eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Harolds Hotel

146 Gorordo Avenue, Corner Rosal Street, Lahug, Cebu City, Cebu, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Harolds Hotel Cebu - Hotellet udefra Harolds Hotel Cebu - Lobby Harolds Hotel Cebu - Gæsteværelse Harolds Hotel Cebu - Gæsteværelse Harolds Hotel Cebu - Gæsteværelse Harolds Hotel Cebu - Gæsteværelse Harolds Hotel Cebu - Gæsteværelse Harolds Hotel Cebu - Gæsteværelse Harolds Hotel Cebu - Gæsteværelse Harolds Hotel Cebu - Gæsteværelse Harolds Hotel Cebu - Gæsteværelse Harolds Hotel Cebu - Gæsteværelse Harolds Hotel Cebu - Hotellet indefra Harolds Hotel Cebu - Altan/Terrasse Harolds Hotel Cebu - Gæsteværelse Harolds Hotel Cebu - Gæsteværelse
Harolds Hotel Cebu - Gæsteværelse Harolds Hotel Cebu - Gæsteværelse Harolds Hotel Cebu - Badeværelse Harolds Hotel Cebu - Restaurant Harolds Hotel Cebu - Restaurant Harolds Hotel Cebu - Restaurant Harolds Hotel Cebu - Restaurant Harolds Hotel Cebu - Pub/Lounge Harolds Hotel Cebu - Pub/Lounge Harolds Hotel Cebu - Pub/Lounge Harolds Hotel Cebu - Restaurant Harolds Hotel Cebu - Dansesal
Område: Cebu City Antal værelser: 90
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,5

baseret på 1123 anmeldelser

Værdi for pengene
8,6
Beliggenhed
8,2
Personalet
8,9
Hotellets stand/rengøring
9,0
Værelsets komfort/standard
8,7
Mad/spisning
7,5
Alle anmeldelser (1123)
Sorter efter:
Thomas B. Par Denmark, 2. december 2012
Godt Hotel

super personale, God service
9,3
Alt i alt var det en rigtig god oplevelse. Vi ankom ved 12tiden og straks stod der folk klar til at åbne taxa døre og tage imod bagage, da vi kom ind til indtjekning spurgte jeg om vi havde udsigt over byen og om vi boede højt, hun tjekkede og sagde at vi havde udsigt over bjergene og at vi ikke boede så højt, men at hun lige ville tjekke mulighederne, det tog hende 2min og bum så var vi opgraderet til et deluxe room på toppen med udsigt over byen uden mer omkostning. Det hele spillede, hvis man skal sige noget negativt er det måske morgenmaden det er ikke den standard continental morgenmad som på europæiske hoteler men den går bestemt an..
Evy J. Gruppe Denmark, 29. december 2011
Et dejligt centralt Hotel, hvor alt var i top.

Alle var meget hjelpsomme, og det var i gaa afstand til det mega stor Ayala Center.
9,7
Min mand og jeg var meget tilfreds med dette Hotel, det laa centralt, og selve Hotellets service var rigtig god. Vaerelserne er paene store og modernet.
Tip om Shopping: Ayala mail, var saa stor at det tog os mere end en dag at finde rundt, men glem ikke terrassen, her er der utrolig mange restauraner hvor de servere ol, det er der nemlig ikke indendoere. Her kan du ogsaa ryge.
Robert G. Rejsende alene Luxembourg, 28. oktober 2011
super deal

zentral gelegen
10
kleines manko, frühsücksbuffet tolle qualität, grosse auswahl aber zuwenig personal am morgen
Edward M. Par Australia, 19. november 2014
Cebu Holiday

Location, Friendly Staff ,Good Food
8,7
Very Pleasant, Paid for and expected a room with balcony.However told none were available. Room provided was O.K.and we were moved to a quieter room at back of hotel at our request. Would recomend to friends.
Grace D. Familie med ældre børn Philippines, 19. november 2014
Great Value for Money

Food, Service, Staff
9,7
No complaints at all. All my special request was granted.
Joel A. Rejsende alene Philippines, 17. november 2014
excellent stay except dining exhaust system too ba

Not too pricey, execellent service and courteous staff, good location
9
Almost Perfect except exhaust system in dining area too poor and food choices not much , but overall almost perfect
Anna M. Par Philippines, 16. november 2014
Nice pick

Location, Room, Staff
8
Great
Lee H. Familie med små børn Singapore, 3. november 2014
Nice hotel but no pool

Location, clean n friendly staff
6
The staff were friendly and the location is near to malls.
Fouad B. Forretningsrejsende United States of America, 2. november 2014
it is good value for the money

location - Service - comfort
9
Food can be improved, especially the juices. Staff was kind enough to offer me a latte at no extra charge. Carpet in the room would require cleaning soon.... Rest in fine.
Glenn P. Rejsende alene Philippines, 2. november 2014
Good But Eerie

price clean comfortable
7,7
It was okay. Room is spacious and clean. Tried to leave a note for in dining and hanged the order form on the knob of the door. No one picked it up so I ended up waiting for nothing and when i noticed that no one picked the form, I had to order again via phone. The food? uhmm couyld have been better. Taste was bland. Good accommodation but bad food and eerie ( Walking to through the hallway was like waiting for a ghost to appear probably because of the absence of proper lighting)

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Harolds Hotel CebuHarolds Hotel Cebu - Hotellet udefraHarolds Hotel Cebu - LobbyHarolds Hotel Cebu - GæsteværelseHarolds Hotel Cebu - GæsteværelseHarolds Hotel Cebu - GæsteværelseHarolds Hotel Cebu - GæsteværelseHarolds Hotel Cebu - GæsteværelseHarolds Hotel Cebu - GæsteværelseHarolds Hotel Cebu - GæsteværelseHarolds Hotel Cebu - GæsteværelseHarolds Hotel Cebu - GæsteværelseHarolds Hotel Cebu - GæsteværelseHarolds Hotel Cebu - Hotellet indefraHarolds Hotel Cebu - Altan/TerrasseHarolds Hotel Cebu - GæsteværelseHarolds Hotel Cebu - GæsteværelseHarolds Hotel Cebu - GæsteværelseHarolds Hotel Cebu - GæsteværelseHarolds Hotel Cebu - BadeværelseHarolds Hotel Cebu - RestaurantHarolds Hotel Cebu - RestaurantHarolds Hotel Cebu - RestaurantHarolds Hotel Cebu - RestaurantHarolds Hotel Cebu - Pub/LoungeHarolds Hotel Cebu - Pub/LoungeHarolds Hotel Cebu - Pub/LoungeHarolds Hotel Cebu - RestaurantHarolds Hotel Cebu - DansesalHarolds Hotel Cebu - DansesalHarolds Hotel Cebu - DansesalHarolds Hotel Cebu - DansesalHarolds Hotel Cebu - MøderumHarolds Hotel Cebu - MøderumHarolds Hotel Cebu - MøderumHarolds Hotel Cebu - MøderumHarolds Hotel Cebu - MøderumHarolds Hotel Cebu - MøderumHarolds Hotel Cebu - Business CenterHarolds Hotel Cebu - Fitnessrum


AS-AGWEB-3B06