eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Harolds Hotel

146 Gorordo Avenue, Corner Rosal Street, Lahug, Cebu City, Cebu, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Harolds Hotel Cebu - Lobby Harolds Hotel Cebu - Gæsteværelse Harolds Hotel Cebu - Gæsteværelse Harolds Hotel Cebu - Gæsteværelse Harolds Hotel Cebu - Gæsteværelse Harolds Hotel Cebu - Gæsteværelse Harolds Hotel Cebu - Restaurant Harolds Hotel Cebu - Restaurant Harolds Hotel Cebu - Restaurant Harolds Hotel Cebu - Restaurant Harolds Hotel Cebu - Pub/Lounge Harolds Hotel Cebu - Pub/Lounge Harolds Hotel Cebu - Pub/Lounge Harolds Hotel Cebu - Restaurant Harolds Hotel Cebu - Dansesal Harolds Hotel Cebu - Dansesal
Harolds Hotel Cebu - Dansesal Harolds Hotel Cebu - Dansesal Harolds Hotel Cebu - Møderum Harolds Hotel Cebu - Møderum Harolds Hotel Cebu - Møderum Harolds Hotel Cebu - Møderum Harolds Hotel Cebu - Møderum Harolds Hotel Cebu - Møderum Harolds Hotel Cebu - Business Center Harolds Hotel Cebu - Fitnessrum Harolds Hotel Cebu - Hotellet udefra
Område: Cebu City Antal værelser: 90
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fremragende

8,5

baseret på 1192 anmeldelser

Værdi for pengene
8,6
Beliggenhed
8,2
Personalet
8,9
Hotellets stand/rengøring
9,0
Værelsets komfort/standard
8,7
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (1192)
Sorter efter:
Thomas B. Par Denmark, 2. december 2012
Godt Hotel

super personale, God service
9,3
Alt i alt var det en rigtig god oplevelse. Vi ankom ved 12tiden og straks stod der folk klar til at åbne taxa døre og tage imod bagage, da vi kom ind til indtjekning spurgte jeg om vi havde udsigt over byen og om vi boede højt, hun tjekkede og sagde at vi havde udsigt over bjergene og at vi ikke boede så højt, men at hun lige ville tjekke mulighederne, det tog hende 2min og bum så var vi opgraderet til et deluxe room på toppen med udsigt over byen uden mer omkostning. Det hele spillede, hvis man skal sige noget negativt er det måske morgenmaden det er ikke den standard continental morgenmad som på europæiske hoteler men den går bestemt an..
Evy J. Gruppe Denmark, 29. december 2011
Et dejligt centralt Hotel, hvor alt var i top.

Alle var meget hjelpsomme, og det var i gaa afstand til det mega stor Ayala Center.
9,7
Min mand og jeg var meget tilfreds med dette Hotel, det laa centralt, og selve Hotellets service var rigtig god. Vaerelserne er paene store og modernet.
Tip om Shopping: Ayala mail, var saa stor at det tog os mere end en dag at finde rundt, men glem ikke terrassen, her er der utrolig mange restauraner hvor de servere ol, det er der nemlig ikke indendoere. Her kan du ogsaa ryge.
Robert G. Rejsende alene Luxembourg, 28. oktober 2011
super deal

zentral gelegen
10
kleines manko, frühsücksbuffet tolle qualität, grosse auswahl aber zuwenig personal am morgen
Thomas B. Par United States of America, 22. marts 2015
Very nice, very comfortable

Staff, cleanliness, value for my money.
9,3
Very nice.
James C. Familie med ældre børn Philippines, 20. marts 2015
IBP Convention

convenient
8
Lim T. Par Malaysia, 19. marts 2015
nice stay

large bed, helpful staff, clean room
9,3
large and comfortable bed, very attentive staff, breakfast fine, 10-15 mins walk to Ayala Center for shopping, 5-10mins walk to famous Rico's Lechon, 5 mins walk to yummy dessert cafe named Butterbean.
Michael J. Par Australia, 13. marts 2015
Great place to stay in city

The accommodation at Harold's is great. Service is first class. Caesar in the down stairs restaurant is very friendly. A big thank you to the doorman on day duty he is best I've seen
10
Great place to stay. Have stayed at many hotels in Cebu n Harold's is a great place at a fair price. The young gentleman on the door, not sure of his name but he was on during the day in a blue shirt, does an amazing job.
Jonathan D. Forretningsrejsende Philippines, 8. marts 2015
Comfortable, Convenient, Attentive Staff

Hotel food was good, could relax in the bath tub, good location
9,3
Enjoyed my stay. There were times I couldn't leave to eat so I relied on room service. Food was surprisingly good and very inexpensive. I loved the bath tub. Few hotels at this price have them so I enjoyed a soak after a long day. Taxis were easy to find and the staff would hail them for me. Location isn't in the main area but it's just a few minutes away by cab. Hotel staff was very courteous, attentive and helpful. Always willing to help. I was travelling with my mom who had difficulty walking and they were sensitive to her needs. I initially wanted to book a more popular hotel but decided on this hotel last minute because of the price. I'm glad I did. Will definitely stay here next time.
Maria L. Familie med ældre børn United States of America, 5. marts 2015
Wonderful

Staff hospitality, convenient location, cleanliness
8,3
It was a short but wonderful experience.
Han W. Forretningsrejsende Singapore, 5. marts 2015
Overcharged smoking rates

Clean beds and thats all
6,7
3.5

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Harolds Hotel CebuHarolds Hotel Cebu - LobbyHarolds Hotel Cebu - GæsteværelseHarolds Hotel Cebu - GæsteværelseHarolds Hotel Cebu - GæsteværelseHarolds Hotel Cebu - GæsteværelseHarolds Hotel Cebu - GæsteværelseHarolds Hotel Cebu - RestaurantHarolds Hotel Cebu - RestaurantHarolds Hotel Cebu - RestaurantHarolds Hotel Cebu - RestaurantHarolds Hotel Cebu - Pub/LoungeHarolds Hotel Cebu - Pub/LoungeHarolds Hotel Cebu - Pub/LoungeHarolds Hotel Cebu - RestaurantHarolds Hotel Cebu - DansesalHarolds Hotel Cebu - DansesalHarolds Hotel Cebu - DansesalHarolds Hotel Cebu - DansesalHarolds Hotel Cebu - MøderumHarolds Hotel Cebu - MøderumHarolds Hotel Cebu - MøderumHarolds Hotel Cebu - MøderumHarolds Hotel Cebu - MøderumHarolds Hotel Cebu - MøderumHarolds Hotel Cebu - Business CenterHarolds Hotel Cebu - FitnessrumHarolds Hotel Cebu - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3C08