Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Hawaii Bali

Jl. Bypass Ngurah Rai No. 28x, Kuta, Bali, Indonesien 80361

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,8

baseret på 499 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,3
Beliggenhed
7,0
Personalet
7,1
Hotellets stand/rengøring
7,0
Værelsets komfort/standard
7,0
Mad/spisning
5,7
Alle anmeldelser (499)
Sortér efter:
Rene S. Rejsende alene Denmark, 28. februar 2013
dejligt hotel og meget servicemindet personale.

Hjælper dig med alt uden at tøve.
8
Hawaii Bali, er et super hotel der er beliggende tæt på lufthavnen så på den måde er det et godt hotel hvis du ikke skal bruge for lang tid på Bali, ellers ligger den lidt fra resten af Denpasar. Morgenmaden er rigtig fin, hvis man er til lidt eksotisk mad, der er nok at vælge imellem. Hotellet er i fin stand og har internationale tv kanaler.
Indberet denne anmeldelse
Rovenna D. Familie med ældre børn Australia, 12. januar 2016
Not good

Close to airport
9,3
Not comfortable place to stay
Indberet denne anmeldelse
Rovenna D. Familie med ældre børn Australia, 12. januar 2016
not good enough

Close to airport
8,3
the room is not comfortable enough
Indberet denne anmeldelse
Vicente L. Par Timor-Leste, 7. december 2015
A simple hotel

Value for money, location & staff performance
6,3
It was a nice hotel.
Indberet denne anmeldelse
Irene J. Familie med ældre børn New Zealand, 29. oktober 2015
Handy location

Good shopping, close to airport, friendly staff
6,3
Average. We only stayed for a night
Indberet denne anmeldelse
Syuwoon T. Par Malaysia, 5. juni 2015
Too bad!
3,3
I feel so disappointed when i first step into the room, the room is so small and dirty, not well maintain. the toilet is also dirty and small. I have to wear my slipper when walk inside the room. I think you can find a better hotel with this price.
Indberet denne anmeldelse
Michael H. Gruppe Indonesia, 31. maj 2015
Not Interesting

recepcionist
5,7
Indberet denne anmeldelse
Fajrina S. Rejsende alene Indonesia, 11. april 2015
Good

Strategist location, clean and comfort
8,7
Indberet denne anmeldelse
Suzila M. Par Malaysia, 14. marts 2015
Nice room

Clean, staff helpful & good location.
8
Clean location, friendly staff & easy to search souvenior but far from seminyak beach.
Indberet denne anmeldelse
Tan H. Familie med små børn Indonesia, 16. februar 2015
good hotel, near the airport

located near airport, clean swimming pool, near the shopping area
10
very nice & relax even only stay one night, our kids enjoy the swimming pool very much. only they dont allow late check out even for half an hour must be extra charge, little bit annoying. near to airport. no traffic problem. overall is quite nice
Indberet denne anmeldelse
1 af 1 anmeldelse
Hawaii Bali BaliHawaii Bali Bali - Mad og drikkeHawaii Bali Bali - RestaurantHawaii Bali Bali - Hotellet indefraHawaii Bali Bali - RestaurantHawaii Bali Bali - LobbyHawaii Bali Bali - UdsigtHawaii Bali Bali - RestaurantHawaii Bali Bali - Mad og drikkeHawaii Bali Bali - OmgivelserHawaii Bali Bali - BadeværelseHawaii Bali Bali - ReceptionHawaii Bali Bali - Attraktioner i nærhedenHawaii Bali Bali - MøderumHawaii Bali Bali - Hotellet indefraHawaii Bali Bali - SwimmingpoolHawaii Bali Bali - Mad og drikke


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C01