eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Heritage Hotel

Roxas Boulevard corner EDSA, Pasay City, Pasay Lufthavnsområde, Manila, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Heritage Hotel Manila - Hotellet udefra Heritage Hotel Manila - Lobby Heritage Hotel Manila - Lobby Heritage Hotel Manila - Lobby Heritage Hotel Manila - Reception Heritage Hotel Manila - Pub/Lounge Heritage Hotel Manila - Buffet Heritage Hotel Manila - Restaurant Heritage Hotel Manila - Swimmingpool Heritage Hotel Manila - Luksuslounge Heritage Hotel Manila - Dansesal Heritage Hotel Manila - Dansesal Heritage Hotel Manila - Dansesal Heritage Hotel Manila - Udsigt Heritage Hotel Manila - Restaurant Heritage Hotel Manila - Gæsteværelse
Heritage Hotel Manila - Gæsteværelse Heritage Hotel Manila - Suite Heritage Hotel Manila - Suite Heritage Hotel Manila - Luksuslounge Heritage Hotel Manila - Luksuslounge Heritage Hotel Manila - Restaurant Heritage Hotel Manila - Restaurant Heritage Hotel Manila - Restaurant Heritage Hotel Manila - Swimmingpool Heritage Hotel Manila - Fitnessrum Heritage Hotel Manila - Fitnessrum Heritage Hotel Manila - Fitnessrum
Område: Pasay Lufthavnsområde Antal værelser: 450

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 5494 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,1
Personalet
7,5
Hotellets stand/rengøring
7,4
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (5494)
Sorter efter:
Troels D. Rejsende alene Denmark, 26. august 2014
Old

Mad personalet
6
Michael W. Par Denmark, 17. maj 2014
Tæt på lufthavn og shopping

Komfort, indtjekning, lufthavsservice.
6,7
Vi fik en yderst behaglig modtagelse. Værelset var stort og rent. Internetforbindelsen var ikke super hurtig, men acceptabel. Vi oplevede at afløbet i badet var stoppet til og jeg bad dem om at udbedre fejlen, mens vi var væk fra værelset. Da jeg tog det næste bad fandt jeg ud af at de ikke havde renset afløbet. Der var en stor buffet i restauranten men vi oplevede at kun nogle af grøntsagerne var friske. God rødvin. Vi har prøvet flere værelsestyper på dette hotel og der kan forekomme en del støj fra den nærliggende vej. Hotellet er ellers et dejligt hotel med gode senge og renlige værelser. Vi vælger altid at benytte dette hotel, da det er placeret praktisk, med korte afstande til lufthavnen (30 min) og Mall of Asia (10 min). Hotellet har privat shuttle til lufthavnen for ca. 900 peso. Der er gratis shuttle til Mall of Asia.
Rasmus S. Familie med små børn Denmark, 20. september 2013
Super hotel tæt på lufthavn og Mall of Asia.

Lokation, morgenmad, shopping.
8,7
Godt hotel med super morgenmadsbuffet, lækre rum, samt pool, gym og hurtigt internet.
Flemming P. Rejsende alene Denmark, 9. september 2012
Godt hotel god beliggenhed

God betjening
8
Tæt på lufthavn, har været her før og vil bruge hotellet igen, kun utilfreds med swimmingpool meget nedslidt , og omgivelser snavset
Flemming P. Rejsende alene Denmark, 7. september 2012
Dejligt hotel god beliggenhed men støj fra vejen

God morgenmad
8
Dejligt hotel men slidt, ligger centralt pes i taxa så er man i centrum eller storcentrers , jeg vil benytte hotellet igen
Kurt L. Par Denmark, 4. januar 2010
god oplevelse

venlig betjening tæt på Asian Mall Gode lyse værelser - pool - tæt på lufthavn
8
Hotellet giver et bedre indtryk end man forventer. Utrolig venlig og hjælpsom personale og betjeningen er hurtig, venlig og effektiv. hotellet virker nyrenoveret og værelserne dejlige store og lyse, ligesom udstyret på værelserne er i top. tv, strygejern, minibar, skabsplads osv plus stole og arbejdsplads er der. Shuttle bus service til Asian Mall er et plus og er man til spil osv. er casiono tæt på - og er man til afslapning er pool området et dejligt sted at gøre dette.
Tip om Shopping: dejlig tæt på Asian Mall hvor der er mange mærkevarerbutikker med atraktive priser. Biograf, spisesteder osv.
Arata S. Forretningsrejsende Japan, 18. september 2014
old hotel

location, view, price
7,7
Previously there was casino, but no more now. it moved to others. hotel is clean but a little old. location is near airport
Joan A. Par Australia, 18. september 2014
excellent

location staff friendlineas clean
8
comfortable
Constantine P. Par Australia, 17. september 2014
Heritage hotel review

Location,Room appointmentsand by far the best was the staff
8,7
The hotel is very well located and close to many of Manilas.attractions.The rooms are well appointed and comfortable.The most oustanding thing about the hotel is its staff.They are all friendly and courteous and go about their jobs in a very professional ..Overall a very pleasant stay at this Hotel
Retchel V. Familie med ældre børn United States of America, 17. september 2014
Improvements recommended for heritage hotel

Friendly staff, shuttle to Moa, great housekeeping staffs
6,3
It took almost 1 hr to get our dinner st the restaurant and staff kept passing down the questions and our request to other dinning staffs. Shuttle was so limited that we had no choice but spend time at Moa for we were concerned of our safety taking taxis. The shuttle schedule was not frequent. And airport shuttle was pricey and should be complimentary. The wifi was very weak in the room and getting new password all the time was a nuisance. Limited amount umbrella available to borrow and no raincoats. The hotel needs nmore shuttled to tourists locations, airport, and malls. The phone was out if service for many hours and we were not informed about it's malfunction.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Heritage Hotel ManilaHeritage Hotel Manila - Hotellet udefraHeritage Hotel Manila - LobbyHeritage Hotel Manila - LobbyHeritage Hotel Manila - LobbyHeritage Hotel Manila - ReceptionHeritage Hotel Manila - Pub/LoungeHeritage Hotel Manila - BuffetHeritage Hotel Manila - RestaurantHeritage Hotel Manila - SwimmingpoolHeritage Hotel Manila - LuksusloungeHeritage Hotel Manila - DansesalHeritage Hotel Manila - DansesalHeritage Hotel Manila - DansesalHeritage Hotel Manila - UdsigtHeritage Hotel Manila - RestaurantHeritage Hotel Manila - GæsteværelseHeritage Hotel Manila - GæsteværelseHeritage Hotel Manila - SuiteHeritage Hotel Manila - SuiteHeritage Hotel Manila - LuksusloungeHeritage Hotel Manila - LuksusloungeHeritage Hotel Manila - RestaurantHeritage Hotel Manila - RestaurantHeritage Hotel Manila - RestaurantHeritage Hotel Manila - SwimmingpoolHeritage Hotel Manila - FitnessrumHeritage Hotel Manila - FitnessrumHeritage Hotel Manila - FitnessrumHeritage Hotel Manila - OmgivelserHeritage Hotel Manila - OmgivelserHeritage Hotel Manila - LobbyHeritage Hotel Manila - DansesalHeritage Hotel Manila - GæsteværelseHeritage Hotel Manila - RestaurantHeritage Hotel Manila - GolfbaneHeritage Hotel Manila - LuksusloungeHeritage Hotel Manila - GæsteværelseHeritage Hotel Manila - GæsteværelseHeritage Hotel Manila - GæsteværelseHeritage Hotel Manila - GæsteværelseHeritage Hotel Manila - LobbyHeritage Hotel Manila - GæsteværelseHeritage Hotel Manila - GæsteværelseHeritage Hotel Manila - ReceptionHeritage Hotel Manila - SuiteHeritage Hotel Manila - SuiteHeritage Hotel Manila - Suite

Kundeanmeldelser - Heritage Hotel, Manila

AS-AGWEB-3B07