Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Holiday Hotel

Estrada do Repouso, No.36-38, Macau City, Macao

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,3

baseret på 1847 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
6,7
Beliggenhed
7,5
Personalet
6,2
Hotellets stand/rengøring
6,2
Værelsets komfort/standard
6,2
Mad/spisning
5,1
Alle anmeldelser (1847)
Sortér efter:
Maria-Charlotte B. Par Denmark, 22. december 2015
Prøv med et smil!

Beliggenheden, beliggenheden og en el-kedel.
4
Værelset var som sådan OK. 2 senge, et badeværelse og en el-kedel. Men ikke i orden f.s.v. angår rengøring. Nuller mænd overalt, men det er dog til at leve med. En receptionist, der kun kunne 1 ord på engelsk, Passport, og som iøvrigt hverken sagde goddag eller farvel, på trods af, at vi hilste hver gang. Sad og kiggede ned i skrivebordet og virkede faktisk, som om vi kom til ulejlighed. Måske er det kulturen, der gør forskellen, men når man driver et hotel/pensionat i Macau, hvor der kommer rigtig mange turister, bør man have lidt service in mind. Det var i hvert fald ikke tilfældet her. Jeg vil aldrig vælge dette hotel igen.
Teck L. Familie med ældre børn Malaysia, 27. maj 2016
Good hotel
5,3
Nice cosy room
Kiat S. Rejsende alene Malaysia, 24. maj 2016
omg, just NO.
1,7
this hotel is most depressing and ugly. Looks dirty and gloomy, with just enough maintenance. the room is super-small, with wooden 70's style furniture. not worth the price at all, although probably the cheapest hotel in the whole of macau, and for a reason. Sure its reasonably near to st pauls - but this is macau where everwhere is reachable by foot anyway. I couldnt wait to leave this place after only one night. Avoid it, trust me. An extra 20 bucks or so could get you a much better hotel.
Sunkari S. Rejsende alene Thailand, 23. maj 2016
Nice and cozy
5,7
Nice but very small rooms.Not shown like in internet. Nice and welcoming staff.
Mohd F. Par Malaysia, 18. maj 2016
Alll in nice way
5
Nearby location to be visited
Debbie A. Par Philippines, 26. april 2016
Clean hotel
4,7
Near st. Paul ruins and senado square
Jeffrey L. Gruppe Philippines, 23. april 2016
Very good hotel at a very affordable price
6,7
Rates are very affordable. Has a working elevator. Affordable drinks sold at reception. Twin room is actually big for two. Beddings are clean. I love the bathroom. Has cold and hot shower. Aircon is working.
Rina R. Par Indonesia, 23. april 2016
beside St Paul Ruin, but the hotel staff have poor
3,3
location near St. Paul Ruin, but the hotel Staff (Customer Service) can't understand English and Mandarin at all, even the room didn't have mineral water to give us.
Ang P. Rejsende alene Malaysia, 16. april 2016
Near to 大三巴
5,3
Location is strategic and near to many tourist spot, the receptionist is very friendly.
Christian E. Rejsende alene Indonesia, 16. april 2016
Value for Money. Location near Ruin St. Paul, Sena
5,3
-
1 af 1 anmeldelse
Holiday Hotel Macao - Hotellet udefraHoliday Hotel Macao - LobbyHoliday Hotel Macao - IndgangHoliday Hotel Macao - BadeværelseHoliday Hotel Macao - BadeværelseHoliday Hotel Macao - GæsteværelseHoliday Hotel Macao - GæsteværelseHoliday Hotel Macao - GæsteværelseHoliday Hotel Macao - GæsteværelseHoliday Hotel Macao - GæsteværelseHoliday Hotel Macao - GæsteværelseHoliday Hotel Macao - GæsteværelseHoliday Hotel Macao - GæsteværelseHoliday Hotel Macao - GæsteværelseHoliday Hotel Macao - GæsteværelseHoliday Hotel Macao - GæsteværelseHoliday Hotel Macao - GæsteværelseHoliday Hotel Macao - BadeværelseHoliday Hotel Macao - GæsteværelseHoliday Hotel Macao - GæsteværelseHoliday Hotel Macao - GæsteværelseHoliday Hotel Macao - BadeværelseHoliday Hotel Macao - GæsteværelseHoliday Hotel Macao - Hotellet indefraHoliday Hotel Macao - BadeværelseHoliday Hotel Macao - Hotellet indefra


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A02