Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Cebu City, Cebu City, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Holiday Spa Hotel Cebu City - Swimmingpool Holiday Spa Hotel Cebu City - Kaffebar/Café Holiday Spa Hotel Cebu City - Have Holiday Spa Hotel Cebu City - Swimmingpool Holiday Spa Hotel Cebu City - Hotellet udefra Holiday Spa Hotel Cebu City - Fitnessrum Holiday Spa Hotel Cebu City - Spa Holiday Spa Hotel Cebu City - Fitnessrum Holiday Spa Hotel Cebu City - Spa Holiday Spa Hotel Cebu City - Butikker
Område: Cebu City Antal værelser: 52

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

fra 1428
anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,5
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
6,1
Alle anmeldelser (1428)
Sorter efter:
Line K. Par Denmark, 8. december 2012
Skønt hotel med god service og søde ansatte.

Dejligt stort værelse, med en skøn stor ren pool. Maden er god, og folk er rigtige venlige. Hotellet ligger godt hvis man gerne vil til centrum, ayala eller SM.
9,7
Hver gang jeg er på filippinerne, bor jeg altid på Holiday spa. Det er det hotel jeg opnår mest nydelse for pengene ved! Kan klart anbefales. Eneste minus, mange europærere med unge filippinske piger..
Indberet denne anmeldelse
Kim G. Familie med små børn Denmark, 19. april 2012
God belikkenhed
6,7
Hotellet virker fint når man bestiller. Det viser sig dog at man skal betale for at have internet på værelset. Det fremgår ikke nogen steder på under bestillingen. Der er kun det samme morgen mad. Man kan ikke få andet end det stillet frem.
Indberet denne anmeldelse
Conni A. Familie med ældre børn Denmark, 12. april 2012
Dejligt hotel og god betjening

Hyggeligt og rent hotel med venligt og smilende betjening
8,7
Vi har boet på hotellet i 9 dage, hvor vi har nydt både god betjening, sol og pool. Udmærket fitness center hører til hotellet. Hotellet ligger lidt tilbage fra trafikkeret vej og det gør at der er dejligt og roligt omkring hotellet. En ting vi manglede var et lille køleskab på værelset.
Indberet denne anmeldelse
Inger A. Par Denmark, 10. november 2011
god hotel , venlig og hjælpsom personale

Ligger central, Super gode trænings/ fitnes muligheder
8,7
vi har overnattet ialt 9 dage og været meget tilfreds, meget venlig og hjælpsom personale.
Indberet denne anmeldelse
Keith W. Par United Kingdom, 22. juli 2015
HOTEL WITH SPORTS & FITNESS BIAS

Location; price
6,3
It was better then we expected. Rooms were comfortable; we had "pool view" (actually not very exciting) and our friends had a window-less room - mmmm. Both rooms a good size. Beds comfortable; sheets, etc all clean. Shower Ok. Breakfast is dire (cold; poor quality & quantity)so suggest you go elsewhere. No coffee facilities, etc in room. I noted in previous guests' reviews that people with children (especially) wanting to use the pool found it was occupied almost all the time by the swimming club. That IS the case. Don't book if you want access to a pool in the "usual" hotel way. We were there only one night on a semi-business trip to Cebu, so for us it was fine. Wouldn't use it if I was "on holiday", though.
Indberet denne anmeldelse
Gisselle D. Familie med ældre børn Philippines, 20. juli 2015
value for money

the spa location clean
7
it was surprisingly good. comfortable and the spa was really good
Indberet denne anmeldelse
Consuelo G. Rejsende alene Philippines, 15. juli 2015
Room Comfort and Cleanliness

room comfort and cleanliness
7,3
The FO staff are nice but not so friendly, a little smile wont hurt you. Room is comfortable and value for money. Location is a little bit disadvantage. For an overnight stay, i would recommend.
Indberet denne anmeldelse
Dwight G. Par United States of America, 7. juli 2015
Holiday Spa Hotel
8,3
Denne kunde har kun bedømt dette hotel og har ikke skrevet nogle kommentarer.
Indberet denne anmeldelse
Melvie A. Gruppe Philippines, 5. juli 2015
Economical

Bed size, bathroom, room size
7
Pretty decent. Comfortable place. Good value for your money. Just the location is not convenient.
Indberet denne anmeldelse
Shella V. Familie med små børn Philippines, 4. juli 2015
Ok

sports oriented, reasonable price, has a pool
5,7
OK but not spectacular
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Holiday Spa Hotel Cebu CityHoliday Spa Hotel Cebu City - SwimmingpoolHoliday Spa Hotel Cebu City - Kaffebar/CaféHoliday Spa Hotel Cebu City - HaveHoliday Spa Hotel Cebu City - SwimmingpoolHoliday Spa Hotel Cebu City - Hotellet udefraHoliday Spa Hotel Cebu City - FitnessrumHoliday Spa Hotel Cebu City - SpaHoliday Spa Hotel Cebu City - FitnessrumHoliday Spa Hotel Cebu City - SpaHoliday Spa Hotel Cebu City - Butikker


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C04