Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Lahug, Cebu City, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Holiday Spa Hotel Cebu City - Reception Holiday Spa Hotel Cebu City - Gæsteværelse Holiday Spa Hotel Cebu City - Swimmingpool Holiday Spa Hotel Cebu City - Swimmingpool Holiday Spa Hotel Cebu City - Kaffebar/Café Holiday Spa Hotel Cebu City - Have Holiday Spa Hotel Cebu City - Swimmingpool Holiday Spa Hotel Cebu City - Spa Holiday Spa Hotel Cebu City - Kaffebar/Café Holiday Spa Hotel Cebu City - Gæsteværelse Holiday Spa Hotel Cebu City - Gæsteværelse Holiday Spa Hotel Cebu City - Gæsteværelse Holiday Spa Hotel Cebu City - Fitnessrum Holiday Spa Hotel Cebu City - Kaffebar/Café Holiday Spa Hotel Cebu City - Gæsteværelse Holiday Spa Hotel Cebu City - Gæsteværelse
Holiday Spa Hotel Cebu City - Gæsteværelse Holiday Spa Hotel Cebu City - Kaffebar/Café Holiday Spa Hotel Cebu City - Gæsteværelse Holiday Spa Hotel Cebu City - Møderum Holiday Spa Hotel Cebu City - Omgivelser Holiday Spa Hotel Cebu City - Swimmingpool Holiday Spa Hotel Cebu City - Altan/Terrasse Holiday Spa Hotel Cebu City - Swimmingpool Holiday Spa Hotel Cebu City - Badeværelse Holiday Spa Hotel Cebu City - Sport og aktiviteter Holiday Spa Hotel Cebu City - Spa Holiday Spa Hotel Cebu City - Møderum
Område: Lahug Antal værelser: 52

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 1537 anmeldelser

4 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,5
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
6,0
Alle anmeldelser (1537)
Sortér efter:
Line K. Par Denmark, 8. december 2012
Skønt hotel med god service og søde ansatte.

Dejligt stort værelse, med en skøn stor ren pool. Maden er god, og folk er rigtige venlige. Hotellet ligger godt hvis man gerne vil til centrum, ayala eller SM.
9,7
Hver gang jeg er på filippinerne, bor jeg altid på Holiday spa. Det er det hotel jeg opnår mest nydelse for pengene ved! Kan klart anbefales. Eneste minus, mange europærere med unge filippinske piger..
Indberet denne anmeldelse
Kim G. Familie med små børn Denmark, 19. april 2012
God belikkenhed
6,7
Hotellet virker fint når man bestiller. Det viser sig dog at man skal betale for at have internet på værelset. Det fremgår ikke nogen steder på under bestillingen. Der er kun det samme morgen mad. Man kan ikke få andet end det stillet frem.
Indberet denne anmeldelse
Conni A. Familie med ældre børn Denmark, 12. april 2012
Dejligt hotel og god betjening

Hyggeligt og rent hotel med venligt og smilende betjening
8,7
Vi har boet på hotellet i 9 dage, hvor vi har nydt både god betjening, sol og pool. Udmærket fitness center hører til hotellet. Hotellet ligger lidt tilbage fra trafikkeret vej og det gør at der er dejligt og roligt omkring hotellet. En ting vi manglede var et lille køleskab på værelset.
Indberet denne anmeldelse
Inger A. Par Denmark, 10. november 2011
god hotel , venlig og hjælpsom personale

Ligger central, Super gode trænings/ fitnes muligheder
8,7
vi har overnattet ialt 9 dage og været meget tilfreds, meget venlig og hjælpsom personale.
Indberet denne anmeldelse
Myla M. Forretningsrejsende Philippines, 7. februar 2016
Two Nights of Comfort

Its away from the noise pollution, warm housekeepers (including OJTs), amenities (salon, spa & pool)
7,3
My daughter and I stayed for two nights during my trainings. I felt secured and safe to leave my daughter in the mornings and one evening because I had the 9-5 training in Waterfront Hotel plus a night of fellowship. Though the place has no nearby convenience store and not in the main road for easy taxi access its OK. But what I am sad about is there is no Wi-fi connection at all. Well, I did not have the time to ask but thinking now, if there is they will advise us on the username and password to use as soon as we check-in. Over all, since I did not expect too much because its a 3 star accommodation I am overwhelmed of the fact that I did not need to go out and look for a salon to fix my hair and make-up (with reasonable price) for my cocktail party and I had my 30 mins morning exercise in the pool (I wonder, why NO lifeguard around the pool area) and served with my (cold) plated breakfast. This summarizes my GOOD experience in staying in Holiday Spa Hotel. Looking forward for improvement on my next visit in Cebu.
Indberet denne anmeldelse
Donald U. Par Canada, 4. februar 2016
Great Staff

Pool, Gym. Staff
8,7
I hope they filter the pool regularly and try to make sure the water does not become to warm. It would also be great if the batteries were replaced in some of the gym equipment.
Indberet denne anmeldelse
Jack M. Par United Kingdom, 3. februar 2016
2 nights stopover in Cebu

Swimming pool, friendly staff, gym and spa
6,7
We checked in for one night but extended an extra night in between travels around the Visayas. The reviews listed all manner of activities to keep us occupied including a large swimming pool, gym, spa and massage service amongst other things. Indeed the pool was really nice and open until late. The gym is actually a members club and features all the usual machines, boxing ring and bag - but you pay extra for this. Breakfast was complimentary one day and pleasant enough but we opted out the next day. Choices for dinner were varied but nothing stood out as particularly tasty, grilled squid was the best thing we ate. The fruit shakes went down well! Our room was well kept and came with a huge bed and the staff were always polite and able to answer our queries. We found the location a bit out of the way, good for a retreat but when it came to taking taxis to the mall and to the airport, we got caught up in the busy traffic. It worked out okay, it takes a little more than 1 hour to the airport. We would stay here again for the pool
Indberet denne anmeldelse
Junel P. Par Philippines, 24. januar 2016
So So for Stay

Nice pool, Clean room, Silent
6,7
The stay was good. Only the wifi is so bad. The signal always On and Off. The food is good but there is no special to brag. The staff are not that really friendly.
Indberet denne anmeldelse
Armin M. Rejsende alene United States of America, 21. januar 2016
pool was good

pool , gym
5,3
I had bad experience , This hotel is advertising to have wifi and gym , no wife in rooms at all and at lobby with difficulty . Gym is extra charge and it is not announced in the advertising . poor rooms ,specially bath rooms, shower belong to 5o years ago and no water coming out of water facet.
Indberet denne anmeldelse
Vivian L. Familie med små børn Philippines, 18. januar 2016
Not so good

Swimming pool
5,7
Not so empress
Indberet denne anmeldelse
1 - 4 af 4 anmeldelser
 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Holiday Spa Hotel Cebu CityHoliday Spa Hotel Cebu City - ReceptionHoliday Spa Hotel Cebu City - GæsteværelseHoliday Spa Hotel Cebu City - SwimmingpoolHoliday Spa Hotel Cebu City - SwimmingpoolHoliday Spa Hotel Cebu City - Kaffebar/CaféHoliday Spa Hotel Cebu City - HaveHoliday Spa Hotel Cebu City - SwimmingpoolHoliday Spa Hotel Cebu City - SpaHoliday Spa Hotel Cebu City - Kaffebar/CaféHoliday Spa Hotel Cebu City - GæsteværelseHoliday Spa Hotel Cebu City - GæsteværelseHoliday Spa Hotel Cebu City - GæsteværelseHoliday Spa Hotel Cebu City - FitnessrumHoliday Spa Hotel Cebu City - Kaffebar/CaféHoliday Spa Hotel Cebu City - GæsteværelseHoliday Spa Hotel Cebu City - GæsteværelseHoliday Spa Hotel Cebu City - GæsteværelseHoliday Spa Hotel Cebu City - Kaffebar/CaféHoliday Spa Hotel Cebu City - GæsteværelseHoliday Spa Hotel Cebu City - MøderumHoliday Spa Hotel Cebu City - OmgivelserHoliday Spa Hotel Cebu City - SwimmingpoolHoliday Spa Hotel Cebu City - Altan/TerrasseHoliday Spa Hotel Cebu City - SwimmingpoolHoliday Spa Hotel Cebu City - BadeværelseHoliday Spa Hotel Cebu City - Sport og aktiviteterHoliday Spa Hotel Cebu City - SpaHoliday Spa Hotel Cebu City - MøderumHoliday Spa Hotel Cebu City - OmgivelserHoliday Spa Hotel Cebu City - HaveHoliday Spa Hotel Cebu City - SpaHoliday Spa Hotel Cebu City - SwimmingpoolHoliday Spa Hotel Cebu City - Rekreative FaciliteterHoliday Spa Hotel Cebu City - Reception


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A01