eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Cebu City, Cebu, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Holiday Spa Hotel Cebu - Swimmingpool Holiday Spa Hotel Cebu - Kaffebar/Café Holiday Spa Hotel Cebu - Have Holiday Spa Hotel Cebu - Swimmingpool Holiday Spa Hotel Cebu - Hotellet udefra Holiday Spa Hotel Cebu - Fitnessrum Holiday Spa Hotel Cebu - Spa Holiday Spa Hotel Cebu - Fitnessrum Holiday Spa Hotel Cebu - Spa Holiday Spa Hotel Cebu - Butikker
Område: Cebu City Antal værelser: 52

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 1364 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,5
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
6,0
Alle anmeldelser (1364)
Sorter efter:
Line K. Par Denmark, 8. december 2012
Skønt hotel med god service og søde ansatte.

Dejligt stort værelse, med en skøn stor ren pool. Maden er god, og folk er rigtige venlige. Hotellet ligger godt hvis man gerne vil til centrum, ayala eller SM.
9,7
Hver gang jeg er på filippinerne, bor jeg altid på Holiday spa. Det er det hotel jeg opnår mest nydelse for pengene ved! Kan klart anbefales. Eneste minus, mange europærere med unge filippinske piger..
Kim G. Familie med små børn Denmark, 19. april 2012
God belikkenhed
6,7
Hotellet virker fint når man bestiller. Det viser sig dog at man skal betale for at have internet på værelset. Det fremgår ikke nogen steder på under bestillingen. Der er kun det samme morgen mad. Man kan ikke få andet end det stillet frem.
Conni A. Familie med ældre børn Denmark, 12. april 2012
Dejligt hotel og god betjening

Hyggeligt og rent hotel med venligt og smilende betjening
8,7
Vi har boet på hotellet i 9 dage, hvor vi har nydt både god betjening, sol og pool. Udmærket fitness center hører til hotellet. Hotellet ligger lidt tilbage fra trafikkeret vej og det gør at der er dejligt og roligt omkring hotellet. En ting vi manglede var et lille køleskab på værelset.
Inger A. Par Denmark, 10. november 2011
god hotel , venlig og hjælpsom personale

Ligger central, Super gode trænings/ fitnes muligheder
8,7
vi har overnattet ialt 9 dage og været meget tilfreds, meget venlig og hjælpsom personale.
Magnus B. Rejsende alene Sweden, 27. januar 2015
Extrem good service

The service and always smile even if they were stressed
6,7
Very good
Patrolena V. Rejsende alene South Africa, 22. januar 2015
Good Hotel

Spa Treatment
5,7
I booked this hotel because I wanted to go to the Spa and thought it would be convenient. I didn't use the gym or pool so I cannot comment on that. The hotel is not too far from Ayala Mall but traffic can be terrible depending on the time of day that you travel. There is a nice coffee shop between the lobby and pool but the staff doesn't seem to know what they are doing. I only stayed for 2 nights and booked the spa for my last evening. I chose Option C which consist of a body massage (1 hour) and a foot scrub and massage (1.5 hours)which cost 900 pesos. The spa closes at 10pm in the evening. It was a good treatment and reasonable price. The only bad thing is that there were cockroaches in the bathroom when I switched on the light in the evening.
Isabelo U. Par Philippines, 20. januar 2015
Good Hotel

cleanliness, friendly staff, safety
7,7
Although we stayed only for 1 day, we found the hotel clean, secured and friendly staff.
Stanley S. Par United Kingdom, 20. januar 2015
avoid at all costs this is good advice
2,3
Loud music all night every night we was there staff and hotel no respect for customers at all
Doel V. Par Philippines, 19. januar 2015
My experience with holiday hotel

The staff are courteous. Prices of food are reasonable.
7,7
Our stay is good.
Frederick A. Rejsende alene Philippines, 11. januar 2015
clean... affordable..

it was clean.. the room rates are affordable..
6,3
nice.. pleasant...

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Holiday Spa Hotel CebuHoliday Spa Hotel Cebu - SwimmingpoolHoliday Spa Hotel Cebu - Kaffebar/CaféHoliday Spa Hotel Cebu - HaveHoliday Spa Hotel Cebu - SwimmingpoolHoliday Spa Hotel Cebu - Hotellet udefraHoliday Spa Hotel Cebu - FitnessrumHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - FitnessrumHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - Butikker


AS-AGWEB-3B04