eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Cebu City, Cebu, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Holiday Spa Hotel Cebu - Swimmingpool Holiday Spa Hotel Cebu - Kaffebar/Café Holiday Spa Hotel Cebu - Have Holiday Spa Hotel Cebu - Swimmingpool Holiday Spa Hotel Cebu - Hotellet udefra Holiday Spa Hotel Cebu - Fitnessrum Holiday Spa Hotel Cebu - Spa Holiday Spa Hotel Cebu - Fitnessrum Holiday Spa Hotel Cebu - Spa Holiday Spa Hotel Cebu - Butikker
Område: Cebu City Antal værelser: 52

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 1378 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,5
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
6,0
Alle anmeldelser (1378)
Sorter efter:
Line K. Par Denmark, 8. december 2012
Skønt hotel med god service og søde ansatte.

Dejligt stort værelse, med en skøn stor ren pool. Maden er god, og folk er rigtige venlige. Hotellet ligger godt hvis man gerne vil til centrum, ayala eller SM.
9,7
Hver gang jeg er på filippinerne, bor jeg altid på Holiday spa. Det er det hotel jeg opnår mest nydelse for pengene ved! Kan klart anbefales. Eneste minus, mange europærere med unge filippinske piger..
Kim G. Familie med små børn Denmark, 19. april 2012
God belikkenhed
6,7
Hotellet virker fint når man bestiller. Det viser sig dog at man skal betale for at have internet på værelset. Det fremgår ikke nogen steder på under bestillingen. Der er kun det samme morgen mad. Man kan ikke få andet end det stillet frem.
Conni A. Familie med ældre børn Denmark, 12. april 2012
Dejligt hotel og god betjening

Hyggeligt og rent hotel med venligt og smilende betjening
8,7
Vi har boet på hotellet i 9 dage, hvor vi har nydt både god betjening, sol og pool. Udmærket fitness center hører til hotellet. Hotellet ligger lidt tilbage fra trafikkeret vej og det gør at der er dejligt og roligt omkring hotellet. En ting vi manglede var et lille køleskab på værelset.
Inger A. Par Denmark, 10. november 2011
god hotel , venlig og hjælpsom personale

Ligger central, Super gode trænings/ fitnes muligheder
8,7
vi har overnattet ialt 9 dage og været meget tilfreds, meget venlig og hjælpsom personale.
Jay M. Rejsende alene Australia, 13. februar 2015
Too basic for me.

Leaving in the mnorning
5
I stayed one night and then moved on. Room was way too basic, dodgy aircon, no hot water, and even though it was cheap, I still found it overpriced.
Garrod H. Par United Kingdom, 9. februar 2015
Good Hotel for the Price

Pool, Large Bed
4,7
Pleasant stay, large room with King Size bed was very comfortable. I would have liked to see a fridge and tea and coffee making facilities in the room. There is a large pool which is nice but could do with some proper pool side sun beds for guests. Breakfast was included but very average and we had to wait for our order, I much prefer a breakfast buffet.
Gilbert L. Gruppe Philippines, 7. februar 2015
Value for money

location, cleanliness, value for money
9
it was nice
Philip T. Rejsende alene United Kingdom, 6. februar 2015
Its what i call a OK hotel ,not good /not bad,

GYM OK,Pool good , rooms OK
5,7
The hotel requires updating in a serious way, it is old and requires a major refit,, some of the staff require training, 5 out of 10,
Ian C. Familie med små børn Philippines, 2. februar 2015
Needs pest control

Luggage storage. Good location. Good sized rooms
6,7
It was good. Staff were friendly and accommodating. But they need pest control as baby roaches were seen crawling over the head board.
Chris V. Rejsende alene Australia, 1. februar 2015
I always Stay Here

Locality, amenitues, rooms.
7,3
I have stayed at the Holiday Spa Hotel several times now. I always return because the rooms are reasonably priced, they are very clean, the beds are firm and the hotel is quiet. The hotel has a lap pool and a well-equiped gym. It's located close to the Gaisano Country Mall and very close to Ayala Mall. There is also a nightclub next to the hotel. My two minor complaints would be that gym use and wi-fi should be included in the price as most cheaper hotels offer free wi-fi. Otherwise it's a good place to stay.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Holiday Spa Hotel CebuHoliday Spa Hotel Cebu - SwimmingpoolHoliday Spa Hotel Cebu - Kaffebar/CaféHoliday Spa Hotel Cebu - HaveHoliday Spa Hotel Cebu - SwimmingpoolHoliday Spa Hotel Cebu - Hotellet udefraHoliday Spa Hotel Cebu - FitnessrumHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - FitnessrumHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - Butikker


AS-AGWEB-3C02