Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Cebu City, Cebu, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Holiday Spa Hotel Cebu - Fitnessrum Holiday Spa Hotel Cebu - Fitnessrum Holiday Spa Hotel Cebu - Fitnessrum Holiday Spa Hotel Cebu - Gæsteværelse Holiday Spa Hotel Cebu - Gæsteværelse Holiday Spa Hotel Cebu - Gæsteværelse Holiday Spa Hotel Cebu - Gæsteværelse Holiday Spa Hotel Cebu - Indgang Holiday Spa Hotel Cebu - Kaffebar/Café Holiday Spa Hotel Cebu - Hotellet udefra Holiday Spa Hotel Cebu - Lobby Holiday Spa Hotel Cebu - Swimmingpool Holiday Spa Hotel Cebu - Swimmingpool Holiday Spa Hotel Cebu - Swimmingpool Holiday Spa Hotel Cebu - Butikker Holiday Spa Hotel Cebu - Butikker
Holiday Spa Hotel Cebu - Spa Holiday Spa Hotel Cebu - Spa Holiday Spa Hotel Cebu - Spa Holiday Spa Hotel Cebu - Spa Holiday Spa Hotel Cebu - Spa Holiday Spa Hotel Cebu - Reception Holiday Spa Hotel Cebu - Rekreative Faciliteter Holiday Spa Hotel Cebu - Swimmingpool Holiday Spa Hotel Cebu - Kaffebar/Café Holiday Spa Hotel Cebu - Have Holiday Spa Hotel Cebu - Swimmingpool Holiday Spa Hotel Cebu - Hotellet udefra
Område: Cebu City Antal værelser: 52

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 1234 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,5
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
6,0
Alle anmeldelser (1234)
Sorter efter:
Line K. Par Denmark, 8. december 2012
Skønt hotel med god service og søde ansatte.

Dejligt stort værelse, med en skøn stor ren pool. Maden er god, og folk er rigtige venlige. Hotellet ligger godt hvis man gerne vil til centrum, ayala eller SM.
9,7
Hver gang jeg er på filippinerne, bor jeg altid på Holiday spa. Det er det hotel jeg opnår mest nydelse for pengene ved! Kan klart anbefales. Eneste minus, mange europærere med unge filippinske piger..
Kim G. Familie med små børn Denmark, 19. april 2012
God belikkenhed
6,7
Hotellet virker fint når man bestiller. Det viser sig dog at man skal betale for at have internet på værelset. Det fremgår ikke nogen steder på under bestillingen. Der er kun det samme morgen mad. Man kan ikke få andet end det stillet frem.
Conni A. Familie med ældre børn Denmark, 12. april 2012
Dejligt hotel og god betjening

Hyggeligt og rent hotel med venligt og smilende betjening
8,7
Vi har boet på hotellet i 9 dage, hvor vi har nydt både god betjening, sol og pool. Udmærket fitness center hører til hotellet. Hotellet ligger lidt tilbage fra trafikkeret vej og det gør at der er dejligt og roligt omkring hotellet. En ting vi manglede var et lille køleskab på værelset.
Inger A. Par Denmark, 10. november 2011
god hotel , venlig og hjælpsom personale

Ligger central, Super gode trænings/ fitnes muligheder
8,7
vi har overnattet ialt 9 dage og været meget tilfreds, meget venlig og hjælpsom personale.
Jean-Pol F. Gruppe Belgium, 21. juli 2014
Hotel bien situé

Situation , close to shopping mall , close to mango
6,3
Very nice hotel and good swimming pool. There is also a nice gym. 30,40 minutes from the airport. Close to shopping area and nice restaurants. Staff very friendly.
Clementine S. Familie med små børn Philippines, 14. juli 2014
my stay at the holiday spa hotel

spa, food, big room
6,7
it was a nice relaxing 3 day stay. the room is big and comfortable. acela cafe offers good affordable meals. staffs are accomodating.
Jinwook J. Rejsende alene South Korea, 16. juni 2014
very good....but my room was not cool...

clean room, big pool, kind assistants, close to mall
7,3
Lia A. Par Philippines, 11. juni 2014
Good place, subpar staff

pool, clean room, gym
6,7
The hotel and rooms are clean enough, and I came in for the pool especially. The staff, however, seem jaded and unable to be efficient in addressing guests whether it be requests in the dining area, simple multitasking in the reception area, or inquiries at the cafe. Or maybe this is because I can speak their language fluently, making me sound like a native, because I notice that they make a special effort to smile at foreign guests. Which makes it worse. :/
Maximo A. Forretningsrejsende Philippines, 8. juni 2014
Good

location, massage, gym
7,7
Good
Jumper M. Gruppe Canada, 5. juni 2014
Comfortable

Location, easy access, value for the money
5,3
It was a comfortable stay. The room and the bed is huge. Access was easy and they have their own taxi service. The only downside was the shower pressure. ..it was so slow that I ended up using a water pail and a dipper to bath. There were few small cockroaches in the dining area and I saw one in our room on our last night.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Holiday Spa Hotel CebuHoliday Spa Hotel Cebu - FitnessrumHoliday Spa Hotel Cebu - FitnessrumHoliday Spa Hotel Cebu - FitnessrumHoliday Spa Hotel Cebu - GæsteværelseHoliday Spa Hotel Cebu - GæsteværelseHoliday Spa Hotel Cebu - GæsteværelseHoliday Spa Hotel Cebu - GæsteværelseHoliday Spa Hotel Cebu - IndgangHoliday Spa Hotel Cebu - Kaffebar/CaféHoliday Spa Hotel Cebu - Hotellet udefraHoliday Spa Hotel Cebu - LobbyHoliday Spa Hotel Cebu - SwimmingpoolHoliday Spa Hotel Cebu - SwimmingpoolHoliday Spa Hotel Cebu - SwimmingpoolHoliday Spa Hotel Cebu - ButikkerHoliday Spa Hotel Cebu - ButikkerHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - ReceptionHoliday Spa Hotel Cebu - Rekreative FaciliteterHoliday Spa Hotel Cebu - SwimmingpoolHoliday Spa Hotel Cebu - Kaffebar/CaféHoliday Spa Hotel Cebu - HaveHoliday Spa Hotel Cebu - SwimmingpoolHoliday Spa Hotel Cebu - Hotellet udefraHoliday Spa Hotel Cebu - FitnessrumHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - FitnessrumHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - Butikker


AS-AGWEB-3C01