eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Cebu City, Cebu, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Holiday Spa Hotel Cebu - Fitnessrum Holiday Spa Hotel Cebu - Fitnessrum Holiday Spa Hotel Cebu - Fitnessrum Holiday Spa Hotel Cebu - Gæsteværelse Holiday Spa Hotel Cebu - Gæsteværelse Holiday Spa Hotel Cebu - Gæsteværelse Holiday Spa Hotel Cebu - Gæsteværelse Holiday Spa Hotel Cebu - Indgang Holiday Spa Hotel Cebu - Kaffebar/Café Holiday Spa Hotel Cebu - Hotellet udefra Holiday Spa Hotel Cebu - Lobby Holiday Spa Hotel Cebu - Swimmingpool Holiday Spa Hotel Cebu - Swimmingpool Holiday Spa Hotel Cebu - Swimmingpool Holiday Spa Hotel Cebu - Butikker Holiday Spa Hotel Cebu - Butikker
Holiday Spa Hotel Cebu - Spa Holiday Spa Hotel Cebu - Spa Holiday Spa Hotel Cebu - Spa Holiday Spa Hotel Cebu - Spa Holiday Spa Hotel Cebu - Spa Holiday Spa Hotel Cebu - Reception Holiday Spa Hotel Cebu - Rekreative Faciliteter Holiday Spa Hotel Cebu - Swimmingpool Holiday Spa Hotel Cebu - Kaffebar/Café Holiday Spa Hotel Cebu - Have Holiday Spa Hotel Cebu - Swimmingpool Holiday Spa Hotel Cebu - Hotellet udefra
Område: Cebu City Antal værelser: 52

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 1302 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,5
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
6,0
Alle anmeldelser (1302)
Sorter efter:
Line K. Par Denmark, 8. december 2012
Skønt hotel med god service og søde ansatte.

Dejligt stort værelse, med en skøn stor ren pool. Maden er god, og folk er rigtige venlige. Hotellet ligger godt hvis man gerne vil til centrum, ayala eller SM.
9,7
Hver gang jeg er på filippinerne, bor jeg altid på Holiday spa. Det er det hotel jeg opnår mest nydelse for pengene ved! Kan klart anbefales. Eneste minus, mange europærere med unge filippinske piger..
Kim G. Familie med små børn Denmark, 19. april 2012
God belikkenhed
6,7
Hotellet virker fint når man bestiller. Det viser sig dog at man skal betale for at have internet på værelset. Det fremgår ikke nogen steder på under bestillingen. Der er kun det samme morgen mad. Man kan ikke få andet end det stillet frem.
Conni A. Familie med ældre børn Denmark, 12. april 2012
Dejligt hotel og god betjening

Hyggeligt og rent hotel med venligt og smilende betjening
8,7
Vi har boet på hotellet i 9 dage, hvor vi har nydt både god betjening, sol og pool. Udmærket fitness center hører til hotellet. Hotellet ligger lidt tilbage fra trafikkeret vej og det gør at der er dejligt og roligt omkring hotellet. En ting vi manglede var et lille køleskab på værelset.
Inger A. Par Denmark, 10. november 2011
god hotel , venlig og hjælpsom personale

Ligger central, Super gode trænings/ fitnes muligheder
8,7
vi har overnattet ialt 9 dage og været meget tilfreds, meget venlig og hjælpsom personale.
Ma. J. Gruppe Philippines, 19. oktober 2014
ok lang

stairs not so high, friendly staff, swimming pool
5
ok lang
Abdulaziz A. Gruppe Saudi Arabia, 7. oktober 2014
The best

location , gym and staff
9
Amazing stay . I was happy with the hotel . When I need to workout , I have the gym . Need to celebrate , places are near . Good choice .
Abdulaziz A. Gruppe Saudi Arabia, 5. oktober 2014
Nice stay .

Location , gym and workers
9,7
It's my favorite place here in Cebu . You are in the middle of everything . The gym is amazing . Workers there are friendly .
Stephen A. Familie med små børn United States of America, 3. oktober 2014
Holiday Spa

gym, pool, location
8,3
good
Abdulaziz A. Gruppe Saudi Arabia, 3. oktober 2014
Nice place and calm

location , gym and price
8,7
It's a nice hotel . For me. , I like its gym and the workers there . Still they don't have in room safety box. For the money you pay , it's amazing
Christoher I. Rejsende alene United States of America, 28. september 2014
good location , taxis available

price , location and bed size
8,3
i stay here often , its located near many places to eat and ayala mall , easy to get taxi , low price rooms , wifi good , gym and pool , spa is also a great deal . i enjoy this place and staff .

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Holiday Spa Hotel CebuHoliday Spa Hotel Cebu - FitnessrumHoliday Spa Hotel Cebu - FitnessrumHoliday Spa Hotel Cebu - FitnessrumHoliday Spa Hotel Cebu - GæsteværelseHoliday Spa Hotel Cebu - GæsteværelseHoliday Spa Hotel Cebu - GæsteværelseHoliday Spa Hotel Cebu - GæsteværelseHoliday Spa Hotel Cebu - IndgangHoliday Spa Hotel Cebu - Kaffebar/CaféHoliday Spa Hotel Cebu - Hotellet udefraHoliday Spa Hotel Cebu - LobbyHoliday Spa Hotel Cebu - SwimmingpoolHoliday Spa Hotel Cebu - SwimmingpoolHoliday Spa Hotel Cebu - SwimmingpoolHoliday Spa Hotel Cebu - ButikkerHoliday Spa Hotel Cebu - ButikkerHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - ReceptionHoliday Spa Hotel Cebu - Rekreative FaciliteterHoliday Spa Hotel Cebu - SwimmingpoolHoliday Spa Hotel Cebu - Kaffebar/CaféHoliday Spa Hotel Cebu - HaveHoliday Spa Hotel Cebu - SwimmingpoolHoliday Spa Hotel Cebu - Hotellet udefraHoliday Spa Hotel Cebu - FitnessrumHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - FitnessrumHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - Butikker


AS-AGWEB-3B05