eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Cebu City, Cebu, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Holiday Spa Hotel Cebu - Swimmingpool Holiday Spa Hotel Cebu - Kaffebar/Café Holiday Spa Hotel Cebu - Have Holiday Spa Hotel Cebu - Swimmingpool Holiday Spa Hotel Cebu - Hotellet udefra Holiday Spa Hotel Cebu - Fitnessrum Holiday Spa Hotel Cebu - Spa Holiday Spa Hotel Cebu - Fitnessrum Holiday Spa Hotel Cebu - Spa Holiday Spa Hotel Cebu - Butikker
Område: Cebu City Antal værelser: 52

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 1392 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,5
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
7,8
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
6,0
Alle anmeldelser (1392)
Sorter efter:
Line K. Par Denmark, 8. december 2012
Skønt hotel med god service og søde ansatte.

Dejligt stort værelse, med en skøn stor ren pool. Maden er god, og folk er rigtige venlige. Hotellet ligger godt hvis man gerne vil til centrum, ayala eller SM.
9,7
Hver gang jeg er på filippinerne, bor jeg altid på Holiday spa. Det er det hotel jeg opnår mest nydelse for pengene ved! Kan klart anbefales. Eneste minus, mange europærere med unge filippinske piger..
Kim G. Familie med små børn Denmark, 19. april 2012
God belikkenhed
6,7
Hotellet virker fint når man bestiller. Det viser sig dog at man skal betale for at have internet på værelset. Det fremgår ikke nogen steder på under bestillingen. Der er kun det samme morgen mad. Man kan ikke få andet end det stillet frem.
Conni A. Familie med ældre børn Denmark, 12. april 2012
Dejligt hotel og god betjening

Hyggeligt og rent hotel med venligt og smilende betjening
8,7
Vi har boet på hotellet i 9 dage, hvor vi har nydt både god betjening, sol og pool. Udmærket fitness center hører til hotellet. Hotellet ligger lidt tilbage fra trafikkeret vej og det gør at der er dejligt og roligt omkring hotellet. En ting vi manglede var et lille køleskab på værelset.
Inger A. Par Denmark, 10. november 2011
god hotel , venlig og hjælpsom personale

Ligger central, Super gode trænings/ fitnes muligheder
8,7
vi har overnattet ialt 9 dage og været meget tilfreds, meget venlig og hjælpsom personale.
Danny V. Rejsende alene United States of America, 11. april 2015
Only good thing was the pool!

Pool rest is not that good!
6,7
Not so good. No refrigerator in my room. Why(have to pay extra) Pool always full of non guests. Terrible choice for breakfast now. Poor overall food choices. Always trying to double charge what was already booked and paid. Room was fine very clean. Not nearly as good hotel since it was sold. More like a YMCA with rooms. Will not stay there again. Of course Agoda messed up my booking what else is new!
Berne C. Rejsende alene Philippines, 30. marts 2015
3 nights stay is soo good. Relaxing😊

Gym pool zumba
8,3
It feels soo good
Michael K. Par Australia, 16. marts 2015
Great clean swimming pool, comfortable, clean bed.

Great clean swimming pool, comfortable, clean bed.
7,3
Great clean swimming pool, comfortable, clean bed.
Zenaida G. Par Philippines, 1. marts 2015
Not so satisfied

There's no restaurant that is owned by the hotel and the price of coffee is a ripped off.
7,3
can't say anything coz i was not satisfied at all.
Eunchor C. Familie med ældre børn South Korea, 25. februar 2015
old and not cleaned
4,3
I will not come again. The hotel needs extermination of insects. We saw roaches and ants in the room during our stay.
Jay M. Rejsende alene Australia, 13. februar 2015
Too basic for me.

Leaving in the mnorning
5
I stayed one night and then moved on. Room was way too basic, dodgy aircon, no hot water, and even though it was cheap, I still found it overpriced.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Holiday Spa Hotel CebuHoliday Spa Hotel Cebu - SwimmingpoolHoliday Spa Hotel Cebu - Kaffebar/CaféHoliday Spa Hotel Cebu - HaveHoliday Spa Hotel Cebu - SwimmingpoolHoliday Spa Hotel Cebu - Hotellet udefraHoliday Spa Hotel Cebu - FitnessrumHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - FitnessrumHoliday Spa Hotel Cebu - SpaHoliday Spa Hotel Cebu - Butikker


AS-AGWEB-3B07