Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Cebu City, Cebu, Filippinerne 6000 (Se kort)

Book nu!

Holiday Spa Hotel Cebu - Swimmingpool Holiday Spa Hotel Cebu - Kaffebar/Café Holiday Spa Hotel Cebu - Have Holiday Spa Hotel Cebu - Swimmingpool Holiday Spa Hotel Cebu - Hotellet udefra Holiday Spa Hotel Cebu - Fitnessrum Holiday Spa Hotel Cebu - Spa Holiday Spa Hotel Cebu - Fitnessrum Holiday Spa Hotel Cebu - Spa Holiday Spa Hotel Cebu - Butikker
Område: Cebu City Antal værelser: 52

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 1402 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,5
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
6,1
Alle anmeldelser (1402)
Sorter efter:
Line K. Par Denmark, 8. december 2012
Skønt hotel med god service og søde ansatte.

Dejligt stort værelse, med en skøn stor ren pool. Maden er god, og folk er rigtige venlige. Hotellet ligger godt hvis man gerne vil til centrum, ayala eller SM.
9,7
Hver gang jeg er på filippinerne, bor jeg altid på Holiday spa. Det er det hotel jeg opnår mest nydelse for pengene ved! Kan klart anbefales. Eneste minus, mange europærere med unge filippinske piger..
Kim G. Familie med små børn Denmark, 19. april 2012
God belikkenhed
6,7
Hotellet virker fint når man bestiller. Det viser sig dog at man skal betale for at have internet på værelset. Det fremgår ikke nogen steder på under bestillingen. Der er kun det samme morgen mad. Man kan ikke få andet end det stillet frem.
Conni A. Familie med ældre børn Denmark, 12. april 2012
Dejligt hotel og god betjening

Hyggeligt og rent hotel med venligt og smilende betjening
8,7
Vi har boet på hotellet i 9 dage, hvor vi har nydt både god betjening, sol og pool. Udmærket fitness center hører til hotellet. Hotellet ligger lidt tilbage fra trafikkeret vej og det gør at der er dejligt og roligt omkring hotellet. En ting vi manglede var et lille køleskab på værelset.
Inger A. Par Denmark, 10. november 2011
god hotel , venlig og hjælpsom personale

Ligger central, Super gode trænings/ fitnes muligheder
8,7
vi har overnattet ialt 9 dage og været meget tilfreds, meget venlig og hjælpsom personale.
Jumper M. Familie med små børn Canada, 14. maj 2015
comfortable

clean, staff friendly, convenient
6
It was ok.
Steven L. Par United States of America, 27. april 2015
Enjoyed my stay.

lLarge clean rooms. Available fitness center. New Basic Resto-Bar next door.
8,7
Fully enjoyed my stay here. Staff was friendly & accomadating. Love the Gym attached to the hotel (150 pesos/day to use). Rooms were clean, comfortable and large. I enjoyed the new Basic Resto-bar directly next door.
Shaun W. Par United Kingdom, 27. april 2015
Was very surprise to see bad reviews about this

Staff,facilities,dinning
9,7
Very good
David J. Rejsende alene Australia, 27. april 2015
Good hotel

Rooms staff
9
Was good come back here often when in cebu
Danny V. Rejsende alene United States of America, 11. april 2015
Only good thing was the pool!

Pool rest is not that good!
6,7
Not so good. No refrigerator in my room. Why(have to pay extra) Pool always full of non guests. Terrible choice for breakfast now. Poor overall food choices. Always trying to double charge what was already booked and paid. Room was fine very clean. Not nearly as good hotel since it was sold. More like a YMCA with rooms. Will not stay there again. Of course Agoda messed up my booking what else is new!
Berne C. Rejsende alene Philippines, 30. marts 2015
3 nights stay is soo good. Relaxing😊

Gym pool zumba
8,3
It feels soo good

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!


AS-AGWEB-3C07