eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Honey Resort

100/69 Kata Road, Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Se kort)

Book nu!

Honey Resort Phuket - Gæsteværelse Honey Resort Phuket - Gæsteværelse Honey Resort Phuket - Gæsteværelse Honey Resort Phuket - Altan/Terrasse Honey Resort Phuket - Altan/Terrasse Honey Resort Phuket - Badeværelse Honey Resort Phuket - Badeværelse Honey Resort Phuket - Badeværelse Honey Resort Phuket - Hotellet indefra Honey Resort Phuket - Hotellet indefra Honey Resort Phuket - Hotellet indefra Honey Resort Phuket - Hotellet indefra Honey Resort Phuket - Hotellet indefra Honey Resort Phuket - Hotellet indefra Honey Resort Phuket - Hotellet indefra Honey Resort Phuket - Gæsteværelse
Honey Resort Phuket - Gæsteværelse Honey Resort Phuket - Gæsteværelse Honey Resort Phuket - Gæsteværelse Honey Resort Phuket - Gæsteværelse Honey Resort Phuket - Gæsteværelse Honey Resort Phuket - Gæsteværelse Honey Resort Phuket - Gæsteværelse Honey Resort Phuket - Gæsteværelse Honey Resort Phuket - Gæsteværelse Honey Resort Phuket - Gæsteværelse Honey Resort Phuket - Gæsteværelse Honey Resort Phuket - Gæsteværelse
Område: Kata Antal værelser: 55

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,6

baseret på 184 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,7
Personalet
7,6
Hotellets stand/rengøring
8,0
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
6,5
Alle anmeldelser (184)
Sorter efter:
Jane V. Par Denmark, 12. april 2014
Fin beliggenhed

God værelsesstørrelse
6,3
Meget larm fra gaden og byggeri ved naboen. Ingen elkedel, så man skal i restauranten og hente vand til kaffe/te. Ingen privatliv på terrassen hvis man har pool acces. Svært at komme op af poolen ved sit eget værelse, ingen stige eller trappe. Pænt stort værelse
Mogens C. Par Denmark, 24. marts 2013
udmærket

beliggenhed,god service,ingen støj
7,7
meget tilfredsstillende,pænt hotel,ikke nedslidt,god sevice.
Elsebeth K. Gruppe Denmark, 14. april 2012
Jeg blev overrasket over, hvor dejligt hotellet er

De fysiske rammer er ikke så børnevenlige og det er rart, at der ind imellem også er sådanne hoteller
7,7
Jeg havde bestilt hotellet efter min økonomi, og blev så overrasket over, at jeg fik så dejligt et hotel med så god en beliggenhed. Venlig betjening, som var så hjælpsom, da det var nødvendigt for mig at skifte værelse, som er upåklagelige med god rengøring. Morgenmaden var upåklagelig, og restaurantens køkken er ligeledes upåklagelig. Ved tsunamivarslen kunne jeg godt have brugt lidt mere konkret over, hvad jeg skulle gøre.
Poul A. Par Denmark, 12. september 2011
Central beliggenhed. Hyggelig have

Venlig betjening
7,3
Hotellet er centralt beliggende, man kan nemt gå rundt i byen. Hotellet er lille med hyggeligt og har en dejlig have. Værelset er nyrenoveret med et dejlig badeværelse. Morgenmaden er god og bliver serveret på værelset eller i haven efter ønske.Personalet er søde og rare men taler næsten kun indonesisk som er lidt af en ulempe
Poul A. Par Denmark, 10. september 2011
Dejligt hotel med gode værelser

nogenlunde tæt på stranden
7,3
vi var glage for vort ophold her, vi synes virkelig at vi havde fået meget for pengene. værelserne var meget funktionelle med et udmærket badeværelse.morgenmaden var ok. swimmingpoolen var ikke så bred men den var anlagt således at man kunne få en rimelig svømmetur da den var lang og smal, på nogle af værelserne så det ud til at man kunne gå direkte ud i poolen.
Mal S. Rejsende alene New Zealand, 16. juli 2014
really is our favourite on the island

clean,friendly staff,location
9
absolutely would recommend to friends.
Ivar K. Familie med ældre børn Norway, 22. maj 2014
ok

betc
6,7
not so good must to pay wifi international 100B. every day ;-(
Supachai J. Gruppe Thailand, 12. maj 2014
It was quite okay for the money we have paid for

Swimming pool
5,7
It would be better if the pool can be open till 22.00 hrs or later.
David W. Par Australia, 28. januar 2014
Good location

Close to the beach and shops, rooms were clean amd well maintained, easy walk to most places in Kata
7,3
This Hotel is in a good location if you cannot afford right on the beach. It is only about 10 mins walk, however you have to go past a very polluted creek on the way and the fumes can be very strong at low tide. We had a pool access room which was great if you are reasonable agile.There are no pool ladders near these room so if you have trouble getting out of 1.2m you won't be able to exit in front of your room. Staff where polite and spoke reasonable English. We had no problems with checking in or out and they were able to help us find our way around Kata. This hotel doesn't supply Tea or Coffee so take your own. They do supply boiling water. The rooms are of a good size, clean and well maintained. There is a new building being constructed next door so you have constant noise during the day. Overall the Honey Resort is value for the money we paid, although next time we will get a Hotel across the road from the beach, the extra money is worth not having to walk past that creek each time you go to and come back from the beach.
Paul C. Rejsende alene New Zealand, 12. januar 2014
nice hotel in a nice part of town

Clean, good staff, close to beach
5,7
Honey resort is your typical nice, clean, simple Thai hotel. Not very fancy, but no real need when you spend your days at the beach. I would come back again.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Honey Resort PhuketHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - Altan/TerrasseHoney Resort Phuket - Altan/TerrasseHoney Resort Phuket - BadeværelseHoney Resort Phuket - BadeværelseHoney Resort Phuket - BadeværelseHoney Resort Phuket - Hotellet indefraHoney Resort Phuket - Hotellet indefraHoney Resort Phuket - Hotellet indefraHoney Resort Phuket - Hotellet indefraHoney Resort Phuket - Hotellet indefraHoney Resort Phuket - Hotellet indefraHoney Resort Phuket - Hotellet indefraHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - Hotellet udefraHoney Resort Phuket - Hotellet udefraHoney Resort Phuket - Business CenterHoney Resort Phuket - SwimmingpoolHoney Resort Phuket - SwimmingpoolHoney Resort Phuket - ReceptionHoney Resort Phuket - RestaurantHoney Resort Phuket - RestaurantHoney Resort Phuket - RestaurantHoney Resort Phuket - RestaurantHoney Resort Phuket - RestaurantHoney Resort Phuket - RestaurantHoney Resort Phuket - RestaurantHoney Resort Phuket - Hotellet udefraHoney Resort Phuket - RestaurantHoney Resort Phuket - RestaurantHoney Resort Phuket - Hotellet indefraHoney Resort Phuket - Hotellet indefraHoney Resort Phuket - Hotellet indefraHoney Resort Phuket - Hotellet udefraHoney Resort Phuket - BuffetHoney Resort Phuket - Hotellet udefraHoney Resort Phuket - Hotellet udefraHoney Resort Phuket - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3A04