eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Honey Resort

100/69 Kata Road, Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Se kort)

Book nu!

Honey Resort Phuket - Gæsteværelse Honey Resort Phuket - Gæsteværelse Honey Resort Phuket - Gæsteværelse Honey Resort Phuket - Altan/Terrasse Honey Resort Phuket - Altan/Terrasse Honey Resort Phuket - Badeværelse Honey Resort Phuket - Badeværelse Honey Resort Phuket - Badeværelse Honey Resort Phuket - Hotellet indefra Honey Resort Phuket - Hotellet indefra Honey Resort Phuket - Hotellet indefra Honey Resort Phuket - Hotellet indefra Honey Resort Phuket - Hotellet indefra Honey Resort Phuket - Hotellet indefra Honey Resort Phuket - Hotellet indefra Honey Resort Phuket - Gæsteværelse
Honey Resort Phuket - Gæsteværelse Honey Resort Phuket - Gæsteværelse Honey Resort Phuket - Gæsteværelse Honey Resort Phuket - Gæsteværelse Honey Resort Phuket - Gæsteværelse Honey Resort Phuket - Gæsteværelse Honey Resort Phuket - Gæsteværelse Honey Resort Phuket - Gæsteværelse Honey Resort Phuket - Gæsteværelse Honey Resort Phuket - Gæsteværelse Honey Resort Phuket - Gæsteværelse Honey Resort Phuket - Gæsteværelse
Område: Kata Antal værelser: 55

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,7

baseret på 198 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
7,7
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
7,9
Mad/spisning
6,5
Alle anmeldelser (198)
Sorter efter:
Jane V. Par Denmark, 12. april 2014
Fin beliggenhed

God værelsesstørrelse
6,3
Meget larm fra gaden og byggeri ved naboen. Ingen elkedel, så man skal i restauranten og hente vand til kaffe/te. Ingen privatliv på terrassen hvis man har pool acces. Svært at komme op af poolen ved sit eget værelse, ingen stige eller trappe. Pænt stort værelse
Mogens C. Par Denmark, 24. marts 2013
udmærket

beliggenhed,god service,ingen støj
7,7
meget tilfredsstillende,pænt hotel,ikke nedslidt,god sevice.
Elsebeth K. Gruppe Denmark, 14. april 2012
Jeg blev overrasket over, hvor dejligt hotellet er

De fysiske rammer er ikke så børnevenlige og det er rart, at der ind imellem også er sådanne hoteller
7,7
Jeg havde bestilt hotellet efter min økonomi, og blev så overrasket over, at jeg fik så dejligt et hotel med så god en beliggenhed. Venlig betjening, som var så hjælpsom, da det var nødvendigt for mig at skifte værelse, som er upåklagelige med god rengøring. Morgenmaden var upåklagelig, og restaurantens køkken er ligeledes upåklagelig. Ved tsunamivarslen kunne jeg godt have brugt lidt mere konkret over, hvad jeg skulle gøre.
Poul A. Par Denmark, 12. september 2011
Central beliggenhed. Hyggelig have

Venlig betjening
7,3
Hotellet er centralt beliggende, man kan nemt gå rundt i byen. Hotellet er lille med hyggeligt og har en dejlig have. Værelset er nyrenoveret med et dejlig badeværelse. Morgenmaden er god og bliver serveret på værelset eller i haven efter ønske.Personalet er søde og rare men taler næsten kun indonesisk som er lidt af en ulempe
Poul A. Par Denmark, 10. september 2011
Dejligt hotel med gode værelser

nogenlunde tæt på stranden
7,3
vi var glage for vort ophold her, vi synes virkelig at vi havde fået meget for pengene. værelserne var meget funktionelle med et udmærket badeværelse.morgenmaden var ok. swimmingpoolen var ikke så bred men den var anlagt således at man kunne få en rimelig svømmetur da den var lang og smal, på nogle af værelserne så det ud til at man kunne gå direkte ud i poolen.
Alexander J. Rejsende alene Canada, 2. december 2014
Modern!

Location, good breakfast, modern
10
When I pulled up to this hotel, I was shocked that I paid so little (1000B). Great hotel, very modern and clean. My room opened up right to the swimming pool. Excellent value, great location.
Mayada P. Gruppe Thailand, 1. december 2014
Good resort

Good location
9,3
Good clean and safe
Joey S. Par Philippines, 22. november 2014
Filipinos in phuket

Location, cleanliness, friendly staff
10
We had a very pleasant stay. Will definitely recommend to friends.
Sarah R. Familie med små børn Brazil, 9. november 2014
Amazing Place

clanliness, location and helpful staff
9,7
I have stayed at the hotel during the period 02-09 November. My experience was wonderful. Great location, helpful staff, comfortable rooms, good food. My only complaint is about the shower that was not very good and the bungalow next to the pool was not working however it does not hurt at all our stay. I recommend
Stephen E. Familie med små børn Australia, 26. september 2014
Clean Room.

Pool, sun bed. Room.
7
The stay was good, the room was clean.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Honey Resort PhuketHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - Altan/TerrasseHoney Resort Phuket - Altan/TerrasseHoney Resort Phuket - BadeværelseHoney Resort Phuket - BadeværelseHoney Resort Phuket - BadeværelseHoney Resort Phuket - Hotellet indefraHoney Resort Phuket - Hotellet indefraHoney Resort Phuket - Hotellet indefraHoney Resort Phuket - Hotellet indefraHoney Resort Phuket - Hotellet indefraHoney Resort Phuket - Hotellet indefraHoney Resort Phuket - Hotellet indefraHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - Hotellet udefraHoney Resort Phuket - Hotellet udefraHoney Resort Phuket - Business CenterHoney Resort Phuket - SwimmingpoolHoney Resort Phuket - SwimmingpoolHoney Resort Phuket - ReceptionHoney Resort Phuket - RestaurantHoney Resort Phuket - RestaurantHoney Resort Phuket - RestaurantHoney Resort Phuket - RestaurantHoney Resort Phuket - RestaurantHoney Resort Phuket - RestaurantHoney Resort Phuket - RestaurantHoney Resort Phuket - Hotellet udefraHoney Resort Phuket - RestaurantHoney Resort Phuket - RestaurantHoney Resort Phuket - Hotellet indefraHoney Resort Phuket - Hotellet indefraHoney Resort Phuket - Hotellet indefraHoney Resort Phuket - Hotellet udefraHoney Resort Phuket - BuffetHoney Resort Phuket - Hotellet udefraHoney Resort Phuket - Hotellet udefraHoney Resort Phuket - Hotellet udefra


AS-AGWEB-3A04