Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Honey Resort

100/69 Kata Road, Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,7

baseret på 270 anmeldelser

7 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,9
Personalet
7,7
Hotellets stand/rengøring
8,1
Værelsets komfort/standard
8,0
Mad/spisning
6,5
Alle anmeldelser (270)
Sortér efter:
Jan K. Par Denmark, 14. februar 2016
Liggestole for lidt pool ikke dyb nok

Pris kr 300 ikke mere
6,3
Nattha S. Rejsende alene Denmark, 28. januar 2016
Nat
3,3
Lugter grim
Jane V. Par Denmark, 12. april 2014
Fin beliggenhed

God værelsesstørrelse
6,3
Meget larm fra gaden og byggeri ved naboen. Ingen elkedel, så man skal i restauranten og hente vand til kaffe/te. Ingen privatliv på terrassen hvis man har pool acces. Svært at komme op af poolen ved sit eget værelse, ingen stige eller trappe. Pænt stort værelse
Mogens C. Par Denmark, 24. marts 2013
udmærket

beliggenhed,god service,ingen støj
7,7
meget tilfredsstillende,pænt hotel,ikke nedslidt,god sevice.
Elsebeth K. Gruppe Denmark, 14. april 2012
Jeg blev overrasket over, hvor dejligt hotellet er

De fysiske rammer er ikke så børnevenlige og det er rart, at der ind imellem også er sådanne hoteller
7,7
Jeg havde bestilt hotellet efter min økonomi, og blev så overrasket over, at jeg fik så dejligt et hotel med så god en beliggenhed. Venlig betjening, som var så hjælpsom, da det var nødvendigt for mig at skifte værelse, som er upåklagelige med god rengøring. Morgenmaden var upåklagelig, og restaurantens køkken er ligeledes upåklagelig. Ved tsunamivarslen kunne jeg godt have brugt lidt mere konkret over, hvad jeg skulle gøre.
Poul A. Par Denmark, 12. september 2011
Central beliggenhed. Hyggelig have

Venlig betjening
7,3
Hotellet er centralt beliggende, man kan nemt gå rundt i byen. Hotellet er lille med hyggeligt og har en dejlig have. Værelset er nyrenoveret med et dejlig badeværelse. Morgenmaden er god og bliver serveret på værelset eller i haven efter ønske.Personalet er søde og rare men taler næsten kun indonesisk som er lidt af en ulempe
Poul A. Par Denmark, 10. september 2011
Dejligt hotel med gode værelser

nogenlunde tæt på stranden
7,3
vi var glage for vort ophold her, vi synes virkelig at vi havde fået meget for pengene. værelserne var meget funktionelle med et udmærket badeværelse.morgenmaden var ok. swimmingpoolen var ikke så bred men den var anlagt således at man kunne få en rimelig svømmetur da den var lang og smal, på nogle af værelserne så det ud til at man kunne gå direkte ud i poolen.
Le T. Rejsende alene Vietnam, 14. maj 2016
It's quite good
4,3
Small pool but it's ok cause you would go to beach almost time to enjoy the sun shine in Phuket.The room is clean, quite large, have a door to balcony and i like the balcony, you can dry your clothes there.
Gerli M. Par Estonia, 11. april 2016
Normal
3,7
Room was clean, but the walls were very thin, so it was quite noisy. Surroundings of the pool looked abandoned.
Mikko S. Par Sweden, 5. april 2016
Nice place and really good pool option
4,7
I was happy about the place until i take a shower. Now the bath it self is too high even for me at 187cm tall. When you come out from shower you have be really careful not to fall. The shower head was so full of some nasty the water comes out left and right.. But other than that, i liked the place alot.
1 - 7 af 7 anmeldelser
Honey Resort PhuketHoney Resort Phuket - BuffetHoney Resort Phuket - Hotellet udefraHoney Resort Phuket - RestaurantHoney Resort Phuket - BuffetHoney Resort Phuket - RestaurantHoney Resort Phuket - RestaurantHoney Resort Phuket - RestaurantHoney Resort Phuket - RestaurantHoney Resort Phuket - HaveHoney Resort Phuket - Hotellet udefraHoney Resort Phuket - HaveHoney Resort Phuket - Hotellet udefraHoney Resort Phuket - SwimmingpoolHoney Resort Phuket - ReceptionHoney Resort Phuket - Mad og drikkeHoney Resort Phuket - SwimmingpoolHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - GæsteværelseHoney Resort Phuket - Gæsteværelse


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B01