Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Hong Kong Kings Hotel

303 Jaffe Road, Wan Chai, Hong Kong, Wanchai, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Hong Kong Kings Hotel Hongkong - Gæsteværelse Hong Kong Kings Hotel Hongkong - Gæsteværelse Hong Kong Kings Hotel Hongkong - Gæsteværelse Hong Kong Kings Hotel Hongkong - Gæsteværelse Hong Kong Kings Hotel Hongkong - Gæsteværelse Hong Kong Kings Hotel Hongkong - Gæsteværelse Hong Kong Kings Hotel Hongkong - Gæsteværelse Hong Kong Kings Hotel Hongkong - Gæsteværelse Hong Kong Kings Hotel Hongkong - Indgang Hong Kong Kings Hotel Hongkong - Gæsteværelse Hong Kong Kings Hotel Hongkong - Gæsteværelse Hong Kong Kings Hotel Hongkong - Gæsteværelse Hong Kong Kings Hotel Hongkong - Gæsteværelse Hong Kong Kings Hotel Hongkong - Gæsteværelse Hong Kong Kings Hotel Hongkong - Gæsteværelse Hong Kong Kings Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Hong Kong Kings Hotel Hongkong - Gæsteværelse Hong Kong Kings Hotel Hongkong - Gæsteværelse Hong Kong Kings Hotel Hongkong - Gæsteværelse Hong Kong Kings Hotel Hongkong - Gæsteværelse Hong Kong Kings Hotel Hongkong - Gæsteværelse Hong Kong Kings Hotel Hongkong - Gæsteværelse Hong Kong Kings Hotel Hongkong - Gæsteværelse Hong Kong Kings Hotel Hongkong - Gæsteværelse Hong Kong Kings Hotel Hongkong - Gæsteværelse Hong Kong Kings Hotel Hongkong - Badeværelse Hong Kong Kings Hotel Hongkong - Badeværelse Hong Kong Kings Hotel Hongkong - Hotellet indefra
Område: Wanchai Antal værelser: 98
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,6

fra 990
anmeldelser

Værdi for pengene
6,8
Beliggenhed
7,6
Personalet
6,5
Hotellets stand/rengøring
6,5
Værelsets komfort/standard
6,5
Mad/spisning
5,8
Alle anmeldelser (990)
Sorter efter:
Jimmy C. Forretningsrejsende Singapore, 21. august 2015
It is one of the worse hotel I stayed

location is good, door man is very helpful.
4
I travel across the world, stay and live in HK. I have no choice to stay in this hotel due to last mins booking as my favorite hotel was fully booked. The last min hotel charge is expensive. This hotel is basically for very budget mainland traveler; so one can imagine its room conditions and the front desk service staff. The room was pretty shabby and the toilet is not clean. Surprisingly the doorman is very helpful and I am impressed. I want to thank him for his service.
Indberet denne anmeldelse
Jaeho A. Forretningsrejsende South Korea, 17. august 2015
The worst hotel in my life.
2,7
I had a meeting and conference in Hong Kong, the location of the Hong Kong Kings Hotel was good actually. However, the conditions, performance of the workers, and cleaning were totally the worst I have had. If I have meetings and conferences again in Hong Kong, then I am sure to decide to book the other Hotels. P.S. There is no windows in the room and extra space except bed location. If you open the door then you see only bed and washroom.
Indberet denne anmeldelse
Jaeho A. Forretningsrejsende South Korea, 15. august 2015
The worst room condition I have had.

There is no best things.
3
I had a meeting and conference in Hong Kong, the location of the Hong Kong Kings Hotel was good actually. However, the conditions, performance of the workers, and cleaning were totally the worst I have had. If I have meetings and conferences again in Hong Kong, then I am sure to decide to book the other Hotels.
Indberet denne anmeldelse
Eytan G. Forretningsrejsende Israel, 14. august 2015
Way too old

Reception welcome
5
Very old hotel. It is less then 3 stars in quality
Indberet denne anmeldelse
Lai K. Rejsende alene Hong Kong, 10. august 2015
便宜但可以有其他選擇

Female staffs, no more
5
Quite so so. Old , and far from mtr, the staffs are relatively ok compare to the hotel hardware ...
Indberet denne anmeldelse
Sudhir P. Familie med ældre børn India, 10. august 2015
just ok

location, pleasant staff, easy access to tram
6,7
Indberet denne anmeldelse
Kavin A. Forretningsrejsende Thailand, 8. august 2015
Enjoyed my stay.. walking distance to everything

Great location, comfortable stay, nice bathroom
7,7
Indberet denne anmeldelse
David L. Familie med små børn United States of America, 4. august 2015
It's an alright hotel.

price, location, location
7
Want to see Ferrari?
Indberet denne anmeldelse
Arne M. Gruppe Germany, 2. august 2015
Honestly the worst smelling room I ever had...

The location perfectly fine in Wan Chai. There is a Snooker Room in the House. Water pressure is very good.
5,3
Stay was good, but the hotel staff did not take care about my very stinky room.
Indberet denne anmeldelse
Loi F. Forretningsrejsende Malaysia, 28. juli 2015
bad room
3,7
bad room
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Hong Kong Kings Hotel HongkongHong Kong Kings Hotel Hongkong - GæsteværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - GæsteværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - GæsteværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - GæsteværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - GæsteværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - GæsteværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - GæsteværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - GæsteværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - IndgangHong Kong Kings Hotel Hongkong - GæsteværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - GæsteværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - GæsteværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - GæsteværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - GæsteværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - GæsteværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - GæsteværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - GæsteværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - GæsteværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - GæsteværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - GæsteværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - GæsteværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - GæsteværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - GæsteværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - GæsteværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - GæsteværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - BadeværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - BadeværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - Hotellet indefraHong Kong Kings Hotel Hongkong - Hotellet indefraHong Kong Kings Hotel Hongkong - BadeværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - Hotellet indefraHong Kong Kings Hotel Hongkong - ReceptionHong Kong Kings Hotel Hongkong - LobbyHong Kong Kings Hotel Hongkong - ReceptionHong Kong Kings Hotel Hongkong - LobbyHong Kong Kings Hotel Hongkong - Hotellet udefraHong Kong Kings Hotel Hongkong - GæsteværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - GæsteværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - GæsteværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - GæsteværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - GæsteværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - BadeværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - LobbyHong Kong Kings Hotel Hongkong - Hotellet indefraHong Kong Kings Hotel Hongkong - BadeværelseHong Kong Kings Hotel Hongkong - Badeværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A01