Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Horizon Karon Beach Resort & Spa

3 Soi Karon, Soi 2, Muang, Karon, Phuket, Thailand

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

baseret på 753 anmeldelser

8 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,4
Beliggenhed
7,9
Personalet
8,4
Hotellets stand/rengøring
8,4
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
7,8
Alle anmeldelser (753)
Sortér efter:
Jannie H. Par Denmark, 14. maj 2014
Afslappende og godt.

Værelsets lokation i forhold til poolen og baren, den gode og meget venlige service, tuk tuk transfer til stranden.
7,7
Vi var meget tilfredse med vores ophold på Resortet. Vi mente dog, at billederne af hotellet, faciliteterne og værelserne ikke helt var retvisende. Men trods det var hotellet ganske fint. Super med god wi-fi adgang og det super venlige personale.
Indberet denne anmeldelse
Michal K. Par Denmark, 22. februar 2013
OK hotel

Den stejle bakke op til hotellet
8
Området hvor der spises morgenmad er for lille i forhold til mængden af gæster hvilket gør det mindre hyggeligt at spise morgenmad på hotellet.
Indberet denne anmeldelse
Lisbeth V. Familie med ældre børn Denmark, 19. juli 2012
Stort hotel - alt koster ekstra

Tæt på strand, good pool
7
vi troede at vi havde booket værelser med internet men blev belært om at vores værelser lå i en fløj hvor man skulle betale for wifi - et beløb pr. enhed! vi fik rabatkuponer til massage på hotellet men alle tider var optaget undtaget de helt dyre behandlinger til baht. god restaurant med billig buffet - til gengæld koster drikkevarerne det dobbelte af andre steder. vi havde bedt om 3 værelser tæt på hinanden så vi kunne være tæt på børnene men fik i stuen og på 3. sal langt fra hinanden. vi brugte så telefonen på hotellet til at ringe mellem værelserne men overraskende nok kostede det også penge at ringe internt mellem værelser!
Indberet denne anmeldelse
Camilla H. Familie med ældre børn Denmark, 16. april 2012
Godt hotel m. lækker pool.

Lækker pool, flere restauranter, god service.
9,3
vi boede her 2 nætter, og var meget tilfredse. dog skal man være opmærksom på at der er rimelig høje lyde fra cikader, fugle og frøer om aftenen og natten, så har man brug for total stilhed, så medbring ørepropper. vi havde dog ingen problemer med det! kan godt anbefales! hvis man ikke går alt for godt, eller synes det er for varmt er der transport op og ned af bakken til hhv. hotellet og stranden, som i øvrigt også er rigtig dejlig m. meget fint sand.
Tip om Restaurant: Der ligger en strand restaurant lige når man kommer ned af bakken, de har super lækker Thaimad... prøv det!
Indberet denne anmeldelse
Joan D. Par Denmark, 13. marts 2011
Dejligt Hotel og behageligt personale.

God beliggenhed
7
Dejligt hotel, med god beliggenhed. 5 min. fra stranden og gratis taxi til og fra stranden, gratis bus til deres søsterhotel i Patong 1 gang i timen hele dagen. Dejlig morgenmad. 3 pools i forskellig dybde noget for enhver smag + børnepool og boblebad. God velkomstpakke med bl.a. gratis drinks i baren og 700 Bath til massage på hotellet.
Tip om Restaurant: Dino Bar nede i byen, til venstre, er et sjovt sted for både børn og voksne, hvis man kan lide "The Flintstones"
Indberet denne anmeldelse
Liselotte F. Gruppe Denmark, 28. april 2010
Dejligt hotel

store rummelige værelser. Dejlig pool i club wing. Velbeliggende.
7
Hotellet var flot med en stor og lys lobby. Personalet var meget venligt både i lobbyen og ved poolbaren og alle andre også. Dejligt morgenkomplet hvor der simpelthen fandtes alt hvad man kunne ønske sig. Værelserne i club wing var store og lækre og tingene fungerede simpelthen bare. Poolen i club wing lå dejligt og uden børn - dog var der lidt larm fra en byggeplads lige bagved poolen. Mange nationaliteter på hotellet så fedt at man ikke bare bor sammen med andre danskere.
Indberet denne anmeldelse
Liselotte F. Gruppe Denmark, 28. april 2010
Dejligt hotel

god pool. God service. Rummelige værelser
6,7
Hotellet var godt beliggende i forhold til strand og restauranter.God service ved indcheckning. Store rummelige værelser som var godt indrettet og med køleskab. Venligt personale som ydede god service. Dejlig pool i club wing.God morgenmadsrestaurant hvor der var alt var hjertet kunne begære. Alt i alt et dejligt hotel og bortset fra bakken op til hotellet som kunne være anstrengende kan vi give vore bedste anbefalinger.
Indberet denne anmeldelse
Birthe B. Par Denmark, 16. marts 2010
horizon karon beach

god beliggenhed
7,3
det er et dejligt og godt indrettet hotel med en passende afstand til havet.Dog skal man være i en rimelig god kondition for at gå op ad bakken til hotellet.Morgenmaden kan efter de første dage begynde at virke triveelt og kedelig.Poulerne er meget tiltrækkende og man befinder sig godt i områdetets fællesarialer.
Tip om Restaurant: I gå afstand fra hotellet er der mange restauranger i forskellige kvaliteter
Indberet denne anmeldelse
Christopher Y. Par United States of America, 2. april 2016
Accommodating from start to finish--A great place
6
The staff at Horizon were accommodating and flexible to our needs from start to finish beginning with my early check in to my wife's late check out, both at no additional charge and without any hassles. We stayed in the Club wing and received the Privilege benefits which were very nice extras--snacks and coffee/tea all day; cocktails/soft drinks and a light tapas from 12-2 which served perfectly for a light lunch between sunbathing/pool sessions. Another benefit of the Club wing is no children, so if you're a family with children then this review won't help much as we didn't really venture to the other side. Access to the Club wing is limited to those staying on the Club side only, which is nice as it gives you a nice quiet pool. Only problem with the pool is that it is a bit shady after around 3 (during late March anyways), so if you are looking to continue sunbathing then do like us and head to the beach around then! Not many complaints about the room. A/C went off one evening and someone was there to fix it immediately. I think the bathroom supplies are a bit lacking. They have soap and shampoo dispensers rather than individual freebies, and the quality of the soap and shampoo isn't too great. However, the room altogether was great and spacious as well as well cleaned and maintained. The balcony is big too, with two big sunbeds and an umbrella. The room also provides two beach mats and an umbrella that you are free to take to the beach and come in very handy. The grounds of the hotel are also quite nice in the Club wing area. There's a little stream (man made) running through it with lots of flowers and exotic plants. The multi level set up is interesting too as the lobby sits up much higher than the Club wing pool and some of the rooms. It makes for a kind of tree house feel almost with steps leading you up, down and around. That's not to say that there are a tremendous amount of steps that you're always climbing. I didn't feel taxed when moving about. T
Indberet denne anmeldelse
Nicole S. Par Germany, 28. marts 2016
No charme
4,3
Smaller than expected and just no flair. The pool landscape is dominated by prohibitiv signboards. The walk from the beach is short, but the steep incline and rundown side road do not increase the holiday feeling. This hotel may be practical for families but please do not come here if you have an eye for details. Breakfast was enjoyable. But Overall: thailand has to offer much better for less.
Indberet denne anmeldelse
1 - 8 af 8 anmeldelser
Horizon Karon Beach Resort & Spa PhuketHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - OmgivelserHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - PlantegningerHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - HaveHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - UdsigtHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - IndgangHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - UdsigtHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - IndgangHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Hot tubHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Hotellet indefraHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Hotellet indefraHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - BadeværelseHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Hot tubHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - UdsigtHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - SpaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - SpaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - SkønhedssalonHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - BørneklubHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - LuksusloungeHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - FitnessrumHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - FitnessrumHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Rekreative FaciliteterHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - RestaurantHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Mad og drikkeHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - HaveHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - RestaurantHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Mad og drikkeHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Mad og drikkeHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Faciliteter


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B03