eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Horizon Karon Beach Resort & Spa

3 Soi Karon, Soi 2, Muang, Karon, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Omgivelser Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Have Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Reception Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Hot tub Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Hotellet indefra Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse
Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Badeværelse Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Hot tub Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Altan/Terrasse Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Udsigt Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Spa Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Spa Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Skønhedssalon Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Børneklub Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Udsigt Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Horizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Swimmingpool
Område: Karon Antal værelser: 160
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,2

baseret på 688 anmeldelser

Værdi for pengene
8,4
Beliggenhed
7,9
Personalet
8,4
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
7,8
Alle anmeldelser (688)
Sorter efter:
Jannie H. Par Denmark, 14. maj 2014
Afslappende og godt.

Værelsets lokation i forhold til poolen og baren, den gode og meget venlige service, tuk tuk transfer til stranden.
7,7
Vi var meget tilfredse med vores ophold på Resortet. Vi mente dog, at billederne af hotellet, faciliteterne og værelserne ikke helt var retvisende. Men trods det var hotellet ganske fint. Super med god wi-fi adgang og det super venlige personale.
Michal K. Par Denmark, 22. februar 2013
OK hotel

Den stejle bakke op til hotellet
8
Området hvor der spises morgenmad er for lille i forhold til mængden af gæster hvilket gør det mindre hyggeligt at spise morgenmad på hotellet.
Lisbeth V. Familie med ældre børn Denmark, 19. juli 2012
Stort hotel - alt koster ekstra

Tæt på strand, good pool
7
vi troede at vi havde booket værelser med internet men blev belært om at vores værelser lå i en fløj hvor man skulle betale for wifi - et beløb pr. enhed! vi fik rabatkuponer til massage på hotellet men alle tider var optaget undtaget de helt dyre behandlinger til baht. god restaurant med billig buffet - til gengæld koster drikkevarerne det dobbelte af andre steder. vi havde bedt om 3 værelser tæt på hinanden så vi kunne være tæt på børnene men fik i stuen og på 3. sal langt fra hinanden. vi brugte så telefonen på hotellet til at ringe mellem værelserne men overraskende nok kostede det også penge at ringe internt mellem værelser!
Camilla H. Familie med ældre børn Denmark, 16. april 2012
Godt hotel m. lækker pool.

Lækker pool, flere restauranter, god service.
9,3
vi boede her 2 nætter, og var meget tilfredse. dog skal man være opmærksom på at der er rimelig høje lyde fra cikader, fugle og frøer om aftenen og natten, så har man brug for total stilhed, så medbring ørepropper. vi havde dog ingen problemer med det! kan godt anbefales! hvis man ikke går alt for godt, eller synes det er for varmt er der transport op og ned af bakken til hhv. hotellet og stranden, som i øvrigt også er rigtig dejlig m. meget fint sand.
Tip om Restaurant: Der ligger en strand restaurant lige når man kommer ned af bakken, de har super lækker Thaimad... prøv det!
Joan D. Par Denmark, 13. marts 2011
Dejligt Hotel og behageligt personale.

God beliggenhed
7
Dejligt hotel, med god beliggenhed. 5 min. fra stranden og gratis taxi til og fra stranden, gratis bus til deres søsterhotel i Patong 1 gang i timen hele dagen. Dejlig morgenmad. 3 pools i forskellig dybde noget for enhver smag + børnepool og boblebad. God velkomstpakke med bl.a. gratis drinks i baren og 700 Bath til massage på hotellet.
Tip om Restaurant: Dino Bar nede i byen, til venstre, er et sjovt sted for både børn og voksne, hvis man kan lide "The Flintstones"
Liselotte F. Gruppe Denmark, 28. april 2010
Dejligt hotel

store rummelige værelser. Dejlig pool i club wing. Velbeliggende.
7
Hotellet var flot med en stor og lys lobby. Personalet var meget venligt både i lobbyen og ved poolbaren og alle andre også. Dejligt morgenkomplet hvor der simpelthen fandtes alt hvad man kunne ønske sig. Værelserne i club wing var store og lækre og tingene fungerede simpelthen bare. Poolen i club wing lå dejligt og uden børn - dog var der lidt larm fra en byggeplads lige bagved poolen. Mange nationaliteter på hotellet så fedt at man ikke bare bor sammen med andre danskere.
Liselotte F. Gruppe Denmark, 28. april 2010
Dejligt hotel

god pool. God service. Rummelige værelser
6,7
Hotellet var godt beliggende i forhold til strand og restauranter.God service ved indcheckning. Store rummelige værelser som var godt indrettet og med køleskab. Venligt personale som ydede god service. Dejlig pool i club wing.God morgenmadsrestaurant hvor der var alt var hjertet kunne begære. Alt i alt et dejligt hotel og bortset fra bakken op til hotellet som kunne være anstrengende kan vi give vore bedste anbefalinger.
Birthe B. Par Denmark, 16. marts 2010
horizon karon beach

god beliggenhed
7,3
det er et dejligt og godt indrettet hotel med en passende afstand til havet.Dog skal man være i en rimelig god kondition for at gå op ad bakken til hotellet.Morgenmaden kan efter de første dage begynde at virke triveelt og kedelig.Poulerne er meget tiltrækkende og man befinder sig godt i områdetets fællesarialer.
Tip om Restaurant: I gå afstand fra hotellet er der mange restauranger i forskellige kvaliteter
Joseph T. Familie med små børn Australia, 16. november 2014
A real quite family oriented resort

This was our third stay at Horizon Karon beach will not be our last we had told our family how wonderful it is there especially with our grandson having so many activities even the kid's cluand they
10
We loved it more than the previous times not because anything changed but because we had our daughter and family with a teenager and toddler and my mother in law the resort catered for every one one could go to town in a short walk or by courtesy took took and back calling the took took by pressing a button at the bottom , one could enjoy the pool and bar in the pool or the bar at the border town restaurant, enjoy a drink at the balcony, have room service, enjoy a buffet meal in the evening and enjoy music and cultural show, it is a real pleasure to talk to the friendly staff, they are truly wonderful can't do enough for you, the friendliest we have met, beautiful smiles that lift you up, they even remember your names, we recommend Horizon at Karon to everyone who want a quite relaxing holiday and Horizon at Patong with similar service but for those who want a more out there holiday close to all the main street attractions and beach, as couples we recommend Patong with family and children Karon, loved both, Joe and Rosie Tregambe
Glen M. Par Australia, 8. november 2014
good Quality, all round

Pool, breakfast variety and pool side villa
8,3
very pleasant stay. tuk tuk service was appreciated and 5 stars for service by all staff, from dining, to front desk, to room cleaners and concierge. privelidge business centre was excellent and convenient hours. Access to beach and facilities was also very handy. Enjoyed the stay.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Horizon Karon Beach Resort & Spa PhuketHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - OmgivelserHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - HaveHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - ReceptionHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Hot tubHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Hotellet indefraHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - BadeværelseHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Hot tubHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - UdsigtHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - SpaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - SpaHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - SkønhedssalonHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - BørneklubHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - UdsigtHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - LuksusloungeHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - FitnessrumHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - FitnessrumHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Rekreative FaciliteterHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Mad og drikkeHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - HaveHorizon Karon Beach Resort & Spa Phuket - Restaurant

Kundeanmeldelser - Horizon Karon Beach Resort & Spa, Phuket

AS-AGWEB-3A07