eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Horizon Patong Beach Resort & Spa

64/39 Thaweewong Road, Soi Kep Sap, Amphur Kathu, Patong, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Strand Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Indgang Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Udsigt Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Suite Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Badeværelse
Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Suite Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Badeværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Altan/Terrasse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Restaurant Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Mad og drikke Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Buffet Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Kaffebar/Café Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pub/Lounge Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Fitnessrum Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Fitnessrum Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Børneklub
Område: Patong Antal værelser: 160
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 878 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,5
Personalet
7,3
Hotellets stand/rengøring
7,2
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
7,3
Alle anmeldelser (878)
Sorter efter:
William P. Par Denmark, 10. april 2012
lækkert hotel, god belligendehed

meget store værelser (delux)
8,7
Meget lækkert hotel, god belligenhed, god morgenmad. men lidt gammel og slidt hotel
Tip om Hoteldetaljer: slidt hotel, men meget tæt på stranden, og tæt på alt ting.
Thomas R. Par Denmark, 2. februar 2012
God beliggenhed, men lidt slidt værelse

Beliggenheden
6
Et hotel med en rigtig god beliggenhed i hjertet af Patong. Rigtig fint pool område, men værelset bar præg af, at hotellet ikke er helt nyt længere, og lugtede lidt af røg.
Charlotte J. Familie med ældre børn Denmark, 13. december 2009
Flot, men knap så godt som Thara Patong

tæt på stranden - man skal bare gå lige over gaden
7,3
Hotellet er billigere end Thara Patong og det kan mærkes - der er to pool - den ene med sol og den anden med skygge. Hotellet er mere for unge uden børn, men man kan sagtens have børn der. Hotellet ligger lige op ad en masse butikker, så når man går forbi bliver man hele tiden spurgt om man vil købe noget. Hotellet ligger tæt på Patong centrum og stranden
Henrik I. Par Denmark, 23. november 2009
hygge

god rengøring på værelser, god mad, venlige ansatte
7,3
Hotel Horizon er godt til prisen, god service, betjening og dejlige omgivelser. Morgenmaden er god og varieret. Prisen synes dog lidt høj på hotellets egen spisesteder. Dejlig pool områder, hvor man kan ligge i fred og ro.
Tip om Natteliv: ikke langt fra phuket natteliv, men alligevel lidt væk.
Karina J. Par Denmark, 28. januar 2009
Horizon i Patong perfekt

Taet paa strand mulighed for at vaske sand og saltvand af sig paa vej ind fra stranden. God restaurant, gode pools med poolbar og liggestole
8,3
Dejligt hotel beliggende taet paa standen. Gode pool faciliteter og venligt personale. Dejligt at der er mulighed for at skylle sand og slatvand af sig paa vej hjem fra stranden. Stort udvalg af forskellige natioanle retter i restauranten. God hutigt betjening i resturant. Venligt personel i reception og hjaelpsom bagage mand.
Tip om Shopping: God internet sted lige ved indgangen
Andri D. Gruppe South Africa, 12. juli 2014
Don't need to leave the hotel.

Gorgeous room, lovely pool, privilege area of the hotel is for 18 and older guests only.
9
I didn't enjoy Phuket so much, to be honest, but this hotel served as a lovely oasis and a fantastic place to just come and relax. The swim-up bar was so enjoyable and with the package we took all our meals were basically included seeing as they offer drinks and snacks over lunch in the privilege bar. This hotel was a highlight on our trip and I very strongly recommend it. It's very close to a beach and some shopping as well and they offer a free shuttle to Patong a few times a day which helps as the taxis and tuc tucs are very expensive.
Beo K. Gruppe Singapore, 26. juni 2014
Great stay for my family with the room type.

Free Wifi (2 devices) were provided for me in the room.
7,7
Wayne W. Gruppe Australia, 25. juni 2014
Best of the rest

Staff. Staff staff
9
The best we have ever been in. .in 6 times to Thailand
Joachim G. Gruppe Singapore, 22. juni 2014
Hotel ls quiet/cosy despite nearby entertainment

Cosy/quiet enclave despite being in Patong Big family rooms Stagf asking about room condition every day
8,3
Hotel was good but we choose wrong location for beach holidays.
Tony J. Par Australia, 21. juni 2014
Totally relaxing and peaceful

Location, friendliness and atmosphere
9,7
Very relaxing, peaceful and entertaining

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Horizon Patong Beach Resort & Spa PhuketHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - StrandHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - IndgangHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - UdsigtHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SuiteHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BadeværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SuiteHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BadeværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - RestaurantHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Mad og drikkeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BuffetHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Kaffebar/CaféHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - FitnessrumHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - FitnessrumHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BørneklubHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - LegepladsHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BørneklubHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SpaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - HaveHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SpaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Business CenterHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - HaveHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - IndgangHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Lobby


AS-AGWEB-3B03