Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Horizon Patong Beach Resort & Spa

64/39 Thaweewong Road, Soi Kep Sap, Amphur Kathu, Patong, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Strand Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Indgang Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Suite Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Badeværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Suite Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Altan/Terrasse
Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Restaurant Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Restaurant Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Mad og drikke Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Børneklub Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Spa Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Have Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Business Center Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Indgang
Område: Patong Antal værelser: 160
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,6

fra 1104
anmeldelser

Værdi for pengene
7,4
Beliggenhed
8,6
Personalet
7,5
Hotellets stand/rengøring
7,4
Værelsets komfort/standard
7,5
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (1104)
Sorter efter:
William P. Par Denmark, 10. april 2012
lækkert hotel, god belligendehed

meget store værelser (delux)
8,7
Meget lækkert hotel, god belligenhed, god morgenmad. men lidt gammel og slidt hotel
Tip om Hoteldetaljer: slidt hotel, men meget tæt på stranden, og tæt på alt ting.
Thomas R. Par Denmark, 2. februar 2012
God beliggenhed, men lidt slidt værelse

Beliggenheden
6
Et hotel med en rigtig god beliggenhed i hjertet af Patong. Rigtig fint pool område, men værelset bar præg af, at hotellet ikke er helt nyt længere, og lugtede lidt af røg.
Charlotte J. Familie med ældre børn Denmark, 13. december 2009
Flot, men knap så godt som Thara Patong

tæt på stranden - man skal bare gå lige over gaden
7,3
Hotellet er billigere end Thara Patong og det kan mærkes - der er to pool - den ene med sol og den anden med skygge. Hotellet er mere for unge uden børn, men man kan sagtens have børn der. Hotellet ligger lige op ad en masse butikker, så når man går forbi bliver man hele tiden spurgt om man vil købe noget. Hotellet ligger tæt på Patong centrum og stranden
Henrik I. Par Denmark, 23. november 2009
hygge

god rengøring på værelser, god mad, venlige ansatte
7,3
Hotel Horizon er godt til prisen, god service, betjening og dejlige omgivelser. Morgenmaden er god og varieret. Prisen synes dog lidt høj på hotellets egen spisesteder. Dejlig pool områder, hvor man kan ligge i fred og ro.
Tip om Natteliv: ikke langt fra phuket natteliv, men alligevel lidt væk.
Karina J. Par Denmark, 28. januar 2009
Horizon i Patong perfekt

Taet paa strand mulighed for at vaske sand og saltvand af sig paa vej ind fra stranden. God restaurant, gode pools med poolbar og liggestole
8,3
Dejligt hotel beliggende taet paa standen. Gode pool faciliteter og venligt personale. Dejligt at der er mulighed for at skylle sand og slatvand af sig paa vej hjem fra stranden. Stort udvalg af forskellige natioanle retter i restauranten. God hutigt betjening i resturant. Venligt personel i reception og hjaelpsom bagage mand.
Tip om Shopping: God internet sted lige ved indgangen
Kim F. Gruppe Malaysia, 23. juni 2015
Great location

Great location, friendly staff and good breakfast
8
Glenn F. Familie med ældre børn Australia, 13. juni 2015
Friendly Staff

Location close to the beach and shopping and very friendly and helpful staff.
9
Had an excellent time the pool was nice and the room was large and well equipped.
Gouri S. Familie med ældre børn India, 1. juni 2015
Vacation at Phuket

Behavior of staff, Location & Indian Restaurant
8,7
Though it as a short stay, I enjoyed it a lot.
Nur A. Gruppe Singapore, 19. maj 2015
A clean, comfortable and accesible to Patong Beach

comfortable, clean, staffs
9,3
This is my second time staying at Horizon Patong Beach Resort. I love the hotel. It is near Patong beach and it is close to alot of restaurants so me and my friends are always spoilt for choice went it come to eating. The staffs are also very friendly and nice to us. The room is big, spacious, clean and comfortable. We really enjoyed our stay there. Will definitely come back to Phuket.
Lee K. Par United Kingdom, 17. maj 2015
clean and comfortable

spacious clean rooms. Lovely gardens. Two swimming pools
9,7
Enjoyable stay. Friendly helpful staff Good housekeeping

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Horizon Patong Beach Resort & Spa PhuketHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - StrandHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - IndgangHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SuiteHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BadeværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SuiteHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - RestaurantHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - RestaurantHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Mad og drikkeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BørneklubHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SpaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - HaveHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Business CenterHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - IndgangHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - LobbyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hotellet indefraHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - FaciliteterHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BadeværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - LobbyHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Mad og drikkeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Mad og drikkeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - RestaurantHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Plantegninger


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

SG-AGWEB-6C08