Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

Horizon Patong Beach Resort & Spa

64/39 Thaweewong Road, Soi Kep Sap, Amphur Kathu, Patong, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Strand Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Udsigt Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Suite Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Badeværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Suite
Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Badeværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Altan/Terrasse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Restaurant Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Mad og drikke Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Buffet Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Kaffebar/Café Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pub/Lounge Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Fitnessrum Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Fitnessrum Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Børneklub Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Legeplads
Beliggenhed: Patong Antal værelser: 160
Gratis trådløs internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 834 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,5
Personale
7,2
Hotellets stand/rengøring
7,2
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
7,3
Gæsteanmeldelser skrives af vores kunder efter deres ophold på Horizon Patong Beach Resort & Spa.
Alle anmeldelser (834)
William P. Par Denmark, 10. april 2012
lækkert hotel, god belligendehed

meget store værelser (delux)
8,7
Meget lækkert hotel, god belligenhed, god morgenmad. men lidt gammel og slidt hotel
Tip om Hoteldetaljer: slidt hotel, men meget tæt på stranden, og tæt på alt ting.
Thomas R. Par Denmark, 2. februar 2012
God beliggenhed, men lidt slidt værelse

Beliggenheden
6
Et hotel med en rigtig god beliggenhed i hjertet af Patong. Rigtig fint pool område, men værelset bar præg af, at hotellet ikke er helt nyt længere, og lugtede lidt af røg.
Charlotte J. Familie med ældre børn Denmark, 13. december 2009
Flot, men knap så godt som Thara Patong

tæt på stranden - man skal bare gå lige over gaden
7,3
Hotellet er billigere end Thara Patong og det kan mærkes - der er to pool - den ene med sol og den anden med skygge. Hotellet er mere for unge uden børn, men man kan sagtens have børn der. Hotellet ligger lige op ad en masse butikker, så når man går forbi bliver man hele tiden spurgt om man vil købe noget. Hotellet ligger tæt på Patong centrum og stranden
Henrik I. Par Denmark, 23. november 2009
hygge

god rengøring på værelser, god mad, venlige ansatte
7,3
Hotel Horizon er godt til prisen, god service, betjening og dejlige omgivelser. Morgenmaden er god og varieret. Prisen synes dog lidt høj på hotellets egen spisesteder. Dejlig pool områder, hvor man kan ligge i fred og ro.
Tip om Natteliv: ikke langt fra phuket natteliv, men alligevel lidt væk.
Karina J. Par Denmark, 28. januar 2009
Horizon i Patong perfekt

Taet paa strand mulighed for at vaske sand og saltvand af sig paa vej ind fra stranden. God restaurant, gode pools med poolbar og liggestole
8,3
Dejligt hotel beliggende taet paa standen. Gode pool faciliteter og venligt personale. Dejligt at der er mulighed for at skylle sand og slatvand af sig paa vej hjem fra stranden. Stort udvalg af forskellige natioanle retter i restauranten. God hutigt betjening i resturant. Venligt personel i reception og hjaelpsom bagage mand.
Tip om Shopping: God internet sted lige ved indgangen
Roberto C. Par Philippines, 15. april 2014
Happy,fun

Value for money, central location, good food
9
Extremely great
Robert E. Gruppe United Kingdom, 10. april 2014
Tarnished by first impressions.

Swimming pools, location, high speed wifi.
5,3
On arrival at the hotel my room was not clean, with soiled towels on the floor, the bathroom bin loosely discarded across the room, and an empty water bottle by the sink. On request for this to be rectified, I returned 5 hours later to see that it had not been. Otherwise it was a pleasant stay.
Simone L. Gruppe Australia, 7. april 2014
location location location

location, attentive staff, good sized room s
7,7
Stayed at this hotel for 5 nights with a friend for her birthday, the staff organized a surprise cake and sung to my friend during breakfast FOC. All staff spoke english well and were friendly and attentive. Rooms were a little dated but the location outweighed everything.
Sara A. Familie med ældre børn Sweden, 6. april 2014
Beautiful hotel close to everything

Very close to Patong beach and shopping, beautiful hotel and lots of things to do for children.
9,3
Beautiful hotel and nice rooms, very close to beach and shopping. Nice personnel. Lots of things to do for our children (9 and 12 years old). We only stayed for one night but we wish we could stay longer and will definitly come back when we are i Patong and we will recommend it for all our friends.
John M. Rejsende alene United Kingdom, 3. april 2014
very good

staff bars pools
10
very good

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Horizon Patong Beach Resort & Spa PhuketHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - StrandHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - UdsigtHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SuiteHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BadeværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SuiteHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BadeværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - RestaurantHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Mad og drikkeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BuffetHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Kaffebar/CaféHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - FitnessrumHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - FitnessrumHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BørneklubHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - LegepladsHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BørneklubHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SpaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - HaveHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SpaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Business CenterHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - HaveHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Hotellet udefraHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - IndgangHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Lobby


AS-AGWEB-3A07