eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Horizon Patong Beach Resort & Spa

64/39 Thaweewong Road, Soi Kep Sap, Amphur Kathu, Patong, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Strand Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Indgang Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Suite Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Badeværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Suite Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Gæsteværelse Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Altan/Terrasse
Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Mad og drikke Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Fitnessrum Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Børneklub Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Spa Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Have Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Business Center Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Swimmingpool Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pub/Lounge Horizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Indgang
Område: Patong Antal værelser: 160
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,5

baseret på 930 anmeldelser

Værdi for pengene
7,2
Beliggenhed
8,5
Personalet
7,3
Hotellets stand/rengøring
7,2
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
7,4
Alle anmeldelser (930)
Sorter efter:
William P. Par Denmark, 10. april 2012
lækkert hotel, god belligendehed

meget store værelser (delux)
8,7
Meget lækkert hotel, god belligenhed, god morgenmad. men lidt gammel og slidt hotel
Tip om Hoteldetaljer: slidt hotel, men meget tæt på stranden, og tæt på alt ting.
Thomas R. Par Denmark, 2. februar 2012
God beliggenhed, men lidt slidt værelse

Beliggenheden
6
Et hotel med en rigtig god beliggenhed i hjertet af Patong. Rigtig fint pool område, men værelset bar præg af, at hotellet ikke er helt nyt længere, og lugtede lidt af røg.
Charlotte J. Familie med ældre børn Denmark, 13. december 2009
Flot, men knap så godt som Thara Patong

tæt på stranden - man skal bare gå lige over gaden
7,3
Hotellet er billigere end Thara Patong og det kan mærkes - der er to pool - den ene med sol og den anden med skygge. Hotellet er mere for unge uden børn, men man kan sagtens have børn der. Hotellet ligger lige op ad en masse butikker, så når man går forbi bliver man hele tiden spurgt om man vil købe noget. Hotellet ligger tæt på Patong centrum og stranden
Henrik I. Par Denmark, 23. november 2009
hygge

god rengøring på værelser, god mad, venlige ansatte
7,3
Hotel Horizon er godt til prisen, god service, betjening og dejlige omgivelser. Morgenmaden er god og varieret. Prisen synes dog lidt høj på hotellets egen spisesteder. Dejlig pool områder, hvor man kan ligge i fred og ro.
Tip om Natteliv: ikke langt fra phuket natteliv, men alligevel lidt væk.
Karina J. Par Denmark, 28. januar 2009
Horizon i Patong perfekt

Taet paa strand mulighed for at vaske sand og saltvand af sig paa vej ind fra stranden. God restaurant, gode pools med poolbar og liggestole
8,3
Dejligt hotel beliggende taet paa standen. Gode pool faciliteter og venligt personale. Dejligt at der er mulighed for at skylle sand og slatvand af sig paa vej hjem fra stranden. Stort udvalg af forskellige natioanle retter i restauranten. God hutigt betjening i resturant. Venligt personel i reception og hjaelpsom bagage mand.
Tip om Shopping: God internet sted lige ved indgangen
M J. Gruppe Singapore, 28. september 2014
Very comfortable ,clean and location to all activi

very near to the beach,easy access to others outlet,beautiful design and landscape
9,7
very comfortable and unique experience
Desmond D. Par United Kingdom, 25. september 2014
horizon hotel stay

location, staff , has everything
10
Fantastic came from uk to bangkok for 25 nights and decided to spend aweek or so in phuket as a couple. Hotel is great staff will do everything to keep you happy. Location is fantastic. prices from mini bar very good compared to many others. Has everything you could want & from agoda price was amazing. Would stay again no problem. Very good.
John C. Rejsende alene United Kingdom, 25. september 2014
good location very relaxing

room pool location
7
an ideal hotel to relax - nice location and good pool area
Taibah A. Par Singapore, 24. september 2014
our stay was a pleasant n service was good.

our room was just near the pool. breakfast was good and the ambience was cozy
10
Warmly welcomed by the hotel staff n service render was fantastic. Wil recommend my friends to stay if they r going to phuket
Sharyn W. Par Australia, 23. september 2014
Horizon Beach stay 2014

Location, value for money, staff
10
Our stay was fantastic. The weather let us down a bit but the location, staff and facilities are terrific. We have stayed there a total of 5 times and recommend to anyone who mention they might go to Thailand. The staff are fantastic, always willing to help and no request that we have had is too much trouble. Being close to the beach and the markets is another plus. The resort is fantastic value for money. We will be going back with some friends who haven't been to Phuket before next year. We are looking forward to it!!!!

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Horizon Patong Beach Resort & Spa PhuketHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - StrandHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - IndgangHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SuiteHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BadeværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SuiteHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - GæsteværelseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Altan/TerrasseHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Mad og drikkeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - FitnessrumHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - BørneklubHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SpaHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - HaveHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Business CenterHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - SwimmingpoolHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Pub/LoungeHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - IndgangHorizon Patong Beach Resort & Spa Phuket - Lobby


AS-AGWEB-3B05