eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Hotel 1A Apartment Berlin

Milastreet 6, Prenzlauer Berg, Berlin, Tyskland 10437 (Se kort)

Book nu!

Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Hotellet indefra Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Hotellet udefra Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Hotellet indefra Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gæsteværelse Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Badeværelse Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gæsteværelse Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gæsteværelse Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gæsteværelse Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gæsteværelse Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gæsteværelse Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gæsteværelse Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Badeværelse Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gæsteværelse Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gæsteværelse Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gæsteværelse Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Køkken
Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Badeværelse Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Gæsteværelse Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Køkken Hotel 1A Apartment Berlin Berlin - Køkken
Område: Prenzlauer Berg Antal værelser: 11
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,7

baseret på 10 anmeldelser

Værdi for pengene
8,4
Beliggenhed
8,4
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
8,2
Værelsets komfort/standard
8,0
Mad/spisning
5,4
Alle anmeldelser (10)
Sorter efter:
Lars B. Familie med små børn Denmark, 19. oktober 2012
Super beliggenhed

Ligger godt og let at komme til city på 10min.
7,3
Vi boede i en hotel lejlighed som blot var en stuelejlighed i en opgang tæt på hotellet. Pænt rent, men beskidt bestik i køkkenet (hviket nok skyldes at der ikke var opvaskemaskine). Lidt støj fra opgang men det var småting. Stort, velholdt og rent. Ingen wifi.
Rie S. Rejsende alene Japan, 22. maj 2014
Cheap and comfortable

Cheap, clean, large room
9,3
I stayed here only one night. Though my arrival was late in the night(around 23:00), the staff was waiting for me and welcomed me. So nice. The room was large, clean, and well designed. The location is very good. You can go to Organic Market and Flea Market on foot on weekend. I moved to another B&B, but I wish I could have stayed at 1A longer.
Siu P. Rejsende alene Hong Kong, 4. maj 2014
comfortable

good location, comfortable and value of money
8
Tay P. Par Singapore, 9. marts 2013
Affordable and convenient location

Affordable. Convenient location - Train station was just 10 mins walk. Shopping arcade nearby and variety of food to choose from. Room was pretty clean except for a coffee mark stain on the side table
5,7
Gabriel K. Rejsende alene Singapore, 18. august 2012
Excellent apartment

Huge space,has a living area, kitchen and bed space!
8,3
The apartment was spacious and big and the location was excellent! Close to the metro and beside a park for runners.
Henrik S. Par Sweden, 16. maj 2013
Bra budgetboende

Nära till flera mysiga restauranger, bla "The Bird" Lätt och säkert att parkera. Nära till U-bahn
7,3
Ett enkelt och bekvämt boende i en lugn stadsdel med ett rikt kulturliv. Rummet var enkelt och rent, med stort kylskåp för egen mat. Enda klagomålet är att det var dåligt med varmvatten, och aningen kallt på rummet.
Vanessa T. Gruppe Germany, 8. juli 2014
Abzug nur beim Essen da es kein Restaurant gibt.

Lage, Preis.,leistung
8
Super. Gerne wieder, ist ein Appartement Hotel. Mehr braucht man nicht für einen Städtetrip.
Katia N. Gruppe France, 24. februar 2013
Appartement charmant, très bon accueil,

Appartement spacieux, décoré avec beaucoup de goût et emplacement idéal à 2 pas du métro
9
Je recommande cet hôtel, très bon accueil, très propre, pas cher du tout et beaucoup d'espace, une décoration design et un très bon emplacement
Yosuke I. Gruppe Japan, 17. juli 2014
一日滞在には打ってつけの宿泊所

安価・清潔・交通至便・親切
8,3
20間の欧州旅行の最終日に1日だけ宿泊した小さなアパート的な安価で清潔な宿泊所でした。SバーンとUバーンの駅が近くにあって交通至便な上に、スタッフが頗る親切で気持ちよく過ごせました。
Umit A. Gruppe Turkey, 26. juni 2014
berlin tarih ve kultur kenti

merkeze yakin sakin ve ucuz bir apart
6
1a apsrtment sakin ucuz ve ozellikle ucretsiz cay ve kahve hizmeti cok iyi
 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Hotel 1A Apartment Berlin BerlinHotel 1A Apartment Berlin Berlin - Hotellet indefraHotel 1A Apartment Berlin Berlin - Hotellet udefraHotel 1A Apartment Berlin Berlin - Hotellet indefraHotel 1A Apartment Berlin Berlin - GæsteværelseHotel 1A Apartment Berlin Berlin - BadeværelseHotel 1A Apartment Berlin Berlin - GæsteværelseHotel 1A Apartment Berlin Berlin - GæsteværelseHotel 1A Apartment Berlin Berlin - GæsteværelseHotel 1A Apartment Berlin Berlin - GæsteværelseHotel 1A Apartment Berlin Berlin - GæsteværelseHotel 1A Apartment Berlin Berlin - GæsteværelseHotel 1A Apartment Berlin Berlin - BadeværelseHotel 1A Apartment Berlin Berlin - GæsteværelseHotel 1A Apartment Berlin Berlin - GæsteværelseHotel 1A Apartment Berlin Berlin - GæsteværelseHotel 1A Apartment Berlin Berlin - KøkkenHotel 1A Apartment Berlin Berlin - BadeværelseHotel 1A Apartment Berlin Berlin - GæsteværelseHotel 1A Apartment Berlin Berlin - KøkkenHotel 1A Apartment Berlin Berlin - Køkken

Kundeanmeldelser - Hotel 1A Apartment Berlin, Berlin

AS-AGWEB-3C05