eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

Hotel Adlon Kempinski

Unter den Linden 77, Mitte, Berlin, Tyskland 10117 (Se kort)

Book nu!

Hotel Adlon Kempinski Berlin - Hotellet udefra Hotel Adlon Kempinski Berlin - Hotellet udefra Hotel Adlon Kempinski Berlin - Suite Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gæsteværelse Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gæsteværelse Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gæsteværelse Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gæsteværelse Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gæsteværelse Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gæsteværelse Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gæsteværelse Hotel Adlon Kempinski Berlin - Suite Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gæsteværelse Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gæsteværelse Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gæsteværelse Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gæsteværelse Hotel Adlon Kempinski Berlin - Golfbane
Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gæsteværelse Hotel Adlon Kempinski Berlin - Gæsteværelse Hotel Adlon Kempinski Berlin - Badeværelse Hotel Adlon Kempinski Berlin - Badeværelse Hotel Adlon Kempinski Berlin - Badeværelse Hotel Adlon Kempinski Berlin - Badeværelse Hotel Adlon Kempinski Berlin - Swimmingpool Hotel Adlon Kempinski Berlin - Spa Hotel Adlon Kempinski Berlin - Spa Hotel Adlon Kempinski Berlin - Spa Hotel Adlon Kempinski Berlin - Spa Hotel Adlon Kempinski Berlin - Rekreative Faciliteter
Beliggenhed: Mitte Antal værelser: 382
Gratis trådløs internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fremragende

9,4

baseret på 60 anmeldelser

Værdi for pengene
8,9
Beliggenhed
9,6
Personale
9,6
Hotellets stand/rengøring
9,7
Værelsets komfort/standard
9,4
Mad/spisning
9,0
Alle anmeldelser (60)
Line J. Familie med små børn Denmark, 16. december 2012
Luksus der holder

Fantastisk betjening, esklusivt og funktionelt
10
Vi havde en 2 måneders baby med og alt fra puslebord til morgenkåbe var klar til baby
Inger Q. Gruppe Denmark, 8. april 2012
Dejligt hotel

Dejlige store værelser
7
Dejligt hotel med smuk beliggenhed. Dog er Unter der Linden temmeligt kedeligt med hensyn til cafeer, restauranter og liv generelt, udover hobevis af turister ved Brandenburg .
Hans H. Par Denmark, 31. august 2011
Oase af nydelse

Beliggenhed, Serviceniveau, kvalitet i top
9,3
Ankom om aftenen, nåede en italiensk restaurant i nærheden af hotellet og anbefalet af hotellet. Videre næste morgen på forretningsbesøg i Polen og tilbage igen til hotellet samme aften sent, hvor vi spiste godt i baren. dagen efter lidt shoppong i KaDeWe og retur i bilen til København. Virkelig en rigtig god hoteloplevelse!
Tip om Shopping: KaDeWe
Christian H. Forretningsrejsende Denmark, 4. januar 2011
Et helt unikt og et på alle måder 5-stjernet hotel

Kvalitet i mindste detaljer...fra værelset til morgenmaden
10
Adlon er et "truly 5-star hotel". Der er kælet for alle detaljer...fra indgangen, indcheckning, værelset,betjeningen til måske den bedste morgensmadsbuffet i verden p.t. Personale/betjening er på højeste serviceniveau....uden det bliver et postulat...og der mærkes en stolthed over at arbejde på hotellet. At Adlon så også har denne særlige energi og "touch" af kvalitet og elegance, der særligt udspiller sig i dens berømte foyer- og barområde, gør oplevelsen fuldendt. Adlon hører uden tvivl til blandt verdens bedste hoteller.
Tip om Restaurant: Adlons Afternoon-tea
Karsten K. Par Denmark, 26. januar 2014
simply first class

atmosphare, restaurant, pool/sauna/fitness area
10
it was a very nice stay, rather cold but that lead to more time at the hotel - great
Eliyahu R. Par Israel, 26. januar 2014
it was great

great location , very friendly stuff
9,3
Jantamas D. Rejsende alene Thailand, 22. januar 2014
luxury stay

cleanliness, luxury and confortable
10
we were very happy during our stay. this is truely 5stars hotels. we will recommend to everyone. it is really worth staying there. breakfast was great. dining room room is very good, nice decoration. high tea was perfect. besides there are variety of restaurants there.
Marie H. Familie med ældre børn Sweden, 25. september 2013
Luxury and history perfectly combined

Beautiful interiour, magnificent breakfast, and very friendly staff
9,7
The perfect hotel experience. Very attentive staff. Champagne while checking in and at breakfast. Even my son was amazed by the apperance of the hotel and he loved the pool. The S-bahn and U-bahn is just a few steps away from the hotel entrance.
Rolando G. Familie med ældre børn Philippines, 7. september 2013
Staff and the whole hotel service is EXCELLENT!

Friendly staff, comfortable rooms and centrally located.
9,7
Our room was upgraded to a suite room...just fantastic!
James A. Par United Kingdom, 26. august 2013
We had an excellent stay and were well cared for

Central; Relaxing; Service
8,7
Everything was excellent except for one small point. On arrival we wanted to get changed quickly and go out immediately. We were discouraged from taking our own suitcases to our room. But then it took quite a while for the suitcases to arrive so we had to hang around for a while. It was only 15 minutes but seemed longer because we were eager to start our holiday.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Hotel Adlon Kempinski BerlinHotel Adlon Kempinski Berlin - Hotellet udefraHotel Adlon Kempinski Berlin - Hotellet udefraHotel Adlon Kempinski Berlin - SuiteHotel Adlon Kempinski Berlin - GæsteværelseHotel Adlon Kempinski Berlin - GæsteværelseHotel Adlon Kempinski Berlin - GæsteværelseHotel Adlon Kempinski Berlin - GæsteværelseHotel Adlon Kempinski Berlin - GæsteværelseHotel Adlon Kempinski Berlin - GæsteværelseHotel Adlon Kempinski Berlin - GæsteværelseHotel Adlon Kempinski Berlin - SuiteHotel Adlon Kempinski Berlin - GæsteværelseHotel Adlon Kempinski Berlin - GæsteværelseHotel Adlon Kempinski Berlin - GæsteværelseHotel Adlon Kempinski Berlin - GæsteværelseHotel Adlon Kempinski Berlin - GolfbaneHotel Adlon Kempinski Berlin - GæsteværelseHotel Adlon Kempinski Berlin - GæsteværelseHotel Adlon Kempinski Berlin - BadeværelseHotel Adlon Kempinski Berlin - BadeværelseHotel Adlon Kempinski Berlin - BadeværelseHotel Adlon Kempinski Berlin - BadeværelseHotel Adlon Kempinski Berlin - SwimmingpoolHotel Adlon Kempinski Berlin - SpaHotel Adlon Kempinski Berlin - SpaHotel Adlon Kempinski Berlin - SpaHotel Adlon Kempinski Berlin - SpaHotel Adlon Kempinski Berlin - Rekreative FaciliteterHotel Adlon Kempinski Berlin - FitnessrumHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlin - RestaurantHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/LoungeHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/LoungeHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/LoungeHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/LoungeHotel Adlon Kempinski Berlin - Pub/LoungeHotel Adlon Kempinski Berlin - LobbyHotel Adlon Kempinski Berlin - LobbyHotel Adlon Kempinski Berlin - Hotellet indefraHotel Adlon Kempinski Berlin - Hotellet indefraHotel Adlon Kempinski Berlin - Hotellet indefra


AS-AGWEB-3C07