Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Hotel Europa City

Konstanzer Street 60, Wilmersdorf, Berlin, Tyskland 10707

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

baseret på 89 anmeldelser

6 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
7,7
Personalet
7,1
Hotellets stand/rengøring
7,2
Værelsets komfort/standard
7,0
Mad/spisning
7,3
Alle anmeldelser (89)
Sortér efter:
Lars K. Gruppe Denmark, 5. december 2015
Fint hotel

God beliggenhed, højt til loftet, venligt personale.
6,7
Alt i alt et fint hotel tæt på Adenauer plz. En lidt trist morgenmad, men fine og rene værelser. Noget lydt, så husk ørepropper.
Indberet denne anmeldelse
Inger F. Par Denmark, 3. december 2015
God beliggenhed

beliggenhed, pris,service
7,3
Opholdet var generelt o.k. dog støj fra unge gæster om natten
Indberet denne anmeldelse
Nicolaj S. Familie med små børn Denmark, 27. juli 2015
OK - til prisen

Beliggenhed,
6,3
Det er et ok hotel, til de relativt små penge det koster at overnatte hos dem. Fin beliggenhed. Store værelser med højt til loftet. Men alligevel får man indtryk af der intet er gjort, siden muren faldt... Morgenmad var ok.
Indberet denne anmeldelse
Nour H. Familie med små børn Denmark, 12. juli 2015
Godt

Stedet, værelse, service
7
Indberet denne anmeldelse
Thomas G. Gruppe Denmark, 7. juni 2015
Brugt

24 reception åben, Flot udvendig og nemt at finde.
3,7
OK, men mange ting er ikke iorden!
Indberet denne anmeldelse
Nadine E. Par Lebanon, 13. august 2013
Ikke sidste gang

Værelset, morgenmad og reception
10
Vi var rigtig glade for at bo der og synes bi var heldige med beliggenhed, service og pris hvor kvalitet ikke er skåret væk .
Indberet denne anmeldelse
Rolandas B. Familie med små børn Lithuania, 31. december 2015
Value for money

Value for money, good beakfast, clean rooms and ood service
7,7
Value for money
Indberet denne anmeldelse
Maria M. Rejsende alene United States of America, 4. november 2015
Nice vacation in Berlin

Location, breakfast, helpful staff and nice quiet room
9
I was very pleased with my stay. I would recommend the hotel to my friends
Indberet denne anmeldelse
Ellen J. Familie med ældre børn United States of America, 21. oktober 2015
Hotel Europa City

Reasonable Price, location, and Breakfast
7
It was OK; tiny elevator and bathroom. Hard beds. Large room.
Indberet denne anmeldelse
Sylvain B. Forretningsrejsende France, 9. september 2015
Ok but disappointed

Location / Breakfast / Price
5
As a business traveller, the Wifi is a main choice criterai for me when going anywhere. Despoite a note in the booking, the room we had a very poor, if any, wifi signal, making any stable connection absolutely impossible. (there are wifi repeaters only every 2 floors :( ) As the hotel was full, it was not possible to change room, despite my request during the booking. The staff was not properly responding to my issue and found many excuses to not change that situation (maybe later, no one to clean your room right now...). this was a big disapointment. Otherwise, the hotel is ok, mostly clean. A better care and attention for detail (delapidated lift floor, squeeking door handle) would have given me a much better feeling about the place. In the end, to be recommended: Yes, because nothing (except wifi) was wrong. Nicely located, calm neighborhood and decent prices make it ok.
Indberet denne anmeldelse
1 - 6 af 6 anmeldelser
Hotel Europa City BerlinHotel Europa City Berlin - Hotellet udefraHotel Europa City Berlin - GæsteværelseHotel Europa City Berlin - GæsteværelseHotel Europa City Berlin - GæsteværelseHotel Europa City Berlin - GæsteværelseHotel Europa City Berlin - BadeværelseHotel Europa City Berlin - Hotellet indefraHotel Europa City Berlin - Hotellet indefraHotel Europa City Berlin - Pub/LoungeHotel Europa City Berlin - GæsteværelseHotel Europa City Berlin - IndgangHotel Europa City Berlin - RestaurantHotel Europa City Berlin - RestaurantHotel Europa City Berlin - GæsteværelseHotel Europa City Berlin - GæsteværelseHotel Europa City Berlin - GæsteværelseHotel Europa City Berlin - BadeværelseHotel Europa City Berlin - GæsteværelseHotel Europa City Berlin - GæsteværelseHotel Europa City Berlin - GæsteværelseHotel Europa City Berlin - GæsteværelseHotel Europa City Berlin - LobbyHotel Europa City Berlin - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B02