Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Hotel Europa City

Konstanzer Street 60, Wilmersdorf, Berlin, Tyskland 10707 (Se kort)

Book nu!

Hotel Europa City Berlin - Hotellet udefra Hotel Europa City Berlin - Gæsteværelse Hotel Europa City Berlin - Gæsteværelse Hotel Europa City Berlin - Gæsteværelse Hotel Europa City Berlin - Gæsteværelse Hotel Europa City Berlin - Badeværelse Hotel Europa City Berlin - Hotellet indefra Hotel Europa City Berlin - Hotellet indefra Hotel Europa City Berlin - Pub/Lounge Hotel Europa City Berlin - Gæsteværelse Hotel Europa City Berlin - Indgang Hotel Europa City Berlin - Restaurant Hotel Europa City Berlin - Restaurant Hotel Europa City Berlin - Gæsteværelse Hotel Europa City Berlin - Gæsteværelse Hotel Europa City Berlin - Gæsteværelse
Hotel Europa City Berlin - Badeværelse Hotel Europa City Berlin - Gæsteværelse Hotel Europa City Berlin - Gæsteværelse Hotel Europa City Berlin - Gæsteværelse Hotel Europa City Berlin - Gæsteværelse Hotel Europa City Berlin - Lobby Hotel Europa City Berlin - Gæsteværelse
Område: Wilmersdorf Antal værelser: 65
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,4

fra 72
anmeldelser

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
7,8
Personalet
7,1
Hotellets stand/rengøring
7,2
Værelsets komfort/standard
7,1
Mad/spisning
7,3
Alle anmeldelser (72)
Sorter efter:
Nicolaj S. Familie med små børn Denmark, 27. juli 2015
OK - til prisen

Beliggenhed,
6,3
Det er et ok hotel, til de relativt små penge det koster at overnatte hos dem. Fin beliggenhed. Store værelser med højt til loftet. Men alligevel får man indtryk af der intet er gjort, siden muren faldt... Morgenmad var ok.
Indberet denne anmeldelse
Nour H. Familie med små børn Denmark, 12. juli 2015
Godt

Stedet, værelse, service
7
Indberet denne anmeldelse
Thomas G. Gruppe Denmark, 7. juni 2015
Brugt

24 reception åben, Flot udvendig og nemt at finde.
3,7
OK, men mange ting er ikke iorden!
Indberet denne anmeldelse
Nadine E. Par Lebanon, 13. august 2013
Ikke sidste gang

Værelset, morgenmad og reception
10
Vi var rigtig glade for at bo der og synes bi var heldige med beliggenhed, service og pris hvor kvalitet ikke er skåret væk .
Indberet denne anmeldelse
Albert V. Rejsende alene Spain, 2. august 2015
Value for money, breakfast included

Value for money, breakfast included
7,3
Simple hotel but for its price more than enough if you are only looking for staying overnight and because breakfast is included, simple but included. Nice staff, quite area and just 3-5 min walking to subway.
Indberet denne anmeldelse
Christopher B. Rejsende alene United States of America, 20. juli 2015
They have a gruff unpleasant Ill informed front dE

When the shut up and or turned the bass down
6,3
Lame
Indberet denne anmeldelse
Olya N. Par Israel, 19. juli 2015
It couldn't be better

Very helpful stuff, best location, good rooms
10
Perfect place to stay in Berlin, they make you feel like home. I forgot my i phone somewhere in the hall of the hotel, and went to the city, after few hours I realized that my phone is missing, i called to reception with no hope and what a surprise- they found my phone and keep it for me . Very reliable place. Definitely will back again:)
Indberet denne anmeldelse
Micha M. Rejsende alene Israel, 22. juni 2015
Fair for the price

Helping stuff.price.cleaning
7
A good hotel for travelers
Indberet denne anmeldelse
Teng P. Rejsende alene Malaysia, 20. februar 2015
Front counter rude staff

nil
4,3
On a scale 1-10 I rate 3 walls to thin sound coming all directions got a room 101 next to lift shaft
Indberet denne anmeldelse
Yeung W. Rejsende alene China, 12. august 2014
Good location and breakfast

Varied food provided for breakfast
7,7
A front desk staff is not helpful and unfriendly. When i asked him to help for reservation, he refused to help and said that he was busy. But it should be just a few minutes thing. Other staff are fine. The hotel is old but clean.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Hotel Europa City BerlinHotel Europa City Berlin - Hotellet udefraHotel Europa City Berlin - GæsteværelseHotel Europa City Berlin - GæsteværelseHotel Europa City Berlin - GæsteværelseHotel Europa City Berlin - GæsteværelseHotel Europa City Berlin - BadeværelseHotel Europa City Berlin - Hotellet indefraHotel Europa City Berlin - Hotellet indefraHotel Europa City Berlin - Pub/LoungeHotel Europa City Berlin - GæsteværelseHotel Europa City Berlin - IndgangHotel Europa City Berlin - RestaurantHotel Europa City Berlin - RestaurantHotel Europa City Berlin - GæsteværelseHotel Europa City Berlin - GæsteværelseHotel Europa City Berlin - GæsteværelseHotel Europa City Berlin - BadeværelseHotel Europa City Berlin - GæsteværelseHotel Europa City Berlin - GæsteværelseHotel Europa City Berlin - GæsteværelseHotel Europa City Berlin - GæsteværelseHotel Europa City Berlin - LobbyHotel Europa City Berlin - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C07