Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Hotel H2O

Luneta (Behind Quirino Grand Stand), Manila Bay, Manila, Filippinerne (Se kort)

Book nu!

Hotel H2O Manila - Pub/Lounge Hotel H2O Manila - Spa Hotel H2O Manila - Fitnessrum Hotel H2O Manila - Gæsteværelse Hotel H2O Manila - Gæsteværelse Hotel H2O Manila - Gæsteværelse Hotel H2O Manila - Gæsteværelse Hotel H2O Manila - Gæsteværelse Hotel H2O Manila - Gæsteværelse Hotel H2O Manila - Gæsteværelse Hotel H2O Manila - Gæsteværelse
Område: Manila Bay Antal værelser: 147

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 3729 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,8
Beliggenhed
7,8
Personalet
8,4
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
7,6
Alle anmeldelser (3729)
Sortér efter:
Martin F. Par Denmark, 3. oktober 2015
Flot hotel, men langt fra alt og ringe mad.

God udsigt, god service og rene værelser
6,7
Hotellet ligger i et øde område så du skal der fra i en taxa. Maden på hotellet var ikke noget specielt der havde vi bestemt forventet noget mere. Jeg har rejst over alt på Filippinerne og et 4-stjernet hotel har normal er stort udvalg af morgenmad, men H2O har kun filipino breakfast. Det er noget af en skuffelse hvis man lige som os, ikke er så god til ris til morgenmad.
Indberet denne anmeldelse
Viggo S. Par Denmark, 12. november 2012
Fint hotel, lå ligesom i et underholdnings center.

Bedst for børnefamilier.
6
Fint hotel, vi havde udsigt til et stort bassin hvor der i løbet af dagen var forskellige opvisninger med søløver, div. fugle og om aftenen var der laserlysshow. Maden på hotellet var ikke lige vores smag. Vi turde desværre ikke forlade hotellet. Eftervores mening bedst for børnefamilier.
Indberet denne anmeldelse
Saleh A. Forretningsrejsende Saudi Arabia, 3. februar 2016
Good hotel for 1 night

Aqua room
6,7
Not bad , but they take long time when you order something to your room , and everything ( shops ) cloes early . I think it's good hotel for relax 1 night
Indberet denne anmeldelse
Shona J. Familie med ældre børn Philippines, 1. februar 2016
Pleasant stay

Great place for family bonding,nice view,good service in totality
9
Great place to stay in,very clean,good service,friendly staff,good location too
Indberet denne anmeldelse
Edward M. Rejsende alene United States of America, 1. februar 2016
in the bay!!!!

location, design and location
8
great place for romantic couples or family with kids fun place and awesome hot tub room go see live!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Indberet denne anmeldelse
Edward M. Familie med små børn United States of America, 31. januar 2016
SWIMMIN-WITH-THE-FISHES

ROOM, VIEW LOCATION
9
GREAT GREAT GREAT PLACE. AWESOME VIEW OF MANILA BAY HOT TUB ROOM IS COOL AS HELL LOTS TO DO IN DAYTIME BUT PLACE IS DEAD AFTER 8PM, I MEAN D***E***A****D
Indberet denne anmeldelse
Agnes A. Familie med ældre børn Philippines, 25. januar 2016
comfortable and extra ordinary experience

Location, room view and staff
7,7
enjoyed the room and generous with their complimentary snacks and drinks
Indberet denne anmeldelse
Carolina G. Rejsende alene Canada, 14. januar 2016
I had a 0640 am flight and needed a breakfast but

water theme, restaurant, cleanliness
7,3
did not get the breakfast which is included in the hotel rates.
Indberet denne anmeldelse
Kyle C. Par Philippines, 2. januar 2016
It's nice to spend time with your family here! :)

perfect view from the hotel, complimentary snack and the toy musem (nice for young at heart like me)
7,3
Good but breakfast not that special but it's fine.
Indberet denne anmeldelse
Lulubeth O. Familie med ældre børn United Arab Emirates, 30. december 2015
...

Foods are fine; Place is quiet that we all relaxed.
6,3
Been queued at the reception area before getting our room. Kids enjoyed our stay though room was too small
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Hotel H2O ManilaHotel H2O Manila - Pub/LoungeHotel H2O Manila - SpaHotel H2O Manila - FitnessrumHotel H2O Manila - GæsteværelseHotel H2O Manila - GæsteværelseHotel H2O Manila - GæsteværelseHotel H2O Manila - GæsteværelseHotel H2O Manila - GæsteværelseHotel H2O Manila - GæsteværelseHotel H2O Manila - GæsteværelseHotel H2O Manila - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B02