eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center

73 Jalan Raja Chulan, KLCC, Kuala Lumpur, Malaysia 50200 (Se kort)

Book nu!

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Fitnessrum Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Swimmingpool Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Swimmingpool Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Dansesal Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Møderum Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Dansesal Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreative Faciliteter Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Restaurant Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gæsteværelse Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Buffet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreative Faciliteter Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefra
Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gæsteværelse Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gæsteværelse Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Buffet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Spa Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Møderum Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefra
Område: KLCC Antal værelser: 505
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 4046 anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
8,8
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
8,0
Mad/spisning
7,7
Alle anmeldelser (4046)
Sorter efter:
Anders K. Par Denmark, 25. august 2014
Udmærket

morgen maden
7
Det var udemærket beliggendheden er god tæt på center og shops
Anders K. Par Denmark, 24. august 2014
Stopover

morgen maden
8
Det var ganske fint at overnatte på hotellet. Det ligger tæt på shopping and transprt muligheder
Simon T. Familie med små børn Denmark, 20. september 2010
Kuala Lumpur Renaissance hotel

komfort og beliggenhed
9,7
som familie med smaa boern var hotellet perfekt med dejlig pool. Personalet var ogsaa meget hjaelpsomt og forstaaende. Jeg vil saerlig fremhaeve fitness lokalet som var virkelig veludstyret.
Camilla F. Rejsende alene Denmark, 7. marts 2009
God placering, ældre udseende

Hotellet ligger centralt placeret i forhold til shopping, public transport og seværdigheder. God morgen mad og venlig betjening.
7
Jeg havde kun en enkel overnatning i KL og derfor havde dette hotel en god placering. Morgenmaden var god, betjeningen personlig men hotellet fremstår gammelt og slidt. Det er et stort hotel med flere afdelinger så det er muligt der er forskel. Det er tæt på off. transport og Sentral station.
Hayder A. Rejsende alene Australia, 14. april 2015
excellent service and amazing staff

location is great. A atone throw away from bukit bintang yet quiet at night. A good spread of breakfast choices and the best part for me is staff performance.
9,7
A memorable stay to sum up in few words. Internet was super fast and staff were great.BBreakfast was of good spread and the room was so spacious. Will definitely go back in the future
Sal H. Familie med små børn Brunei Darussalam, 14. april 2015
Goog hotel and location

Superb hotel, good location for shopping
8,3
Very good, ckean, friendly staff, good location for shopping
David L. Rejsende alene United States of America, 12. april 2015
A pleasant surprise in city center!

Value, location, staff
7,3
I used to live in KL, and walked by the Hotel Istana quite regularly. I had never been inside. So, I decided on this weekend trip to KL to give it a try! I was very pleasantly surprised. The staff was very welcoming. I arrived around 9am, and loved that they checked me in despite their published check-in time later in the day. The room, a deluxe, was HUGE and very comfortable. The bedding was also great. The bathroom had both a shower and tub, and the toilet was in a separate, adjacent room. I was very pleased. Breakfast was included in my booking, but I never ate there as I had plans for breakfast with friends on both mornings...So, I cannot comment on the food or quality of the overall breakfast offering. I spent an hour by the pool which was relaxing. However, it was understaffed, and I needed to wait for a staffperson to order a poolside drink. The hotel's location is amazing too, with Changkat Bukit Bintang, Jalan Alor, Pavilion Mall, and many restaurants nearby.
Muhammad A. Par Malaysia, 11. april 2015
A good and nice place to stay..

toilet is good with bath tub.. Nice swimming pool.. Bed also nice..
8,3
its good
Nur S. Par Singapore, 6. april 2015
location, room size and value for money

location, room size and value for money
7,7
nice as per the last time I stayed here last year. 5 min walk to pavilion via the bridge and 10 min walk to lot 10. many halal dining options within walking distance. however the bathtub looked dirty and was peeling and our fridge wasn't even cold at all.
Ornusa J. Forretningsrejsende Thailand, 5. april 2015
Quick service

Clean,good food ,good location
9,3
Would like to visit One more time ha an excellent service and quality and variety of hygenic foods with clean room

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala LumpurHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - FitnessrumHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SwimmingpoolHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SwimmingpoolHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - DansesalHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - MøderumHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - DansesalHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreative FaciliteterHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestaurantHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BuffetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreative FaciliteterHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BuffetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SpaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - MøderumHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pub/LoungeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreative FaciliteterHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SwimmingpoolHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - FitnessrumHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SpaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - HaveHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BadeværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pub/LoungeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pub/LoungeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestaurantHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Restaurant


AS-AGWEB-3B04