Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center

73 Jalan Raja Chulan, KLCC, Kuala Lumpur, Malaysia 50200 (Se kort)

Book nu!

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Fitnessrum Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Swimmingpool Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Swimmingpool Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Dansesal Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Møderum Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Dansesal Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreative Faciliteter Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Restaurant Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gæsteværelse Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Buffet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreative Faciliteter Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefra
Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gæsteværelse Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gæsteværelse Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Buffet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Spa Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Møderum Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefra
Område: KLCC Antal værelser: 505
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

fra 4170
anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
8,8
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
8,0
Mad/spisning
7,7
Alle anmeldelser (4170)
Sorter efter:
Anders K. Par Denmark, 25. august 2014
Udmærket

morgen maden
7
Det var udemærket beliggendheden er god tæt på center og shops
Indberet denne anmeldelse
Anders K. Par Denmark, 24. august 2014
Stopover

morgen maden
8
Det var ganske fint at overnatte på hotellet. Det ligger tæt på shopping and transprt muligheder
Indberet denne anmeldelse
Simon T. Familie med små børn Denmark, 20. september 2010
Kuala Lumpur Renaissance hotel

komfort og beliggenhed
9,7
som familie med smaa boern var hotellet perfekt med dejlig pool. Personalet var ogsaa meget hjaelpsomt og forstaaende. Jeg vil saerlig fremhaeve fitness lokalet som var virkelig veludstyret.
Indberet denne anmeldelse
Camilla F. Rejsende alene Denmark, 7. marts 2009
God placering, ældre udseende

Hotellet ligger centralt placeret i forhold til shopping, public transport og seværdigheder. God morgen mad og venlig betjening.
7
Jeg havde kun en enkel overnatning i KL og derfor havde dette hotel en god placering. Morgenmaden var god, betjeningen personlig men hotellet fremstår gammelt og slidt. Det er et stort hotel med flere afdelinger så det er muligt der er forskel. Det er tæt på off. transport og Sentral station.
Indberet denne anmeldelse
Muztaba S. Familie med små børn Bangladesh, 29. juli 2015
Good

%%%%
8,3
Good
Indberet denne anmeldelse
Soon W. Forretningsrejsende Singapore, 29. juli 2015
Nice room

near shopping
7
breakfast not so great
Indberet denne anmeldelse
Mahek T. Forretningsrejsende United Arab Emirates, 29. juli 2015
Pleasant stay in a good locationm

upgrade..location and staff
7,7
Indberet denne anmeldelse
Chor C. Familie med ældre børn Singapore, 27. juli 2015
Stained towels, Horrible service

Close proximity to Bukit Bintang
3,3
Stayed at the hotel for 2 nights and on both days, the bath linen (hand, face, bath towels) were stained with with something brown. I initially thought that it was just a permanent stain and continued using the towels. However, to my horror, I realised that when i wiped myself after a shower, the brown stains came off as well! It was obviously not washed properly to begin with! I immediately requested for a new set of linen and like before it was stained. It was only on the second request when i got a set of properly washed towels. This isn't an isolated incident as on the second day after my room was made up, I noticed that once again, the towels were stained. The nightmare didn't just end at the towels. On my last day, I left my room at 9am for breakfast, brining with me my luggage. I however had some items left behind and hence did not want to checkout until 12pm (the agreed checkout time). At 11am, I retuned to my room to pick up the remaining items and to check out. However, I found out that the room was empty and all my personal belongings had been thrown into the cleaner's bin outside the room! I approached the cleaning staff and the stated that she thought that I had already checked out! These incidents have left me very disappointed with an establishment which claims to have a 5-star rating! I am a frequent traveller and have stayed in hotels with much lower ratings but with a much higher service and hygiene standards. I have left my feedback at the checkout counter but nothing has been done to address them.
Indberet denne anmeldelse
Hang V. Familie med små børn Vietnam, 26. juli 2015
Amazing experience in KUL

Good location: next Raja Chulan Mỏnorail, value of money, nice staff,
9
Indberet denne anmeldelse
Novy W. Forretningsrejsende Indonesia, 23. juli 2015
cleans

good design
6
Rooms were clean and simple but Water for bathing very green
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala LumpurHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - FitnessrumHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SwimmingpoolHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SwimmingpoolHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - DansesalHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - MøderumHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - DansesalHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreative FaciliteterHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestaurantHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BuffetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreative FaciliteterHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BuffetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SpaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - MøderumHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pub/LoungeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreative FaciliteterHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SwimmingpoolHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - FitnessrumHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SpaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - HaveHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BadeværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pub/LoungeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pub/LoungeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestaurantHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Restaurant

Kundeanmeldelser - Hotel Istana Kuala Lumpur City Center, Kuala Lumpur

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B06