Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center

73 Jalan Raja Chulan, Bukit Bintang, Kuala Lumpur, Malaysia 50200

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 4471 anmeldelser

5 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,0
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
7,7
Alle anmeldelser (4471)
Sortér efter:
Diane A. Par United Kingdom, 4. januar 2016
Rigtig god beliggenhed

Beliggenheden er fantastisk, servicen god og værelserne store
8
Indberet denne anmeldelse
Anders K. Par Denmark, 25. august 2014
Udmærket

morgen maden
7
Det var udemærket beliggendheden er god tæt på center og shops
Indberet denne anmeldelse
Anders K. Par Denmark, 24. august 2014
Stopover

morgen maden
8
Det var ganske fint at overnatte på hotellet. Det ligger tæt på shopping and transprt muligheder
Indberet denne anmeldelse
Simon T. Familie med små børn Denmark, 20. september 2010
Kuala Lumpur Renaissance hotel

komfort og beliggenhed
9,7
som familie med smaa boern var hotellet perfekt med dejlig pool. Personalet var ogsaa meget hjaelpsomt og forstaaende. Jeg vil saerlig fremhaeve fitness lokalet som var virkelig veludstyret.
Indberet denne anmeldelse
Camilla F. Rejsende alene Denmark, 7. marts 2009
God placering, ældre udseende

Hotellet ligger centralt placeret i forhold til shopping, public transport og seværdigheder. God morgen mad og venlig betjening.
7
Jeg havde kun en enkel overnatning i KL og derfor havde dette hotel en god placering. Morgenmaden var god, betjeningen personlig men hotellet fremstår gammelt og slidt. Det er et stort hotel med flere afdelinger så det er muligt der er forskel. Det er tæt på off. transport og Sentral station.
Indberet denne anmeldelse
Saravanan S. Familie med små børn Malaysia, 8. februar 2016
Not very happy

Location is good , hotel lobby nice & good choice of breakfast.
7
Not happy because the hotel overrated, washroom not clean in room , toilet bold spoiled & the hotel modified it in very cheap way .Long bath spoiled & the hotel just painted with white . Carpet in room not clean & curtain full with dust .
Indberet denne anmeldelse
Shadila I. Familie med små børn Malaysia, 8. februar 2016
the best hospitality

1. kids & baby friendly, 2. best foodie 3. very helpful staff
10
it was great escape for my family. i chose to stay here for having my candle light dinner celebrating my wedding anniversary. i decided to have it by poolside. it was light rainy at the night, while the F&B staffs were very helpful setting up my table for two. 3 times brought our table in & out just to make my dinner succeed (cause to rain). they were very sporting with smile entertained us for our dinner photoshoot as well. it gave us an unforgettable memories till now. feel blessed 😊 thanx for the Chef for your great cook ! 👍
Indberet denne anmeldelse
Sjech A. Familie med ældre børn Indonesia, 5. februar 2016
superb,nice staff

good staff,location,clean
9
best stay in kl ever!!!
Indberet denne anmeldelse
Adnan H. Par Bahrain, 5. februar 2016
pleasant stay

location.services.loby.
7,3
I like the hotel in deed. the location.staff .services. Lobby. room size. breakfast. I really enjoyed it. the only negative thing is the room standard is for 3 star hotel not 5 star. but it is acceptable taking into consideration the value of room. no doubt I will visit the hotel again. happy tenants.
Indberet denne anmeldelse
Adnan H. Par Bahrain, 5. februar 2016
pleasant stay

location.services.loby.
7,3
I like the hotel in deed. the location.staff .services. Lobby. room size. breakfast. I really enjoyed it. the only negative thing is the room standard is for 3 star hotel not 5 star. but it is acceptable taking into consideration the value of room. no doubt I will visit the hotel again. happy tenants.
Indberet denne anmeldelse
1 - 5 af 5 anmeldelser
Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala LumpurHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - FitnessrumHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SwimmingpoolHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SwimmingpoolHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - DansesalHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - MøderumHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - DansesalHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreative FaciliteterHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestaurantHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BuffetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreative FaciliteterHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BuffetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - MøderumHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pub/LoungeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreative FaciliteterHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SwimmingpoolHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - FitnessrumHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - HaveHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BadeværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pub/LoungeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Pub/LoungeHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestaurantHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestaurantHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SpaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SpaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Spa


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B07