eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center

73 Jalan Raja Chulan, KLCC, Kuala Lumpur, Malaysia 50200 (Se kort)

Book nu!

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Fitnessrum Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Swimmingpool Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Swimmingpool Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Dansesal Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Møderum Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Dansesal Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreative Faciliteter Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Restaurant Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Buffet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Buffet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreative Faciliteter Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gæsteværelse Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Buffet
Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreative Faciliteter Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gæsteværelse Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gæsteværelse Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Buffet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Spa
Område: KLCC Antal værelser: 505
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

8,0

baseret på 3796 anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
8,8
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
8,0
Mad/spisning
7,7
Alle anmeldelser (3796)
Sorter efter:
Anders K. Par Denmark, 25. august 2014
Udmærket

morgen maden
7
Det var udemærket beliggendheden er god tæt på center og shops
Anders K. Par Denmark, 24. august 2014
Stopover

morgen maden
8
Det var ganske fint at overnatte på hotellet. Det ligger tæt på shopping and transprt muligheder
Simon T. Familie med små børn Denmark, 20. september 2010
Kuala Lumpur Renaissance hotel

komfort og beliggenhed
9,7
som familie med smaa boern var hotellet perfekt med dejlig pool. Personalet var ogsaa meget hjaelpsomt og forstaaende. Jeg vil saerlig fremhaeve fitness lokalet som var virkelig veludstyret.
Camilla F. Rejsende alene Denmark, 7. marts 2009
God placering, ældre udseende

Hotellet ligger centralt placeret i forhold til shopping, public transport og seværdigheder. God morgen mad og venlig betjening.
7
Jeg havde kun en enkel overnatning i KL og derfor havde dette hotel en god placering. Morgenmaden var god, betjeningen personlig men hotellet fremstår gammelt og slidt. Det er et stort hotel med flere afdelinger så det er muligt der er forskel. Det er tæt på off. transport og Sentral station.
Caroline C. Familie med små børn Malaysia, 27. september 2014
cozy stay

comfortable room, friendly service & good food
9,3
The stay was good, my baby enjoyed it too. The room is very cosy, we all had a good sleep. Especially love the spacious toilet & bath. Location is perfect, easy access to shopping complexes and local street food. breakfast by hotel was great, simply delicious. And we are constantly greeted by the friendly staffs. They are very proactive with their service but need to improve in their command of English. We all had a good time.
Beng K. Forretningsrejsende Singapore, 27. september 2014
hotel istana

near lrt
6,3
average
Stanley L. Par Canada, 22. september 2014
Good location, smiling staff

friendly staff, good location, big rooms
7
I enjoyed my stay here. I knew the history of this property since I passed this place regularly before this note was built there. The staff is very friendly and helpful. But parts of this hotel is getting older, and the wear and tear is kids showing. Leaky showers that needed to be fixed. Ex-picture holes need to be well plugged and hidden. I do recommend this hotel to other travellers.
Mohamed J. Forretningsrejsende Singapore, 21. september 2014
satisfied

location,cosy and nice facilities
7
There was obvious pink colour stained on my bedsheet
Nur A. Familie med små børn Singapore, 20. september 2014
Awsome

Efficient customer service.
10
Hotel Istana is like my Second Home
Zenty N. Par Malaysia, 18. september 2014
rating

the view
9
Good

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala LumpurHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - FitnessrumHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SwimmingpoolHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SwimmingpoolHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - DansesalHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - MøderumHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - DansesalHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreative FaciliteterHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestaurantHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BuffetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BuffetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreative FaciliteterHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BuffetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreative FaciliteterHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BuffetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SpaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - MøderumHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gæsteværelse

Kundeanmeldelser - Hotel Istana Kuala Lumpur City Center, Kuala Lumpur

AS-AGWEB-3C04