eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center

73 Jalan Raja Chulan, KLCC, Kuala Lumpur, Malaysia 50200 (Se kort)

Book nu!

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Fitnessrum Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Swimmingpool Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Swimmingpool Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Dansesal Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Møderum Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Dansesal Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreative Faciliteter Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Restaurant Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Buffet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Buffet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreative Faciliteter Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gæsteværelse Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Buffet
Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreative Faciliteter Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gæsteværelse Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gæsteværelse Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Buffet Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefra Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Spa
Område: KLCC Antal værelser: 505
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

8,0

baseret på 3865 anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
8,8
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
8,0
Mad/spisning
7,7
Alle anmeldelser (3865)
Sorter efter:
Anders K. Par Denmark, 25. august 2014
Udmærket

morgen maden
7
Det var udemærket beliggendheden er god tæt på center og shops
Anders K. Par Denmark, 24. august 2014
Stopover

morgen maden
8
Det var ganske fint at overnatte på hotellet. Det ligger tæt på shopping and transprt muligheder
Simon T. Familie med små børn Denmark, 20. september 2010
Kuala Lumpur Renaissance hotel

komfort og beliggenhed
9,7
som familie med smaa boern var hotellet perfekt med dejlig pool. Personalet var ogsaa meget hjaelpsomt og forstaaende. Jeg vil saerlig fremhaeve fitness lokalet som var virkelig veludstyret.
Camilla F. Rejsende alene Denmark, 7. marts 2009
God placering, ældre udseende

Hotellet ligger centralt placeret i forhold til shopping, public transport og seværdigheder. God morgen mad og venlig betjening.
7
Jeg havde kun en enkel overnatning i KL og derfor havde dette hotel en god placering. Morgenmaden var god, betjeningen personlig men hotellet fremstår gammelt og slidt. Det er et stort hotel med flere afdelinger så det er muligt der er forskel. Det er tæt på off. transport og Sentral station.
Iqtidar S. Forretningsrejsende United Kingdom, 25. november 2014
stay in Istana

excellent location and standard
9,3
Very good. Really enjoyed it.
B T. Forretningsrejsende Singapore, 24. november 2014
danger

location
7,7
It was raining and it was wet. I step out of the taxi and the driveway was so slippery that I fell. On inspection, I found the floor is coated with a very slippery epoxy pain which is totally contravening safety level.
Michaela F. Forretningsrejsende Austria, 22. november 2014
Nothing spacial - neither good or bad

location, comfy bed, free wifi
7,3
All in all my stay was ok for one night. The Lobby is quite nice with a nice coffee bar and free wifi. The room (although I was told it was just renovated) lacked of charm: while it defintely had been painted recently, furniture seemed rather old. However, bed and pillows were really comfortable. Breakfast was a good choice of Asian and Western dishes. Didn't try the gym or pool - so cannot make on comments on that.
Rashidah W. Par Malaysia, 22. november 2014
Good

The location, the room cleanliness and the bathroom..nice..:-)
9,7
My recent stay at Istana Hotel was good. The Club Room was so nice especially the bathroom part..:-). The hotel condition also good + the room cleanliness. Looking forward to stay again at Istana Hotel in future.
Mohd I. Familie med små børn Malaysia, 21. november 2014
Satisfying 4 days stay

Friendly staff, nice main lift, nice dining
9
Very nice stay. Room very clean and comfy. However, my main dissatisfaction is the car parking lift which is very small, slow and inconvenient. Other than that, is top notch. Will definitely stay again here.
Mark B. Forretningsrejsende United Kingdom, 20. november 2014
Was ok, good location but nothing amazing.

Location, size of the room and Shower
8,3
The lobby area is nice and feels grand. The bedroom is large, the bathroom is nice and the shower has good flow. The bed was very hard though. If you don't like a firm mattress, this not the hotel for you. It's quite a loud bed getting in and out so it's hardly good for honeymooners. Location was perfect for Bukit Bintang/Changkat area. Swimming pool was nice and has a nice business center. There was a buzzing sound coming from something in the room. I had to sleep with headphones on to block the noise as it drove me crazy. I did let them know the next day and they said it was a broken coil or something and fixed it. Undecided if I would return or not.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Hotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala LumpurHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - FitnessrumHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SwimmingpoolHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SwimmingpoolHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - DansesalHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - MøderumHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - DansesalHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreative FaciliteterHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - RestaurantHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BuffetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BuffetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreative FaciliteterHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BuffetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Rekreative FaciliteterHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet udefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - GæsteværelseHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - BuffetHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - SpaHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - MøderumHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Hotellet indefraHotel Istana Kuala Lumpur City Center Kuala Lumpur - Gæsteværelse

Kundeanmeldelser - Hotel Istana Kuala Lumpur City Center, Kuala Lumpur

AS-AGWEB-3A05