Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Hotel Jen Hong Kong

508 Queen's Road West, Western District, Hong Kong Island West, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Traders Hotel Hong Kong and rebranded by Shangri-La Hotels and Resorts
Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Restaurant Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefra Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Møderum Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Transport i nærheden Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Lobby Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Luksuslounge Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Luksuslounge Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Fitnessrum Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Swimmingpool Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Swimmingpool Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Swimmingpool Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefra Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefra
Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Kort Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefra Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Transport i nærheden Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Transport i nærheden Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Omgivelser Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Lobby Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Badeværelse Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefra
Område: Hong Kong Island West Antal værelser: 283

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

8,0

baseret på 1275 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,2
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (1275)
Sortér efter:
Jorgen F. Forretningsrejsende Denmark, 16. april 2013
OK hotel, kedelig uinspireret restaurant

Venlighed, rimeligt rent og livet i nærheden
6,3
Det levede op til vore forventninger, dog ikke restauranten.
Indberet denne anmeldelse
Maria B. Rejsende alene Denmark, 30. maj 2010
fint hotel

tæt på sporvogn, fin indretning,
5,7
Hotellet var let at finde og tæt på sporvogn. Var moderne indrettet og havde en god str. mht. værelset og med fri internet adgang, hvilket også var gældende for lobbyen. Personalet var hjælpsomt og imødekommende. Gym og pool var også rent og pænt ligesom resten af hotellet. Et hotel jeg helt sikkert vil besøge igen.
Indberet denne anmeldelse
Winnie P. Familie med små børn Hong Kong, 18. januar 2016
Comfort hotel

Convenient, comfort and clean
7,3
Indberet denne anmeldelse
Besancon C. Par France, 28. december 2015
Very pleasant stay at Hotel Jen.

Efficient check in and out: very convenient and clean rooms; Nice breaksfast, Quiet. Tube station and tramway at door step. wouls also be excellent for business
8,7
Indberet denne anmeldelse
Adalberto C. Par Macau, 22. december 2015
Good location hotel

Close to metro exit, down sheet , 4 bottles of Water
7,3
Hotel is close to metro exit but you need to walk a long way to reach the exit. Room is clean and neat but the water pressure for shower is too small. Overall it is worth to stay for one night.
Indberet denne anmeldelse
Li C. Familie med små børn Singapore, 19. december 2015
Clean hotel

clean. Good location. Good service.
8,3
Overall. A good hotel to stay, although room a bit small.
Indberet denne anmeldelse
Evelyn C. Familie med små børn Singapore, 14. december 2015
Thank you, Hotel Jen Hong Kong

Conveniently situated location, close to local amenities and eatery. Friendly and approachable reception staff. Room is clean and very comfortable bed.
10
Good location, friendly staff, nice harbour view, clean and spacious room. My family and I had a memorable stay at Hotel Jen, Hong Kong. A big thank you for all the surprises! We will definitely return soon.
Indberet denne anmeldelse
John A. Forretningsrejsende Hong Kong, 11. december 2015
Comfortable and good price

Friendly and helpful staff, clean and tidy, location.
7,3
A pleasant stay
Indberet denne anmeldelse
Ian W. Forretningsrejsende Canada, 10. december 2015
very convenient and clean

convenient to the HKU MTR station, clean, good internet
8,7
I was quite satisfied by this hotel. Didn't try the food, but the system is making me rate it anyway (hence the "3").
Indberet denne anmeldelse
Suk M. Forretningsrejsende Hong Kong, 2. december 2015
Good for business

Clean, tidy and friendly staff
8
Near office - the only option can pick
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Hotel Jen Hong Kong HongkongHotel Jen Hong Kong Hongkong - RestaurantHotel Jen Hong Kong Hongkong - GæsteværelseHotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefraHotel Jen Hong Kong Hongkong - MøderumHotel Jen Hong Kong Hongkong - GæsteværelseHotel Jen Hong Kong Hongkong - Transport i nærhedenHotel Jen Hong Kong Hongkong - LobbyHotel Jen Hong Kong Hongkong - LuksusloungeHotel Jen Hong Kong Hongkong - LuksusloungeHotel Jen Hong Kong Hongkong - FitnessrumHotel Jen Hong Kong Hongkong - SwimmingpoolHotel Jen Hong Kong Hongkong - SwimmingpoolHotel Jen Hong Kong Hongkong - SwimmingpoolHotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefraHotel Jen Hong Kong Hongkong - GæsteværelseHotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefraHotel Jen Hong Kong Hongkong - KortHotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefraHotel Jen Hong Kong Hongkong - Transport i nærhedenHotel Jen Hong Kong Hongkong - Transport i nærhedenHotel Jen Hong Kong Hongkong - OmgivelserHotel Jen Hong Kong Hongkong - LobbyHotel Jen Hong Kong Hongkong - BadeværelseHotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B04