Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Hotel Jen Hong Kong

508 Queen's Road West, Western District, Hong Kong Island West, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Traders Hotel Hong Kong and rebranded by Shangri-La Hotels and Resorts
Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Indgang Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Transport i nærheden Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Lobby Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Luksuslounge Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Luksuslounge Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Fitnessrum Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Swimmingpool Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Swimmingpool Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Swimmingpool Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefra Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefra Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Kort Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefra Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Transport i nærheden Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Transport i nærheden
Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Omgivelser Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Lobby Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Badeværelse Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefra
Område: Hong Kong Island West Antal værelser: 283
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

8,0

fra 1245
anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,2
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (1245)
Sorter efter:
Jorgen F. Forretningsrejsende Denmark, 16. april 2013
OK hotel, kedelig uinspireret restaurant

Venlighed, rimeligt rent og livet i nærheden
6,3
Det levede op til vore forventninger, dog ikke restauranten.
Indberet denne anmeldelse
Maria B. Rejsende alene Denmark, 30. maj 2010
fint hotel

tæt på sporvogn, fin indretning,
5,7
Hotellet var let at finde og tæt på sporvogn. Var moderne indrettet og havde en god str. mht. værelset og med fri internet adgang, hvilket også var gældende for lobbyen. Personalet var hjælpsomt og imødekommende. Gym og pool var også rent og pænt ligesom resten af hotellet. Et hotel jeg helt sikkert vil besøge igen.
Indberet denne anmeldelse
Jiayu F. Familie med ældre børn China, 7. august 2015
Very nice hotel

Staff are very helpful and surprised us with a birthday cake. Very close to MTR. Good shower.
9,3
discovered a great hotel in Hong Kong!
Indberet denne anmeldelse
Brian C. Par Philippines, 30. juli 2015
Upscale and Trendy

Staff Service, Room Design, Amenities
8
Stayed for 1 night only, but had a very good experience. Staff was very friendly. Location is unbeatable. Will stay here again soon.
Indberet denne anmeldelse
Jentry C. Familie med ældre børn Singapore, 19. juli 2015
4* rates but 3* service

None
5,7
Need to change at central station to reach HKU station if you are travelling places among the red line route it can be a hassel after a long day. A complimentary birthday cake was provided after informing the hotel to arrange the suprise for my son, but my other request was ignored after the hotel GM replied. They charged for wordings on the cake, the cake brought to the room by the staff without plates n knife. Not even any complimentary newspaper or fruits platter, knowing is a birthday trip, I just feel there isn't any personal touch. No bellman in this hotel to help with luggage or hail for taxi. Hotel located in a not happening neighborhood. You can get better deal elsewhere.
Indberet denne anmeldelse
Karla P. Familie med små børn Canada, 15. juni 2015
Excellent service

Service, room, breakfast
9,7
As a mom travelling alone with 2 young children, I really enjoyed my stay here. The staff were fantastic and very helpful in meeting my needs. They were kind and polite to my children as well. The breakfast in the club room on the 28th floor was great as well. And now with the MTR around the corner, the location is fantastic.
Indberet denne anmeldelse
Joon K. Forretningsrejsende Malaysia, 8. juni 2015
Even better after rebranding to Jen from Traders.

1) Great Accessibility and Connectivity. 2) Comfortable Room and Immaculate Housekeeping Standard. 3) Always Friendly, Efficient and Helpful Staff.
9,3
Indberet denne anmeldelse
Michael K. Rejsende alene Denmark, 8. maj 2015
Great hotel, good value for money

Staff exceeded expectations with room upgrade, knew my name and late check-out
7,3
Very good !
Indberet denne anmeldelse
Samuel H. Par Malaysia, 3. maj 2015
Convenience

Proximity to MTR, food and comfortable rooms
8
Indberet denne anmeldelse
Joonseok O. Forretningsrejsende South Korea, 30. april 2015
good

all
10
good
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Hotel Jen Hong Kong HongkongHotel Jen Hong Kong Hongkong - IndgangHotel Jen Hong Kong Hongkong - Transport i nærhedenHotel Jen Hong Kong Hongkong - LobbyHotel Jen Hong Kong Hongkong - LuksusloungeHotel Jen Hong Kong Hongkong - LuksusloungeHotel Jen Hong Kong Hongkong - FitnessrumHotel Jen Hong Kong Hongkong - SwimmingpoolHotel Jen Hong Kong Hongkong - SwimmingpoolHotel Jen Hong Kong Hongkong - SwimmingpoolHotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefraHotel Jen Hong Kong Hongkong - GæsteværelseHotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefraHotel Jen Hong Kong Hongkong - KortHotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefraHotel Jen Hong Kong Hongkong - Transport i nærhedenHotel Jen Hong Kong Hongkong - Transport i nærhedenHotel Jen Hong Kong Hongkong - OmgivelserHotel Jen Hong Kong Hongkong - LobbyHotel Jen Hong Kong Hongkong - BadeværelseHotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A07