Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Hotel Jen Hong Kong

508 Queen's Road West, Western District, Hong Kong Island West, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

8,0

baseret på 1294 anmeldelser

2 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,2
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (1294)
Sortér efter:
Jorgen F. Forretningsrejsende Denmark, 16. april 2013
OK hotel, kedelig uinspireret restaurant

Venlighed, rimeligt rent og livet i nærheden
6,3
Det levede op til vore forventninger, dog ikke restauranten.
Indberet denne anmeldelse
Maria B. Rejsende alene Denmark, 30. maj 2010
fint hotel

tæt på sporvogn, fin indretning,
5,7
Hotellet var let at finde og tæt på sporvogn. Var moderne indrettet og havde en god str. mht. værelset og med fri internet adgang, hvilket også var gældende for lobbyen. Personalet var hjælpsomt og imødekommende. Gym og pool var også rent og pænt ligesom resten af hotellet. Et hotel jeg helt sikkert vil besøge igen.
Indberet denne anmeldelse
Lin D. Familie med ældre børn Singapore, 10. maj 2016
A home away from home
6,7
Fantastic hotel which feels like a home away from home. Location superb as only a few steps away from HKU mtr. Hotel staff was friendly and accommodating to the needs of my family requirements and was very helpful in recommendation for restaurants, shopping, etc. Room was on high floor as requested and housekeeping staff was also friendly and greeted us everytime they see us. I'm heading back to Hong Kong in the next 3 months and family members are also requesting that we be staying with Hotel Jen.
Indberet denne anmeldelse
Alexandra C. Forretningsrejsende Australia, 8. maj 2016
Old Favourite
5,3
Stay here all the time and will continue to do so
Indberet denne anmeldelse
Roger B. Par United Kingdom, 27. april 2016
Enjoyable
6,3
Will be my first choice for my next visit to Hong Kong. Could not fault it in any way.
Indberet denne anmeldelse
Philip N. Rejsende alene Ireland, 24. april 2016
wonderful hotel
6,7
wonderful hotel
Indberet denne anmeldelse
Torben B. Forretningsrejsende Germany, 9. marts 2016
Issues
4,7
Some serious issues were dealt with in an acceptable manner. Lounge staff needs some serious updates in customer care...
Indberet denne anmeldelse
Rachel L. Forretningsrejsende Singapore, 3. marts 2016
Nice and comfortable
6,7
Very convenient with the new MTR station. Nice and comfortable bed and pillows that give us a refreshing day. I will stay there again.
Indberet denne anmeldelse
Rachel L. Forretningsrejsende Singapore, 3. marts 2016
Next to MTR station
6,7
New MTR station made this trip so pleasant and convenient. Nice and comfortable bed and pillows that give us a refreshing day. I will stay there again for my next trip in HK.
Indberet denne anmeldelse
Anchalee S. Par Thailand, 29. februar 2016
Close to subway, efficient staff, but expensive

Location, cleanliness, bright light
6,3
+ Close to subway, convenience stores close by, cheap food stores around, clean room - No heater so it gets a little cold at night
Indberet denne anmeldelse
1 - 2 af 2 anmeldelser
Hotel Jen Hong Kong HongkongHotel Jen Hong Kong Hongkong - RestaurantHotel Jen Hong Kong Hongkong - GæsteværelseHotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefraHotel Jen Hong Kong Hongkong - MøderumHotel Jen Hong Kong Hongkong - GæsteværelseHotel Jen Hong Kong Hongkong - Transport i nærhedenHotel Jen Hong Kong Hongkong - LobbyHotel Jen Hong Kong Hongkong - LuksusloungeHotel Jen Hong Kong Hongkong - LuksusloungeHotel Jen Hong Kong Hongkong - FitnessrumHotel Jen Hong Kong Hongkong - SwimmingpoolHotel Jen Hong Kong Hongkong - SwimmingpoolHotel Jen Hong Kong Hongkong - SwimmingpoolHotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefraHotel Jen Hong Kong Hongkong - GæsteværelseHotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefraHotel Jen Hong Kong Hongkong - KortHotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefraHotel Jen Hong Kong Hongkong - Transport i nærhedenHotel Jen Hong Kong Hongkong - Transport i nærhedenHotel Jen Hong Kong Hongkong - OmgivelserHotel Jen Hong Kong Hongkong - LobbyHotel Jen Hong Kong Hongkong - BadeværelseHotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefra


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A02