eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Hotel Jen Hong Kong

508 Queen's Road West, Western District, Hong Kong Island West, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Traders Hotel by Shangri-la
Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Indgang Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Transport i nærheden Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Lobby Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Luksuslounge Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Luksuslounge Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Fitnessrum Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Swimmingpool Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Swimmingpool Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Swimmingpool Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefra Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefra Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Kort Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefra Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Transport i nærheden Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Transport i nærheden
Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Omgivelser Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Lobby Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Badeværelse Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefra
Område: Hong Kong Island West Antal værelser: 283
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,9

baseret på 1227 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,2
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (1227)
Sorter efter:
Jorgen F. Forretningsrejsende Denmark, 16. april 2013
OK hotel, kedelig uinspireret restaurant

Venlighed, rimeligt rent og livet i nærheden
6,3
Det levede op til vore forventninger, dog ikke restauranten.
Maria B. Rejsende alene Denmark, 30. maj 2010
fint hotel

tæt på sporvogn, fin indretning,
5,7
Hotellet var let at finde og tæt på sporvogn. Var moderne indrettet og havde en god str. mht. værelset og med fri internet adgang, hvilket også var gældende for lobbyen. Personalet var hjælpsomt og imødekommende. Gym og pool var også rent og pænt ligesom resten af hotellet. Et hotel jeg helt sikkert vil besøge igen.
Shane O. Forretningsrejsende United Kingdom, 6. marts 2015
Good business hotel - now with MTR on the doorstop

Value for money, Staff efficiency, Location
7,7
I've stayed here before several times as it is nearly always very good value by Hong Kong standards, but was delighted this time to discover the MTR extension was complete and there is a newly opened station - Hong Kong University (HKU)- just 2 minutes walk from the hotel. The hotel has been recently rebranded (used to be Traders Hotel) and is a bit more hip and cool. Room size is good by Hong Kong standards and the higher floor harbour view rooms have fantastic views.
Thomas O. Familie med ældre børn Malaysia, 1. marts 2015
Great Hotel. Room very clean and neat.

Great layout, clean & cosy.
6,7
Wonderful! Which there are good eating places. Location a bit out.
Kwangwen C. Familie med ældre børn Taiwan, 19. februar 2015
clean room with a tub

free wifi, near subway, near many restaurants
9,7
The gym was a nice touch. staff were friendly. had fast speed wifi.
Yong W. Par Singapore, 18. februar 2015
one of the best hotels I ever had in HK

Accessible, superb staff service, nice room
9,7
Hotel is very accessible as it's located right beside a MTR station. Staff (reception and room keeping) are all very friendly and professional. Would especially like to compliment reception staff Daniel for his great service and patience. thank you! Hotel rooms are clean and well maintained. Unlike some hotels, Hotel Jen has rooms that look exactly as shown in the website photos. A very comfortable stay I had.
Liyan D. Rejsende alene Macau, 24. januar 2015
good

convenient, tidy, good service
7,7
in description there is bathtub in rooms but in fact no
Myrna T. Familie med ældre børn Philippines, 12. januar 2015
nice hotel

value for money, accessible to metro train and restaurant
6
Very good, and thank you
Eun A. Forretningsrejsende South Korea, 11. januar 2015
near by hku

clean room nice lounge kind service
6
if you stay in the delux level, it's good
Eun A. Forretningsrejsende South Korea, 11. januar 2015
near HKU

location kind staff nice view
6,3
recommendable club lounge. kind staff, clean room

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Hotel Jen Hong Kong HongkongHotel Jen Hong Kong Hongkong - IndgangHotel Jen Hong Kong Hongkong - Transport i nærhedenHotel Jen Hong Kong Hongkong - LobbyHotel Jen Hong Kong Hongkong - LuksusloungeHotel Jen Hong Kong Hongkong - LuksusloungeHotel Jen Hong Kong Hongkong - FitnessrumHotel Jen Hong Kong Hongkong - SwimmingpoolHotel Jen Hong Kong Hongkong - SwimmingpoolHotel Jen Hong Kong Hongkong - SwimmingpoolHotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefraHotel Jen Hong Kong Hongkong - GæsteværelseHotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefraHotel Jen Hong Kong Hongkong - KortHotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefraHotel Jen Hong Kong Hongkong - Transport i nærhedenHotel Jen Hong Kong Hongkong - Transport i nærhedenHotel Jen Hong Kong Hongkong - OmgivelserHotel Jen Hong Kong Hongkong - LobbyHotel Jen Hong Kong Hongkong - BadeværelseHotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefra


AS-AGWEB-3B04