eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Hotel Jen Hong Kong

508 Queen's Road West, Western District, Hong Kong Island West, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Traders Hotel by Shangri-la
Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Indgang Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Transport i nærheden Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Lobby Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Luksuslounge Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Luksuslounge Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Fitnessrum Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Swimmingpool Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Swimmingpool Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Swimmingpool Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefra Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Gæsteværelse Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefra Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Kort Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefra Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Transport i nærheden Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Transport i nærheden
Hotel Jen Hong Kong Hongkong - Omgivelser
Område: Hong Kong Island West Antal værelser: 283
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

8,0

baseret på 1217 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
7,2
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (1217)
Sorter efter:
Jorgen F. Forretningsrejsende Denmark, 16. april 2013
OK hotel, kedelig uinspireret restaurant

Venlighed, rimeligt rent og livet i nærheden
6,3
Det levede op til vore forventninger, dog ikke restauranten.
Maria B. Rejsende alene Denmark, 30. maj 2010
fint hotel

tæt på sporvogn, fin indretning,
5,7
Hotellet var let at finde og tæt på sporvogn. Var moderne indrettet og havde en god str. mht. værelset og med fri internet adgang, hvilket også var gældende for lobbyen. Personalet var hjælpsomt og imødekommende. Gym og pool var også rent og pænt ligesom resten af hotellet. Et hotel jeg helt sikkert vil besøge igen.
Liyan D. Rejsende alene Macau, 24. januar 2015
good

convenient, tidy, good service
7,7
in description there is bathtub in rooms but in fact no
Myrna T. Familie med ældre børn Philippines, 12. januar 2015
nice hotel

value for money, accessible to metro train and restaurant
6
Very good, and thank you
Eun A. Forretningsrejsende South Korea, 11. januar 2015
near by hku

clean room nice lounge kind service
6
if you stay in the delux level, it's good
Suparwat S. Familie med små børn Thailand, 4. januar 2015
Nice Hotel

Nice Place Nice Staff Nice Comfortable
10
Nice Place is not a lot of people Nice Staff is all will take care you anything Nice Comfortable and easy going is near MTR to access to metro city
Dana I. Familie med små børn United States of America, 3. januar 2015
Great atmosphere

clean friendly comfortable
7,7
Teo S. Forretningsrejsende Malaysia, 2. januar 2015
New MTR Station ( HKU station )

Club Harbour view room was amazing. Hotel is within walking distance to local restaurants and supermarkets. New MTR Station ( HKU station ) just at the door front.
8
Andreas B. Par Germany, 1. januar 2015
Short Stay

Metro Station, Supermarkets, Tram Station nearby
7
Just next to the new Metro Station and not far from the Tram station. Plenty of local restaurants and supermarkets.
Jimmy R. Familie med små børn Philippines, 25. december 2014
Excellent Hotel

Value for money, accomodating staffs and cleanliness
9
Trouble free stay in a very nice hotel. Recommended especially to families with small children. Transportation worry-free to-from Central and hotel as they have shuttle service every hour. And nice food.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Hotel Jen Hong Kong HongkongHotel Jen Hong Kong Hongkong - IndgangHotel Jen Hong Kong Hongkong - Transport i nærhedenHotel Jen Hong Kong Hongkong - LobbyHotel Jen Hong Kong Hongkong - LuksusloungeHotel Jen Hong Kong Hongkong - LuksusloungeHotel Jen Hong Kong Hongkong - FitnessrumHotel Jen Hong Kong Hongkong - SwimmingpoolHotel Jen Hong Kong Hongkong - SwimmingpoolHotel Jen Hong Kong Hongkong - SwimmingpoolHotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefraHotel Jen Hong Kong Hongkong - GæsteværelseHotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefraHotel Jen Hong Kong Hongkong - KortHotel Jen Hong Kong Hongkong - Hotellet indefraHotel Jen Hong Kong Hongkong - Transport i nærhedenHotel Jen Hong Kong Hongkong - Transport i nærhedenHotel Jen Hong Kong Hongkong - Omgivelser


AS-AGWEB-3A06