eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Hotel Nikko Saigon

235 Nguyen Van Cu Street, District 1, Distrikt 1 - Pham Ngu Lao / Tay Balo, Ho Chi Minh, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Fitnessrum Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefra Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Kaffebar/Café Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefra Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Område: Distrikt 1 - Pham Ngu Lao / Tay Balo Antal værelser: 334
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,8

baseret på 1690 anmeldelser

Værdi for pengene
8,7
Beliggenhed
7,6
Personalet
9,2
Hotellets stand/rengøring
9,5
Værelsets komfort/standard
9,2
Mad/spisning
8,6
Alle anmeldelser (1690)
Sorter efter:
Lotte B. Familie med små børn Denmark, 15. februar 2013
Vi havde et fantastisk ophold på Nico.

Personalet var servicemindede og diskrete. Lækker indretning. Godt poolområde.
8,3
Alt fungerede super godt. Vi følte os hjemme. Selvom det er et stilfuldt hotel, er der plads til alle typer. På udrejse dagen, hvor vi skulle sent afsted, kunne vi bruge spar rådet hele dagen incl. tykke badekåber og håndklæder. Vi havde kun gode oplevelser der, dog kunne vores datter ikke selv udløse den elektroniske kæmpe dør på toilettet ved restauranten, hvilket gav hende en ubehagelig oplevelse. Personalet var dog straks sammen med forældrene på prikken og forsødede hende med chokolade, som plaster på såret!
Casper B. Par Denmark, 6. juni 2012
Ualmindeligt flot og gennemført hotel

Værelsernes comfort, serviceniveauet & morgenmad
9,7
utrolig flot og nyt hotel. gennemført service og kæmpe morgenmadsbuffet. en lille gå-tur fra downtown hcmc.
Yuko F. Par Japan, 25. august 2014
Japanese hospitality in Saigon

Service, room, food
8,7
Friendly staff's great service, clean & big enough room, rich selection of breakfast. Everything was perfect for our trip.
Julie H. Rejsende alene Canada, 24. august 2014
Good hotel in HCMC

Location, staff performance and value for money
7,3
My stay was very good. Staff were really helpful and even though one morning I arrived late for the breakfast they made sure I could get food before everything was taken away. Other hotels like will not help you at all and will simply inform you that you have miss the breakfast by 5 minutes and do nothing to help out. The free shuttle to points of interest in the city and the pool are very good. Internet connection was very good. I would suggest that Hotel Nikko should do something about the temperature since it was very cold in the room when we got there and we had to turn off the A/C in our room the whole time we were there because of that. Without the A/C it was fine. Also, something should be done about the humidity. I found it was a bit humid in the room. I also think that a free shuttle service to and from the airport should be provided. It is a very good hotel and it is value for your money.
Izhar K. Rejsende alene Singapore, 22. august 2014
Affordable 5 star experience

Customer service, breakfast, authentic japancse hotel experience
9,7
It was a great stay and was really an oasis of relaxation away from Saigon's normal hustle and bustle.
Jordan C. Par Philippines, 18. august 2014
Worth it!

It's your home away from home. Staff are efficient, and they provide the best service.
9,3
Choo M. Forretningsrejsende Malaysia, 16. august 2014
Excellent Service

Food, hospitality, cleanliness
9,3
Best buffet i ever had!
Nicholas G. Forretningsrejsende Australia, 13. august 2014
Nikko brand a little worn here

room size, tv, fantastic Japanese toilet
6,7
Expensive and a bit remote. Evening buffet was like a cafeteria, not 5 star, over priced and noisy. Room no problem - as you would expect. The Japanese toilet was intimidating at first - but we must have one. Way too expensive in a town where you can get better food and nicer surrounds.
Ching L. Forretningsrejsende Singapore, 13. august 2014
One of the nicest hotels

value for money, beautiful design, great service
9,7
Loh K. Forretningsrejsende Malaysia, 12. august 2014
Nice & comfy hotel

clean, nice staff & good food
8
Everything were good and the stay was nice here. Food were great as usual but is not cheap. Will be back next time on next visit to HCMC.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Hotel Nikko Saigon Ho Chi MinhHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - FitnessrumHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefraHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Kaffebar/CaféHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefraHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Mad og drikkeHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Mad og drikkeHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Mad og drikkeHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Mad og drikkeHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - SpaHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - SpaHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - SpaHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - SpaHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - SpaHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - SpaHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Mad og drikkeHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Mad og drikke


AS-AGWEB-3B04