eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Hotel Nikko Saigon

235 Nguyen Van Cu Street, District 1, District 1 Pham Ngu Lao Area, Ho Chi Minh, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefra Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Hotellet indefra Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Spa Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefra Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Pub/Lounge Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Swimmingpool Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Restaurant Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Restaurant Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Swimmingpool Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Swimmingpool Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Spa Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Spa Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Fitnessrum Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Swimmingpool Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Indgang
Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefra Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Spa Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Swimmingpool Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefra Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Reception Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Restaurant Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Restaurant Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Luksuslounge Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Luksuslounge Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Buffet Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Buffet Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Luksuslounge
Område: District 1 Pham Ngu Lao Area Antal værelser: 334
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,8

baseret på 2048 anmeldelser

Værdi for pengene
8,7
Beliggenhed
7,6
Personalet
9,2
Hotellets stand/rengøring
9,5
Værelsets komfort/standard
9,2
Mad/spisning
8,6
Alle anmeldelser (2048)
Sorter efter:
Peter S. Familie med små børn Denmark, 21. januar 2015
Hummer galore

Rummet havde en god stoerelse, aften buffe med hummer og sea food.
6,7
Lotte B. Familie med små børn Denmark, 15. februar 2013
Vi havde et fantastisk ophold på Nico.

Personalet var servicemindede og diskrete. Lækker indretning. Godt poolområde.
8,3
Alt fungerede super godt. Vi følte os hjemme. Selvom det er et stilfuldt hotel, er der plads til alle typer. På udrejse dagen, hvor vi skulle sent afsted, kunne vi bruge spar rådet hele dagen incl. tykke badekåber og håndklæder. Vi havde kun gode oplevelser der, dog kunne vores datter ikke selv udløse den elektroniske kæmpe dør på toilettet ved restauranten, hvilket gav hende en ubehagelig oplevelse. Personalet var dog straks sammen med forældrene på prikken og forsødede hende med chokolade, som plaster på såret!
Casper B. Par Denmark, 6. juni 2012
Ualmindeligt flot og gennemført hotel

Værelsernes comfort, serviceniveauet & morgenmad
9,7
utrolig flot og nyt hotel. gennemført service og kæmpe morgenmadsbuffet. en lille gå-tur fra downtown hcmc.
Paul N. Forretningsrejsende United States of America, 26. april 2015
The staffs on exec floor were exceptional.

Room cleanliness, staff on exec floor and biz facility
9
I stayed 4 nights on 23rd floor. Biz facility was good to enable me to conduct biz meetings. The staffs were good and went out of their ways to assist. Unfortunately, staffs at all day dinning on 2nd floor and lobby needed more training on customer service. Overall, I would rate this hotel 5/5 if customer service is consistent throughout
Jon N. Rejsende alene United States of America, 25. april 2015
Saigon business traveler

Clean room , new hotel , excellent courteous staff
9,3
Excellent but better locations available.
Tamara S. Familie med små børn Australia, 24. april 2015
Lovely place to stay with a touch of class

Staff, breakfast, rooms
8
Excellent
Robert R. Forretningsrejsende United States of America, 22. april 2015
Saigon-Hotel Nikko

Room, facilities, staff
8,7
I ate finger food in the executive lounge and contracted food poisoning. Spent two days in a HCMC hospital that cost me $1500 USD.
Kan Y. Rejsende alene Taiwan, 20. april 2015
good service but a bit far from the city center

on-time improvement for service standards
8,7
should provide more shuttle service cuz the location is a bit far from the opera.
Scott C. Par United States of America, 19. april 2015
Nikko

Staff, service, facilities
10
Great
Sok V. Familie med små børn Cambodia, 18. april 2015
Having a wonderful holiday & will be back again

Wonderful buffer , comfort bed & friendly staff
9,3

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Hotel Nikko Saigon Ho Chi MinhHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefraHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Hotellet indefraHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - SpaHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefraHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Pub/LoungeHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - RestaurantHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - RestaurantHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - SpaHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - SpaHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - FitnessrumHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - IndgangHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefraHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - SpaHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefraHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - ReceptionHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - RestaurantHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - RestaurantHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - LuksusloungeHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - LuksusloungeHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - BuffetHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - BuffetHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - LuksusloungeHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Pub/LoungeHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - LuksusloungeHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Business CenterHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - BuffetHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - BuffetHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - BuffetHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - MøderumHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - MøderumHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - LobbyHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - BuffetHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - MøderumHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Business CenterHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - SwimmingpoolHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Pub/LoungeHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - LobbyHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Lobby


AS-AGWEB-3A01