eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Hotel Nikko Saigon

235 Nguyen Van Cu Street, District 1, Distrikt 1 - Pham Ngu Lao / Tay Balo, Ho Chi Minh, Vietnam (Se kort)

Book nu!

Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Fitnessrum Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefra Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Kaffebar/Café Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefra Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse Hotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Gæsteværelse
Område: Distrikt 1 - Pham Ngu Lao / Tay Balo Antal værelser: 334
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,8

baseret på 1741 anmeldelser

Værdi for pengene
8,7
Beliggenhed
7,6
Personalet
9,2
Hotellets stand/rengøring
9,4
Værelsets komfort/standard
9,2
Mad/spisning
8,6
Alle anmeldelser (1741)
Sorter efter:
Lotte B. Familie med små børn Denmark, 15. februar 2013
Vi havde et fantastisk ophold på Nico.

Personalet var servicemindede og diskrete. Lækker indretning. Godt poolområde.
8,3
Alt fungerede super godt. Vi følte os hjemme. Selvom det er et stilfuldt hotel, er der plads til alle typer. På udrejse dagen, hvor vi skulle sent afsted, kunne vi bruge spar rådet hele dagen incl. tykke badekåber og håndklæder. Vi havde kun gode oplevelser der, dog kunne vores datter ikke selv udløse den elektroniske kæmpe dør på toilettet ved restauranten, hvilket gav hende en ubehagelig oplevelse. Personalet var dog straks sammen med forældrene på prikken og forsødede hende med chokolade, som plaster på såret!
Casper B. Par Denmark, 6. juni 2012
Ualmindeligt flot og gennemført hotel

Værelsernes comfort, serviceniveauet & morgenmad
9,7
utrolig flot og nyt hotel. gennemført service og kæmpe morgenmadsbuffet. en lille gå-tur fra downtown hcmc.
Wendy L. Par Singapore, 19. september 2014
Fantastic

Room, food and staffs
10
Overall stay is good, staff is very helpful. Especially the club lounge staffs n concierge staff. Concierge knows their job well n helping me to find out other things, they are fast. Talking to us n checkin on the things as well. Room is very comfortable n worth paying. I will go back again !
Daryl L. Forretningsrejsende Singapore, 18. september 2014
Great Hotel

Comfort, Food & price
9,7
A very good hotel with spacious rooms, good food and reasonable pricing. It will be good if they can have some non-smoking rooms though.
Chin K. Forretningsrejsende Singapore, 17. september 2014
Fantastic experience

Service, Cleanliness, & Food
9,7
It was good, the room was clean as expected. The breakfast was very good, the spread is just unbelievable. They have both east & west, plus both local and Japanese cuisine.
Graham T. Par United Kingdom, 17. september 2014
hotel nikko excellent

service, room, food
10
Our stay was fantastic the room was amazing the breakfast was great and the staff were excellent.Mr Phung was so helpful with booking resturants tours advice couldn't fault anything.
Robert S. Forretningsrejsende Malaysia, 14. september 2014
One of the best hotel in HCM

Staff performance, cleanness and food
9
i enjoy my stay in Nikko and wll consider to stay there again if the price remains the same.
Bee T. Forretningsrejsende Singapore, 12. september 2014
Value for money & well deserved reputation!

Great ambience, excellent service & quality standard
9,7
I really enjoyed & will highly recommend
Poh C. Forretningsrejsende Malaysia, 12. september 2014
A regular stay @ Nikko Hotel

Clean, location and comfortable room
7,7
Excellent, except for the sharp edges that I do not notice at the cabinet but got a serious deep cut when I stand to near to the cabinet and accidentally cut myself when open it
Keith C. Forretningsrejsende Malaysia, 12. september 2014
Clean and spaciousc hotel

staffs performances, foods and cleanlines
8,7
Good, been stayed for more than 5 times this year. Satisfied with the hospitality of this hotel

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Hotel Nikko Saigon Ho Chi MinhHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - FitnessrumHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefraHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Kaffebar/CaféHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Hotellet udefraHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - GæsteværelseHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Mad og drikkeHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Mad og drikkeHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Mad og drikkeHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Mad og drikkeHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - SpaHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - SpaHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - SpaHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - SpaHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - SpaHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - SpaHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Mad og drikkeHotel Nikko Saigon Ho Chi Minh - Mad og drikke


AS-AGWEB-3A05