Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Hotel Palace Berlin

Budapester Strasse 45, Charlottenburg, Berlin, Tyskland 10787 (Se kort)

Book nu!

Hotel Palace Berlin Berlin - Restaurant Hotel Palace Berlin Berlin - Restaurant Hotel Palace Berlin Berlin - Gæsteværelse Hotel Palace Berlin Berlin - Gæsteværelse Hotel Palace Berlin Berlin - Gæsteværelse Hotel Palace Berlin Berlin - Gæsteværelse Hotel Palace Berlin Berlin - Hotellet indefra Hotel Palace Berlin Berlin - Swimmingpool Hotel Palace Berlin Berlin - Restaurant Hotel Palace Berlin Berlin - Pub/Lounge Hotel Palace Berlin Berlin - Pub/Lounge Hotel Palace Berlin Berlin - Restaurant Hotel Palace Berlin Berlin - Restaurant Hotel Palace Berlin Berlin - Gæsteværelse Hotel Palace Berlin Berlin - Gæsteværelse Hotel Palace Berlin Berlin - Pub/Lounge
Hotel Palace Berlin Berlin - Gæsteværelse Hotel Palace Berlin Berlin - Fitnessrum Hotel Palace Berlin Berlin - Gæsteværelse Hotel Palace Berlin Berlin - Pub/Lounge Hotel Palace Berlin Berlin - Gæsteværelse Hotel Palace Berlin Berlin - Gæsteværelse Hotel Palace Berlin Berlin - Hotellet udefra Hotel Palace Berlin Berlin - Gæsteværelse Hotel Palace Berlin Berlin - Gæsteværelse Hotel Palace Berlin Berlin - Møderum Hotel Palace Berlin Berlin - Møderum Hotel Palace Berlin Berlin - Fitnessrum
Område: Charlottenburg Antal værelser: 278
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,8

baseret på 95 anmeldelser

Værdi for pengene
8,4
Beliggenhed
9,1
Personalet
8,9
Hotellets stand/rengøring
9,1
Værelsets komfort/standard
8,6
Mad/spisning
8,6
Alle anmeldelser (95)
Sorter efter:
Erik T. Gruppe Denmark, 7. oktober 2014
Dejligt, men upersonligt

Badeværelse, beliggenhed, renlighed
8
Personalet venligt, men upersonligt. Alle værelser var ikke klargjort, da vi ankom sidst på eftermiddagen.Flot, men dyr morgenbuffet.
Erling K. Familie med ældre børn Denmark, 11. juni 2014
Rigtig dejligt hotel, centralt beliggende

Central beliggenhed tæt ved tre stationer, supergod morgenmadsbuffet, meget venlig og imødekommende betjening
9
Rigtig god oplevelse med god service, nem adgang til kollektiv transport, et væld af butikker og mange restauranter. Vender gerne tilbage til dette hotel.
Ib A. Par Denmark, 8. december 2012
Dejligt hotel midt i byen og god betjening.

At hotellet ligger midt i byen.
8,3
Dejligt morgenmad.Deres parkering syntes jeg var for dyrt ca.200.00. Dk.Pr. døgn.Dejligt at man kan gå til de fleste store Magasiner og at Zo. ligger lige over for.
Neel M. Gruppe Denmark, 5. august 2012
Rigtig godt hotel, god beliggenhed, store værelser

Store værelser, super morgenmad, fin fin betjening - god pool
9,7
Alt klappede - fik værelser ved siden af hinanden; blot er værelsesgangen meget lang. Værelserne store,godt isolerede og veludstyret. Personalet var meget hjælpsomt, såvel i receptionen som i morgenmadsrestauranten. Beliggenheden er super - Zoo ligger lige overfor, KaDeWe rundt om hjørnet, og der er mange gode restauranter i nærheden. Prøv den nærmeste Biergarten, enkel mad men super for familier med små børn.
Mette P. Par Denmark, 1. august 2012
Dejligt hotel og centralt beliggenhed

Venligt og hjælpsomt personale. Fantastisk morgenbuffet
8,7
Hotellet er centralt placeret og tæt på både shopping, restauranter og tog. Lækker morgenbuffet og god service. Det eneste minus var, at det kostede ekstra hvis man ville benytte saunaen.
Tip om Shopping: Tæt på shopping, metro/tog og restauranter
Birgitte S. Par Denmark, 20. maj 2012
Rigtig dejligt hotel - super beliggenhed

Lækker morgenmadsbuffet, nyistandsat lækkert værelse på 7 etage, super beliggenhed.
8
Kommer meget gerne tilbage hertil. Hotellet ligger rigtig godt tæt på Kurfürstendamm. Vi fik lækker morgenmadsbuffet med alt hvad man kunne ønske sig. Personalet meget hjælpsomme.
Pham T. Forretningsrejsende Vietnam, 9. marts 2015
nice location, friendly staff

nice location, friendly staff, good food
8
I stay here for ITB. It's easy for you to get means of transportation. Hotel is so nice with good food, friendly staff.
Vicky L. Forretningsrejsende Hong Kong, 20. november 2014
Comfort and spacious room with convenient location

Bedding, space & location
8
Comfy hotel with spacious room, I stayed in the business room which is very functional with high quality bedding. There is only one drawback on the WIFI account which is not able to connect in a standard way that caused me to get hotel staff to fix it. This is a bit annoying for business traveler like us.
Trang P. Forretningsrejsende Vietnam, 4. november 2014
It is quite ok hotel

location, convenience and friendly staff
7,7
I think i will come back this hotel
Alan L. Familie med ældre børn United Kingdom, 31. december 2013
Nice hotel

Breakfast, swimming pool,, friendly staff
8
Hotel is very nice. Said our room had been upgraded when we checked in but on arrival at the room it was quite small. I hope that wasn't the upgrade. A bit far from the main sites but ideal for the shops and the zoo.The staff were very helpful advising/booking restaurants etc.We got a very good deal butt not sure if I would pay full price because of its location.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!


AS-AGWEB-3B03