eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Hotel Pension Kastanienhof

Kastanienallee 65, Mitte, Berlin, Tyskland 10119 (Se kort)

Book nu!

Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gæsteværelse Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotellet indefra Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotellet udefra Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Indgang Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Restaurant Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Restaurant Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gæsteværelse Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gæsteværelse Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gæsteværelse Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gæsteværelse Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gæsteværelse Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gæsteværelse Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Badeværelse Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Badeværelse Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gæsteværelse Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotellet udefra
Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Udsigt Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Omgivelser Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotellet udefra Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotellet udefra Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Buffet Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Reception Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Rekreative Faciliteter Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Badeværelse Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gæsteværelse Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gæsteværelse Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gæsteværelse Hotel Pension Kastanienhof Berlin - Gæsteværelse
Område: Mitte Antal værelser: 35

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,4

baseret på 14 anmeldelser

Værdi for pengene
8,1
Beliggenhed
9,1
Personalet
8,7
Hotellets stand/rengøring
9,1
Værelsets komfort/standard
8,0
Mad/spisning
7,0
Alle anmeldelser (14)
Sorter efter:
Elizabeth M. Familie med ældre børn Denmark, 18. oktober 2014
Skøn bydel

Beliggenhed, rent og fin pris
8,7
Opholdet var meget fint. Det undrer dog mig, at personalet ved udtjekning ikke informere om at alt offentlig tog strejker, da det jo havde betydning for vores hjemrejse,
Iben B. Par Denmark, 22. april 2013
Vi havde 4 skønne dage på Kastanienhof.

Man får meget for pengene, hotellet er hyggeligt og familiært .Der er sporvogn lige uden for døren.
8,3
Som allerede nævnt var vi meget tilfredse og overraskede over at hotellet var så hyggeligt. Vi havde fået hotellet anbefalet af gode venner.
Linda T. Par United States of America, 2. november 2014
Great location.

Handy, pleasant, small
9,3
We had a great stay here. Could walk to museum island oAlexander Platz. But could also take tram to Mitte. Good restaurants around the area. Not too touristy. Very few Americans there. Reception demanding an invoice on arrival which was a little odd since in three years of frequent travel that has never happened before. We didn't have it. Regardless, we loved it. Quite on courtyard.
Cynde H. Par Canada, 12. oktober 2014
FABULOUS LOCATION !!!!

LOCATION, DINING IN THE AREA, ARTIST'S PARADISE
9,3
GREAT LOCATION, STAFF VERY GOOD. VERY CLEAN. NEW RENOVATIONS. LARGE ROOM & BATHROOM. ONLY DOWNFALL WAS THE INTERNET WAS VERY SKETCHY. WOULD DEFINATLY COME BACK
Ken O. Gruppe Norway, 22. juni 2014
Good location

Location, hospitality, clean
7,7
Very good central location if you want to experience shops,cafes and charming districts. We had a nice room with a nice standard, but I wouldnt stay here in midsummer because of no air condition. Perhaps early spring and atumn is possibly the best time to stay there.
Patricia P. Rejsende alene United Kingdom, 20. juli 2013
Clean, comfortable and efficient hotel

close to transport, near cafes and bars, nice large room
8
I was easily changed to a quieter room at the back. Room was large and comfortable and well equipped. Very nice hotel.
Terri H. Par Israel, 24. juni 2012
Wonderful little hotel

location, cleanliness, helpful staff
9,3
We enjoyed our stay at the hotel due to the location, the helpful and friendly staff, the cleanliness and room size . The tram runs every few minutes right outside the door and you can walk to many restaurants , cafes and pubs or have a lovely breakfast in the hotel as well. we would highly recommend the hotel .
Tip om Shopping: There is a wonderful flea market on Sundays in a park not far from there as well as the oldest biergarden in Berlin down the street
Trine B. Gruppe Norway, 21. oktober 2013
Hyggelig hotell i et fint område av byen

Usedvanlig hyggelig betjening, passe utvalg av forkost, bra beliggenhet
8,3
Usedvanlig hyggelig betjening, hyggelig hotell, bra beliggenhet
Viktor S. Par Sweden, 8. juli 2012
Ett av bästa hotell jag varit i alla avseenden

Rent, ordning, snellt personal står till tjänst, hjälper
10
bra och bekvämt läget, nära berlin center, dags trafikkort köper man direkt i reception, spårvagn, buss, tunnelbana - allt ligger nära. rena rum, ordning, frukosten med stort urval av fräscha produkter - ostarna, korvar, grönsaker, kakor mm. nackdelen - i berlin finns 7 kastanjenallen och flera hotell med liknande namn, så det är enkelt att komma till fel hotell dessvärre mitt på natten. studera karta innan du tar taxi eller åker allmän trafik
Tip: Studera karta innan du tar taxi eller åker allmän trafik
Albin G. Forretningsrejsende Sweden, 10. maj 2012
Trevligt litet hotell

Centralt i Prenzlauer berg
7,3
rent och snyggt hotell. vid min vistelse pågick ett bygge i grannhuset som störde lite. frukost ingick inte i mitt pris, men det finns många fik i området som serverar frukost. det finns ingen wifi på rummet.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Hotel Pension Kastanienhof BerlinHotel Pension Kastanienhof Berlin - GæsteværelseHotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotellet indefraHotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotellet udefraHotel Pension Kastanienhof Berlin - IndgangHotel Pension Kastanienhof Berlin - RestaurantHotel Pension Kastanienhof Berlin - RestaurantHotel Pension Kastanienhof Berlin - GæsteværelseHotel Pension Kastanienhof Berlin - GæsteværelseHotel Pension Kastanienhof Berlin - GæsteværelseHotel Pension Kastanienhof Berlin - GæsteværelseHotel Pension Kastanienhof Berlin - GæsteværelseHotel Pension Kastanienhof Berlin - GæsteværelseHotel Pension Kastanienhof Berlin - BadeværelseHotel Pension Kastanienhof Berlin - BadeværelseHotel Pension Kastanienhof Berlin - GæsteværelseHotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotellet udefraHotel Pension Kastanienhof Berlin - UdsigtHotel Pension Kastanienhof Berlin - OmgivelserHotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotellet udefraHotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotellet udefraHotel Pension Kastanienhof Berlin - BuffetHotel Pension Kastanienhof Berlin - ReceptionHotel Pension Kastanienhof Berlin - Rekreative FaciliteterHotel Pension Kastanienhof Berlin - BadeværelseHotel Pension Kastanienhof Berlin - GæsteværelseHotel Pension Kastanienhof Berlin - GæsteværelseHotel Pension Kastanienhof Berlin - GæsteværelseHotel Pension Kastanienhof Berlin - GæsteværelseHotel Pension Kastanienhof Berlin - GæsteværelseHotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotellet indefraHotel Pension Kastanienhof Berlin - GæsteværelseHotel Pension Kastanienhof Berlin - GæsteværelseHotel Pension Kastanienhof Berlin - GæsteværelseHotel Pension Kastanienhof Berlin - GæsteværelseHotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotellet indefraHotel Pension Kastanienhof Berlin - BadeværelseHotel Pension Kastanienhof Berlin - GæsteværelseHotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotellet indefraHotel Pension Kastanienhof Berlin - BadeværelseHotel Pension Kastanienhof Berlin - GæsteværelseHotel Pension Kastanienhof Berlin - GæsteværelseHotel Pension Kastanienhof Berlin - GæsteværelseHotel Pension Kastanienhof Berlin - GæsteværelseHotel Pension Kastanienhof Berlin - GæsteværelseHotel Pension Kastanienhof Berlin - RestaurantHotel Pension Kastanienhof Berlin - GæsteværelseHotel Pension Kastanienhof Berlin - RestaurantHotel Pension Kastanienhof Berlin - Hotellet indefraHotel Pension Kastanienhof Berlin - Gæsteværelse

Kundeanmeldelser - Hotel Pension Kastanienhof, Berlin

AS-AGWEB-3A03