eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Hotel Tegnerlunden

Tegnerlunden 8, Centrum - Vasastaden, Stockholm, Sverige 11359 (Se kort)

Book nu!

Hotel Tegnerlunden Stockholm - Suite Hotel Tegnerlunden Stockholm - Gæsteværelse Hotel Tegnerlunden Stockholm - Gæsteværelse Hotel Tegnerlunden Stockholm - Gæsteværelse Hotel Tegnerlunden Stockholm - Gæsteværelse Hotel Tegnerlunden Stockholm - Gæsteværelse Hotel Tegnerlunden Stockholm - Gæsteværelse Hotel Tegnerlunden Stockholm - Gæsteværelse Hotel Tegnerlunden Stockholm - Gæsteværelse Hotel Tegnerlunden Stockholm - Gæsteværelse Hotel Tegnerlunden Stockholm - Gæsteværelse Hotel Tegnerlunden Stockholm - Gæsteværelse Hotel Tegnerlunden Stockholm - Indgang Hotel Tegnerlunden Stockholm - Gæsteværelse Hotel Tegnerlunden Stockholm - Badeværelse Hotel Tegnerlunden Stockholm - Gæsteværelse
Hotel Tegnerlunden Stockholm - Gæsteværelse Hotel Tegnerlunden Stockholm - Gæsteværelse Hotel Tegnerlunden Stockholm - Gæsteværelse Hotel Tegnerlunden Stockholm - Gæsteværelse Hotel Tegnerlunden Stockholm - Pub/Lounge Hotel Tegnerlunden Stockholm - Buffet Hotel Tegnerlunden Stockholm - Buffet Hotel Tegnerlunden Stockholm - Buffet Hotel Tegnerlunden Stockholm - Buffet Hotel Tegnerlunden Stockholm - Reception Hotel Tegnerlunden Stockholm - Fitnessrum Hotel Tegnerlunden Stockholm - Lobby
Område: Centrum - Vasastaden Antal værelser: 102
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,3

baseret på 140 anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,7
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,6
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
8,0
Alle anmeldelser (140)
Sorter efter:
Niels C. Par Denmark, 20. juni 2013
Passede størrelse værelse til to, roligt, rent.

Beliggenhed, tæt på gågade, hjælpsomt personale.
8
Vi oplevede ingen problemer. Det kan kun anbefales til andre. Der var fin morgenbuffet, og maden var ganske udmærket.
Aqqaluk P. Rejsende alene Denmark, 23. november 2012
Midtbyen i Stockholm

Tæt på alt
10
Dejligt billigt hotel tæt på midtbyen men det er ikke handikap venligt fordi ingangen har 5 trins trapper og meget lille elevator. med udover det er alt perfect.
Tip om Shopping: tæt på Stockholms gågade Drottnigsgattan
Paul G. Gruppe United States of America, 17. juli 2014
7,3
Friendly staff and located near the train station to Arlander Airport. I saw everything I wanted to in Stockholm and never took a cab.
Maria J. Gruppe Mexico, 4. juli 2014
Great hotel close to central station, and center

LocationBreakfastPrice
9,7
Excelent experience it was walking distance from Main station and city center
Wayne A. Rejsende alene United Kingdom, 2. juli 2014
Short Break in Stockholm

The hotel was superbly located in a quiet part of the city centre. My room was very comfortable and clean. And the breakfast set me up for the whole day!
8
Nicolas B. Rejsende alene Netherlands, 30. juni 2014
good quality and excellent service

breakfast, facing the Tegnerlunden park, 10 min walk from railway station.
8
very comfortable
Flavio B. Par Switzerland, 18. april 2014
nice hotel

great breakfast, centrally located, free WLAN
7,3
Daniel O. Par Australia, 9. april 2014
I was satisfied and would stay at this hotel again

Next to a park, guests were all european, location
9,7
Had a pleasant stay there
Kwok L. Par Hong Kong, 2. januar 2014
Wonderful week in Stockholm

park view, great breakfast, centerally located
8,7
staying in a room that with a 3 windows 180 degree full park view for a week, we were impressed the beauty of stockholm every morning we woke up. The view was very nice and it was really enjoyable to have a garden view. It is a small 2 person room but the bathroom was spacious. though there is some mistaken arrangements on my last day at hotel, we still recommend this budget hotel strongly
Anna S. Par Malaysia, 19. december 2013
Bad service and bad location

None
2,3

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Hotel Tegnerlunden StockholmHotel Tegnerlunden Stockholm - SuiteHotel Tegnerlunden Stockholm - GæsteværelseHotel Tegnerlunden Stockholm - GæsteværelseHotel Tegnerlunden Stockholm - GæsteværelseHotel Tegnerlunden Stockholm - GæsteværelseHotel Tegnerlunden Stockholm - GæsteværelseHotel Tegnerlunden Stockholm - GæsteværelseHotel Tegnerlunden Stockholm - GæsteværelseHotel Tegnerlunden Stockholm - GæsteværelseHotel Tegnerlunden Stockholm - GæsteværelseHotel Tegnerlunden Stockholm - GæsteværelseHotel Tegnerlunden Stockholm - GæsteværelseHotel Tegnerlunden Stockholm - IndgangHotel Tegnerlunden Stockholm - GæsteværelseHotel Tegnerlunden Stockholm - BadeværelseHotel Tegnerlunden Stockholm - GæsteværelseHotel Tegnerlunden Stockholm - GæsteværelseHotel Tegnerlunden Stockholm - GæsteværelseHotel Tegnerlunden Stockholm - GæsteværelseHotel Tegnerlunden Stockholm - GæsteværelseHotel Tegnerlunden Stockholm - Pub/LoungeHotel Tegnerlunden Stockholm - BuffetHotel Tegnerlunden Stockholm - BuffetHotel Tegnerlunden Stockholm - BuffetHotel Tegnerlunden Stockholm - BuffetHotel Tegnerlunden Stockholm - ReceptionHotel Tegnerlunden Stockholm - FitnessrumHotel Tegnerlunden Stockholm - Lobby


AS-AGWEB-3C02