Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

@Hua Lamphong Hostel

326/1, Rama IV Road, Mahaphruttharam,Bangrak,, China Town, Bangkok, Thailand

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,6

baseret på 665 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,8
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,6
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
6,5
Alle anmeldelser (665)
Sortér efter:
Kurt M. Gruppe Denmark, 21. juli 2013
Dejligt hotel til prisen

Centralt beliggende. Billigt. Venligt personale
8
Vi havde kun bestilt en overnatning på vejen hjem fra tre ugers ferie i Thailand. Vi havde brug for et billigt værelse, da vi skulle tjekke ud om natten, og her var Hua Lamphong Hostel uovertruffen med sin beliggenhed tæt på banegården, hvortil vi var kommet med tog, og skulle køre fra med tog for at komme til lufthavnen. Vi kunne helt sikkert have tilbragt flere dage på dette Hostel, hvis vi havde haft flere dage i Bangkok og vil anbefale det til andre
Indberet denne anmeldelse
Andrei N. Rejsende alene Russia, 28. april 2016
Excellent location, very good condition!
6
A very good choice for staying a couple of days in Bangkok. Very convenient location, big lockers, good facilities. Everything 's fine.
Indberet denne anmeldelse
Virginia G. Gruppe Philippines, 28. april 2016
Near to MRT Station
6,3
Perfect location for those who wants to br near MRT. Near the bus stop.
Indberet denne anmeldelse
Jaren C. Par Singapore, 25. april 2016
Good location
5,3
Near to Chinatown. Located just above mrt station, across railway station. Rooms are fully booked when we are there. Location is good with street food at night round the corner
Indberet denne anmeldelse
E P. Par Netherlands, 22. april 2016
Neat by MRT en China town
5,7
Good food in restaurant
Indberet denne anmeldelse
Scott J. Par United Kingdom, 18. april 2016
I have stayed better for less money
4,3
Room very good but i have seen cleaner and breakfast nexy day a bit of a shambles ..suppose to open at 6am we were there at 7 am and still could not a cup of coffee ..strong smell from toilet in eating area
Indberet denne anmeldelse
Barnie C. Rejsende alene Singapore, 18. april 2016
Ok you can bear with it
3,7
Booked for a room with window and given a tiny room without window or closet. Internet slowed down certain time of the day and you need to login every time you come back. The internet id/password is valid for 24 hours. It is good that the hotel gives additional login for your other devices. Bed mattress is hard and you can feel the spring. You can hear noises in the corridor from your room - this is a popular hotel as it is closest to the railway and Chinatown. The guest turnover is very high - you can hear the guests making ungodly hour checkout. The hotel has an elevator - slow but still very handy,
Indberet denne anmeldelse
Somphone N. Par Laos, 17. april 2016
GOOD LOCATION
5,7
THE HOTEL IS VERY CONVENIENCE LPCATION, NEXT TO RAILWAY STATION...
Indberet denne anmeldelse
Lee J. Rejsende alene Malaysia, 13. april 2016
good
4
Nice place, cool and not that noisy.
Indberet denne anmeldelse
Feiming H. Forretningsrejsende Taiwan, 26. marts 2016
Good place

Place
5,7
Indberet denne anmeldelse
1 af 1 anmeldelse
@Hua Lamphong Hostel Bangkok@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet udefra@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gæsteværelse@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Attraktioner i nærheden@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Transport i nærheden@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Transport i nærheden@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gæsteværelse@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gæsteværelse@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet indefra@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kaffebar/Café@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restaurant@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restaurant@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mad og drikke@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mad og drikke@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kort@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Attraktioner i nærheden@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Transport i nærheden@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Transport i nærheden@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restaurant@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mad og drikke@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Reception@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restaurant@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Indgang@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kaffebar/Café@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mad og drikke@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Transport i nærheden@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Transport i nærheden@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Transport i nærheden@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kaffebar/Café@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet udefra@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Udsigt@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kort@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kort@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mad og drikke@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mad og drikke@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mad og drikke@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Transport i nærheden@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restaurant


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A08