Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

@Hua Lamphong Hostel

326/1, Rama IV Road, Mahaphruttharam,Bangrak,, China Town, Bangkok, Thailand (Se kort)

Book nu!

@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet udefra @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gæsteværelse @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Attraktioner i nærheden @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Transport i nærheden @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Transport i nærheden @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gæsteværelse @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gæsteværelse @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet indefra @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kaffebar/Café @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restaurant @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restaurant @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mad og drikke @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mad og drikke @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kort @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Attraktioner i nærheden @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Transport i nærheden
@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Transport i nærheden @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restaurant @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mad og drikke @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Reception @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restaurant @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Indgang @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kaffebar/Café @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mad og drikke @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Transport i nærheden @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Transport i nærheden @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Transport i nærheden @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kaffebar/Café
Område: China Town Antal værelser: 26

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

7,6

baseret på 630 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
8,8
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,7
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
6,5
Alle anmeldelser (630)
Sortér efter:
Kurt M. Gruppe Denmark, 21. juli 2013
Dejligt hotel til prisen

Centralt beliggende. Billigt. Venligt personale
8
Vi havde kun bestilt en overnatning på vejen hjem fra tre ugers ferie i Thailand. Vi havde brug for et billigt værelse, da vi skulle tjekke ud om natten, og her var Hua Lamphong Hostel uovertruffen med sin beliggenhed tæt på banegården, hvortil vi var kommet med tog, og skulle køre fra med tog for at komme til lufthavnen. Vi kunne helt sikkert have tilbragt flere dage på dette Hostel, hvis vi havde haft flere dage i Bangkok og vil anbefale det til andre
Indberet denne anmeldelse
Lynda M. Par Canada, 31. januar 2016
great location

near railway station, great street food nearby, near subway station
8,7
It was very comfortable and wifi worked good
Indberet denne anmeldelse
William J. Rejsende alene United States of America, 20. januar 2016
One night

Next to train station, subway and breakfast.
8,7
Indberet denne anmeldelse
Lalime J. Familie med ældre børn United States of America, 28. december 2015
Centrally located, comfortable beds, good value

Centrally located, comfortable beds, good value
10
Centrally located, comfortable beds, good value
Indberet denne anmeldelse
Chee F. Gruppe Malaysia, 20. december 2015
near railway station

Location
8
Not bad
Indberet denne anmeldelse
Charles H. Rejsende alene United Kingdom, 14. december 2015
Pleasant and handily located for transport.

Location, friendly staff, restaurant.
9
Enjoyable stay. The lift / elevator is a bit iffie.
Indberet denne anmeldelse
Piangporn K. Par Thailand, 12. december 2015
Great location

Location
7,3
Great location just few step from MRT. The room pretty small, the walls is problem you could always hear the voice-sound from next door. Good for people who love convenient.
Indberet denne anmeldelse
Garry T. Familie med ældre børn United Kingdom, 11. december 2015
ideal location

Mrt just outside , great value, excellent value cafe
8,7
Perfect location, we arrived in Bangkok by air and the hotel is easily accessed by public transport, we spent the day exploring and the following day left for Cambodia, the pick up was just across the road at hua lamphong rail station. The staff were very helpful, food in cafe great, rooms clean, bed comfy,this is a good value option for a budget stay in Bangkok and ideal location if travelling elsewhere in Asia, by train or bus.
Indberet denne anmeldelse
Poh G. Familie med ældre børn Singapore, 11. december 2015
Transit hostel

Train station just across the road.
6
This is very convenient for us as we were catching a morning train which is just across the road.
Indberet denne anmeldelse
Joanna L. Rejsende alene Singapore, 26. november 2015
Cheap and chic

Cleanliness; convenience; security
7,7
Was unrested due to squeaky beds other than that everything was good. Toiletries were provided for too.
Indberet denne anmeldelse
1 af 1 anmeldelse
 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

@Hua Lamphong Hostel Bangkok@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet udefra@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gæsteværelse@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Attraktioner i nærheden@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Transport i nærheden@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Transport i nærheden@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gæsteværelse@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gæsteværelse@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet indefra@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kaffebar/Café@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restaurant@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restaurant@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mad og drikke@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mad og drikke@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kort@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Attraktioner i nærheden@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Transport i nærheden@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Transport i nærheden@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restaurant@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mad og drikke@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Reception@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restaurant@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Indgang@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kaffebar/Café@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mad og drikke@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Transport i nærheden@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Transport i nærheden@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Transport i nærheden@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kaffebar/Café@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet udefra@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Udsigt@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kort@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Kort@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mad og drikke@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mad og drikke@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mad og drikke@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Transport i nærheden@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Restaurant


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B08