Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

@Hua Lamphong Hostel

326/1, Rama IV Road, Mahaphruttharam,Bangrak,, China Town, Bangkok, Thailand (Se kort)

Book nu!

@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Reception @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet udefra @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gæsteværelse @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gæsteværelse @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet indefra @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Attraktioner i nærheden @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Transport i nærheden @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gæsteværelse @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gæsteværelse @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gæsteværelse @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet indefra @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet indefra @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Transport i nærheden
@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Reception @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gæsteværelse @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gæsteværelse @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gæsteværelse @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gæsteværelse @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mad og drikke @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gæsteværelse @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet indefra @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet indefra @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Indgang @Hua Lamphong Hostel Bangkok - Indgang
Område: China Town Antal værelser: 26
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,6

fra 587
anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,8
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,6
Værelsets komfort/standard
7,4
Mad/spisning
6,5
Alle anmeldelser (587)
Sorter efter:
Kurt M. Gruppe Denmark, 21. juli 2013
Dejligt hotel til prisen

Centralt beliggende. Billigt. Venligt personale
8
Vi havde kun bestilt en overnatning på vejen hjem fra tre ugers ferie i Thailand. Vi havde brug for et billigt værelse, da vi skulle tjekke ud om natten, og her var Hua Lamphong Hostel uovertruffen med sin beliggenhed tæt på banegården, hvortil vi var kommet med tog, og skulle køre fra med tog for at komme til lufthavnen. Vi kunne helt sikkert have tilbragt flere dage på dette Hostel, hvis vi havde haft flere dage i Bangkok og vil anbefale det til andre
Indberet denne anmeldelse
Juckkrid S. Rejsende alene Thailand, 17. august 2015
good location

location, location, location
5
the location is great. the room is ok for the price, but the towel provided was very bad quality and i needed to buy a new one to use. lift is very slow.
Indberet denne anmeldelse
Noorhhisham N. Gruppe Singapore, 9. august 2015
Recomended for family friends for transit stay ...

Near transport such as MRT train and railway station. Recomended for short stay with family and friends. Surrounded by hawker foods, pubs and 24hrs shop. Clean interior, free wifi, resting area ......
7
Indberet denne anmeldelse
Dave T. Rejsende alene United States of America, 26. juli 2015
@Hua Lamphong Hostel

location,food,accommodation
9,3
It was great they were very helpful
Indberet denne anmeldelse
Dave T. Rejsende alene United States of America, 25. juli 2015
girl room

The location was great the rooms were neat aND the saffron very nice and helpful
8,7
It was good until they ran out of bananas and strawberries the last day so I could not have a smoothie or fruit with Museulli
Indberet denne anmeldelse
Alan M. Rejsende alene Australia, 4. juli 2015
Close to the train station

Proximity to MRT, railway station, and access to Patong night marker
8,3
Dom room, 4 beds to room. Very tidy and well set up, but if you can stay towards rear of the hotel as traffic noise is constant out the front
Indberet denne anmeldelse
Gary L. Par Australia, 1. juli 2015
Early Morning Train

Location,Service and Food
8,3
Great place to stay if you are catching an early train
Indberet denne anmeldelse
Hannah S. Par United Kingdom, 19. juni 2015
Good for proximity to train station

Location to train station.
7,7
Average hostel but can't grumble for the price. Very, very noisy with traffic from the road. Good for if you need to use the train station and close to subway station.
Indberet denne anmeldelse
Asyraf I. Rejsende alene Singapore, 5. juni 2015
Best deal at hua lamphong

Convenience, clean, cheap
8,7
Good
Indberet denne anmeldelse
Edi K. Par Indonesia, 25. maj 2015
room is clean, near bts station and train station.

clean room, near bts station, nice place
7
Ok for short time stay, but shower is bad. Cant drop more water, elevator also slow and the bed not comfortable to sleep for many nights.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

@Hua Lamphong Hostel Bangkok@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Reception@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet udefra@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gæsteværelse@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gæsteværelse@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet indefra@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Attraktioner i nærheden@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Transport i nærheden@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gæsteværelse@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gæsteværelse@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gæsteværelse@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet indefra@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet indefra@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Transport i nærheden@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Reception@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gæsteværelse@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gæsteværelse@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gæsteværelse@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Lobby@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gæsteværelse@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Mad og drikke@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Gæsteværelse@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet indefra@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Hotellet indefra@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Indgang@Hua Lamphong Hostel Bangkok - Indgang


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A05