Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Hyatt Regency Sha Tin Hotel

18 Chak Cheung Street, Sha Tin, Hongkong

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,4

baseret på 3355 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,3
Beliggenhed
7,5
Personalet
8,8
Hotellets stand/rengøring
9,0
Værelsets komfort/standard
8,8
Mad/spisning
7,8
Alle anmeldelser (3355)
Sortér efter:
Jacob P. Forretningsrejsende Denmark, 5. november 2011
Dejligt hotel - men dyrt interne

Musik i baren, God europæisk mad i resturanten.
9
Internettet på hotellet er det eneste der ikke er til fem stjerner! det var meget dyrt dollar for 7 dage. og kun mulighed for at tilslutte 2 enheder. en iPhone og en pc så kan man ikke komme på med sin Ipad.
Tip om Restaurant: I nærheden Sha tin station 2 stop med MTR meget fin og billig sushi restaurant.
Indberet denne anmeldelse
Feng-Chiao T. Par Taiwan, 12. februar 2016
Cost efficient

Large room, clean sheets and good gym.
8,3
Indberet denne anmeldelse
Chong P. Par Canada, 17. januar 2016
Pleasant stay

Comfort and nice decor
7,7
Indberet denne anmeldelse
Yip L. Par Hong Kong, 16. januar 2016
good service, nice room

nice room,good service,quiet environment
9,3
Indberet denne anmeldelse
Anthony S. Forretningsrejsende United Kingdom, 14. januar 2016
good location for shatin

reception staff, clean, value
6,7
If visiting shatin then good place to stay, clean hotel with very large rooms, bar does not open until 6pm . Good value for the size of room and location
Indberet denne anmeldelse
Khalid A. Familie med små børn Saudi Arabia, 12. januar 2016
Rooms need to be more clean

Lobby, Pool, close to MTR station
6,7
Nice hotel, room need to be more clean
Indberet denne anmeldelse
Khalid A. Familie med små børn Saudi Arabia, 11. januar 2016
Rooms need to be more clean

Lobby, Pool, close to MTR station
6,7
Nice hotel, room need to be more clean
Indberet denne anmeldelse
Ka S. Par Hong Kong, 10. januar 2016
Everything is perfect but the end is ruined

Views, cleaness and quiet
7,7
Everything is perfect, the staff is nice, the room is clean, the view is perfect, it was my anniversary with my boyfriend and Hyatt Regency Sha Tin makes it perfect. However, I did request late check out and it suppose to be 14:00 the next day, a staff called at 13:30 and she's a bit impolite asking when I am going to leave, and I was sleeping. I called back later to confirm the check out time and the reception said it is 14:00 so I didn't late at all. The girl who call didn't know I was with late check out time and she sounds impatient. It makes me nervous when I am going to leave the next day. Furthermore, the bathtub is a bit dusty.
Indberet denne anmeldelse
Ho Y. Par Hong Kong, 10. januar 2016
Sporty Stay

Warm pool, well equipped gym and yummy bakery
7
Indberet denne anmeldelse
Lai K. Par Hong Kong, 6. januar 2016
Traffic easy

Clean, food, traffic
8
Indberet denne anmeldelse
1 af 1 anmeldelse
Hyatt Regency Sha Tin Hotel HongkongHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - RestaurantHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - LobbyHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - UdsigtHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - UdsigtHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - GæsteværelseHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - GæsteværelseHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - GæsteværelseHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - SuiteHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Pub/LoungeHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - RestaurantHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - RestaurantHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Pub/LoungeHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - DansesalHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - MøderumHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - SpaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Rekreative FaciliteterHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - FitnessrumHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Mad og drikke


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A03