Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Hyatt Regency Sha Tin Hotel

18 Chak Cheung Street, Sha Tin, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Hyatt Regency Hong Kong Sha Tin Hotel
Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Restaurant Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Lobby Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Udsigt Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Udsigt Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Gæsteværelse Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Gæsteværelse Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Gæsteværelse Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Suite Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Pub/Lounge Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Restaurant Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Restaurant Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Restaurant Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Pub/Lounge Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Hotellet udefra Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Dansesal Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Møderum
Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Spa Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Rekreative Faciliteter Hyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Fitnessrum
Område: Sha Tin Antal værelser: 559
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,4

fra 3155
anmeldelser

Værdi for pengene
8,3
Beliggenhed
7,5
Personalet
8,8
Hotellets stand/rengøring
9,0
Værelsets komfort/standard
8,8
Mad/spisning
7,8
Alle anmeldelser (3155)
Sorter efter:
Jacob P. Forretningsrejsende Denmark, 5. november 2011
Dejligt hotel - men dyrt interne

Musik i baren, God europæisk mad i resturanten.
9
Internettet på hotellet er det eneste der ikke er til fem stjerner! det var meget dyrt dollar for 7 dage. og kun mulighed for at tilslutte 2 enheder. en iPhone og en pc så kan man ikke komme på med sin Ipad.
Tip om Restaurant: I nærheden Sha tin station 2 stop med MTR meget fin og billig sushi restaurant.
Indberet denne anmeldelse
Cheung M. Par Hong Kong, 27. juli 2015
Clean comfortable

Nice restaurant, clean and spacious
9,3
Nice restaurant, clean and spacious
Indberet denne anmeldelse
Yin T. Gruppe Hong Kong, 26. juli 2015
The shower is terrible

The food in Shatin 18 is really nice. All staff are friendly and helpful. We had great time at Tin Tin Bar too.
7,3
The shower in the room is terrible. The water pressure was too weak that I could hardly wash my hair. The water was not hot enough too. We did not seek help from the hotel as it was 1am when we had shower and we were too tired to handle the matter. The point is that it is totally unacceptable for a 5-star hotel which fails to provide a "normal" shower for the guests. Other than this, the hotel is very good. The restaurant (Shatin 18), the bar, the cake shop and the staff are all excellent.
Indberet denne anmeldelse
Michael H. Forretningsrejsende United States of America, 24. juli 2015
Value for the money

service, location and value
9,3
Great and enjoy it
Indberet denne anmeldelse
Mun K. Par Hong Kong, 22. juli 2015
A

A
8,3
Indberet denne anmeldelse
Cheuk K. Par Hong Kong, 20. juli 2015
good

good
9,3
good
Indberet denne anmeldelse
Michael H. Forretningsrejsende United States of America, 20. juli 2015
Great Value for the stay

service, location and value
9,3
I stay in the hotel for more than 20 days, and I enjoy my stay
Indberet denne anmeldelse
Yenny M. Familie med små børn Indonesia, 20. juli 2015
Hyatt Regency Sha Tin Hotel

Hyatt Regency Sha Tin Hotel
3,7
No coment
Indberet denne anmeldelse
John D. Familie med små børn United Kingdom, 20. juli 2015
Need renovation

Kids friendly, nice pool, easy to move around
7,7
Good, but the bathroom needs repair. The rubber seal of the shower cubicle came off. The flush will not stop unless you stop it manually. The room generally needs renovation.
Indberet denne anmeldelse
Pontus S. Familie med små børn Finland, 20. juli 2015
Cool Hotel in the New Territories

Got a great deal from agoda, and our exekutiv suite was really sweet.
8,7
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Hyatt Regency Sha Tin Hotel HongkongHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - RestaurantHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - LobbyHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - UdsigtHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - UdsigtHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - GæsteværelseHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - GæsteværelseHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - GæsteværelseHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - SuiteHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Pub/LoungeHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - RestaurantHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - RestaurantHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - RestaurantHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Pub/LoungeHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Hotellet udefraHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - DansesalHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - MøderumHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - SpaHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Rekreative FaciliteterHyatt Regency Sha Tin Hotel Hongkong - Fitnessrum


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C02