Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel

28 Des Voeux Road West,, Hong Kong Central / Sheung Wan Område, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gæsteværelse Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gæsteværelse Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gæsteværelse Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gæsteværelse Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gæsteværelse Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gæsteværelse Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gæsteværelse Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gæsteværelse Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gæsteværelse Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gæsteværelse Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gæsteværelse Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gæsteværelse Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gæsteværelse Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gæsteværelse Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gæsteværelse Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gæsteværelse Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Badeværelse Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Pub/Lounge Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Restaurant Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Møderum Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Møderum Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Møderum Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Møderum Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Gæsteværelse Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Restaurant Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Hotellet udefra Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Pub/Lounge
Område: Hong Kong Central / Sheung Wan Område Antal værelser: 550
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

8,0

fra 6779
anmeldelser

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,0
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,7
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
6,6
Alle anmeldelser (6779)
Sorter efter:
Steen E. Familie med ældre børn Denmark, 29. juli 2013
God beliggenhed

Beliggenhed, god stand, stille
7,7
Selv om værelserne er små, fungere det fint i dobbeltværelser. God udsigt fra fra værelser mod havnen. Tæt på færgelejet med færger til Macau. Billig sporvogne køre lige forbi med forbindelse til alle MRT stationer på Hong Kong Island og Hong Station og airport Express toget.
Indberet denne anmeldelse
Steen E. Familie med ældre børn Denmark, 9. juli 2013
Centralt ved færge og tog

God beliggenhed venligt personale og velholdt hotel
9,3
7 dejlige nætter på dette stille og rolige hotel. Pæne værelser. Tæt ved offentlig transport. Gå afstand til færgen mod Macau.
Indberet denne anmeldelse
Tai S. Forretningsrejsende Malaysia, 29. august 2015
Location and environemnt

Ok clean
7,3
Indberet denne anmeldelse
Li W. Rejsende alene Taiwan, 27. august 2015
a good experience

the envornment is great, and clean.
9
Indberet denne anmeldelse
Kazuaki T. Forretningsrejsende Japan, 26. august 2015
Once again...

Location, Staff, rooms
8
A returning customer at this hotel. As per previous visit the staff were very helpful and the hotel very clean. Perfect location with the tram just outside. Would stay there on my next visit
Indberet denne anmeldelse
Chang S. Gruppe Singapore, 25. august 2015
Clean & Comfortable Hotel

Clean, Location & Peaceful
7,7
The stay was good, the room was clean & we got a good sleep. Guess noisy guest don't stay same level with me. The only things is the about the housekeeping, of the 4 nights stay, only got complimentary of a bottle of mineral water on the day we check-in & on the 3rd day. Just a small issue as we can get our own. The staff was helpful to explain when question was posted to them. Glad that I make a good choice to stay in this hotel!
Indberet denne anmeldelse
Kheng H. Par Singapore, 24. august 2015
Good hotel good value

Value location clean
9,3
Indberet denne anmeldelse
Choon G. Par Singapore, 23. august 2015
Comfort, good value, great harbour view

Location, Great view, good value
8,3
staY in Ibis Hong Kong central Hotel with harbour view room for 5 nights, althought small but is very comfort, it has great harbour view with affordable price. the only thing is the cleanliness can be improve.
Indberet denne anmeldelse
Bessie L. Par Singapore, 20. august 2015
-

-
6,7
-
Indberet denne anmeldelse
Alycia M. Rejsende alene United States of America, 20. august 2015
Wonderful hotel and location

Location, staff friendliness, cleanliness
10
I was really happy with my stay here, it was right next to the subway station and it was convenient for getting around from place to place. Staff was super friendly and multilingual, and my room was very clean. Price was also great for the service I got, and there was a Starbucks right on the ground floor. Several banks nearby as well. I would come back again here if I visited the area again.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel HongkongIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GæsteværelseIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GæsteværelseIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GæsteværelseIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GæsteværelseIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GæsteværelseIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GæsteværelseIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GæsteværelseIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GæsteværelseIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GæsteværelseIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GæsteværelseIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GæsteværelseIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GæsteværelseIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GæsteværelseIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GæsteværelseIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GæsteværelseIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GæsteværelseIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GæsteværelseIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - BadeværelseIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Pub/LoungeIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - RestaurantIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - MøderumIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - MøderumIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - MøderumIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - MøderumIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - GæsteværelseIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - RestaurantIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Hotellet udefraIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Pub/LoungeIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - ReceptionIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - ReceptionIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - RestaurantIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - FaciliteterIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Business CenterIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Hotellet udefraIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Hotellet udefraIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Hotellet udefraIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Hotellet udefraIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Transport i nærhedenIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - UdsigtIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - IndgangIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - FaciliteterIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Transport i nærhedenIbis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel Hongkong - Hotellet indefra

Kundeanmeldelser - Ibis Hong Kong Central & Sheung Wan Hotel, Hongkong

Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A04