Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

iclub Wan Chai Hotel

211 Johnston Road, Wanchai, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Regal iClub Hotel
iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelse iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelse iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelse iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Suite iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelse iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelse iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelse iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Fitnessrum iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelse iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Mad og drikke iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Lobby iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Lobby iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Lobby iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelse iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelse iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelse
iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelse iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelse iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelse iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelse iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelse iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pub/Lounge iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelse iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelse iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelse iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelse iclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Område: Wanchai Antal værelser: 99
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,7

fra 2940
anmeldelser

Værdi for pengene
7,7
Beliggenhed
8,5
Personalet
7,9
Hotellets stand/rengøring
8,3
Værelsets komfort/standard
7,7
Mad/spisning
6,0
Alle anmeldelser (2940)
Sorter efter:
Supada N. Forretningsrejsende Thailand, 28. juni 2015
very helpful staff

good location, new room and good staff
8,3
Supada N. Forretningsrejsende Thailand, 28. juni 2015
convenient hotel

location, room and service
8
Supada N. Forretningsrejsende Thailand, 28. juni 2015
good hotel

location, staff and clean room
8
Gary G. Par United Kingdom, 27. juni 2015
Good Location

Location, Friendly Staff, Clean
6,7
We were upgraded and the room was excellent. Huge Bed and excellent bathroom / toilet facilities. However I asked how does it compare with the standard room and they said the standard room is half the size. So maybe better to consider going for the higher priced room if you want more space during your stay. We did not eat there so I cannot provide any comment, hence the low score. Agoda should have a Not Applicable selection in the scoring.
Frank R. Forretningsrejsende Germany, 26. juni 2015
good place for short stay

location location location
7,3
pleasant place, but serious business travellers should stay elsewhere, the concept is good but implementation quality detoriating. looks a but like a hipster place coming of age
Supada N. Forretningsrejsende Thailand, 24. juni 2015
convenient hotel

location, room and service
8
Yen Y. Par Malaysia, 22. juni 2015
yvonne

Strategic location, Hotel staff is friendly and helpful
7,7
Small room but good location
Agnes L. Forretningsrejsende Singapore, 18. juni 2015
Good.

value for short stay
6,3
Good.
Otto A. Familie med små børn Indonesia, 12. juni 2015
Great experience

location, fast check in/out, clean
8
It was great, best location for moeslim visitor
Chik M. Par Singapore, 9. juni 2015
Clean room and well located hotel

Clean room, 24 ilounge and location
6,7
I was first given room 505 which is next to the lounge. I hv stayed in this room before and find the noise coming from the lounge too noisy and affecting my sleep. Hence, I rejected the room. The staff then alloted room 2325 to me. I could hear singing coming from the night club (I think so) from upper floor, the noise (singing) goes away only after 3am in the morning. This has terribly affect my sleep! NEVER TAKE THE ROOM AT 5TH LEVEL AND ROOMS ABOVE 19TH FLOOR IF YOU WANT TO HAVE A GOOD NIGHT SLEEP.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

iclub Wan Chai Hotel Hongkongiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelseiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelseiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelseiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Suiteiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelseiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelseiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelseiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Fitnessrumiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelseiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Mad og drikkeiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Lobbyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Lobbyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Lobbyiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelseiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelseiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelseiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelseiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelseiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelseiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelseiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelseiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Pub/Loungeiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelseiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelseiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelseiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelseiclub Wan Chai Hotel Hongkong - Gæsteværelse


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C07