eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Imm Thaphae Chiang Mai Hotel

17/1 Kotchasarn Road, Chang Klan, Muang, Gamle By, Chiang Mai, Thailand 50100 (Se kort)

Book nu!

Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gæsteværelse Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gæsteværelse Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Lobby Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotellet indefra Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gæsteværelse Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Restaurant Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotellet indefra Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotellet indefra Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gæsteværelse Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Faciliteter Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gæsteværelse Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotellet udefra Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Faciliteter Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Reception Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotellet indefra Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotellet indefra
Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gæsteværelse Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gæsteværelse Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gæsteværelse
Område: Gamle By Antal værelser: 106
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

7,8

baseret på 2482 anmeldelser

Værdi for pengene
7,9
Beliggenhed
9,1
Personalet
7,4
Hotellets stand/rengøring
7,9
Værelsets komfort/standard
7,6
Mad/spisning
6,6
Alle anmeldelser (2482)
Sorter efter:
Bent W. Par Denmark, 4. februar 2012
Moderne hotel til rimelig pris

God beliggenhed. Venlig og hjælpsom service i receptionen
7,3
Altid pænt og rent. Badeværelset er moderne og udmærket. Det billigste værelse har ikke køleskab og briks til kufferter. Morgenmaden er tilstrækkelig, men ikke overdådig. Der er 3 etager, men ingen elevator. Fin beliggenhed ved byporten mod øst. Alt i alt et godt hotel til prisen, som er lav.
Tip om Restaurant: Den italienske restaurant lige ved hotellet har rødvin til 195 bht for 0,5 l.
Morten B. Par Denmark, 4. april 2011
Fint, prisbilligt hotel med god location

Super beliggenhed, okay værelse, hjælpsom personale
8,7
Vi boede 3 nætter på Imm. Det ligger lige ved Sunday Street Marked og maks. 10min gang fra Night Marked. Der er lydt på værelserne, men ikke særlig meget larm, så ikke noget der gik os på. Vores værelse (Superior) var uden vindue, men dejligt køligt værelse - og det er jo heller ikke her man skal bruge sin tid. Vi kan i al fald klart anbefale stedet, hvis man skal bruge en billig overnatning med en god nats søvn :o)
Maja K. Familie med små børn Slovenia, 17. februar 2015
Cleaness position

Cleanness, position, excellent breakfast
8,7
The room was neat and big and clean We did not hear noise form disco but we heard morning breakfast clustering and noise Since we got it in special price it was really value for money
Yu Z. Par China, 16. februar 2015
not bad choice

good location, very clean
9
Pudit L. Par Thailand, 16. februar 2015
Good location

Good location, quiet, clean
9,3
Like Like Like
Ooi K. Rejsende alene Singapore, 9. februar 2015
Very good location

Next to fast food restaurent, room very big and air-con was cold
8
Very satisfied with this hotel. Will recommend my friends to stay here if they are at Chiang Mai.
Dhanaporn T. Familie med ældre børn Thailand, 31. januar 2015
Nice location

Clean room, nice location, staff is friendly
7
Hotel is nice location, can walk to MCdonal, near starbuck, 7/11. Every Sunday can walk to the night market (Thaphae)
Beat E. Rejsende alene Switzerland, 23. januar 2015
Comfortable stay

Convenient location to shopping areas, restaurants etc. Helpful staff.
8
I was staying 2times within 2 weeks in the hotel. I would consider it again during my next stay in Chiang Mai.Staff is friendly and helpful. For breakfast they offered a variety of food also Western.
Yungchang S. Rejsende alene Australia, 16. januar 2015
good location in a handy area

clean, good location and cheap room rate
7,3
It was a very good experience staying in this hotel, except in the early morning, lots of travel groups were having breakfast and leaving; therefore very noisy in the hotel. Beside this factor I think this hotel is generally good for backpackers to stay.
Yungchang S. Rejsende alene Australia, 15. januar 2015
Very good location and free breakfast

clean, good location and free breakfast
7,3
This 3 star hotel is located in a very handy business area, Tapae Gate, which is very convenient for travelers. Hotel is very noisy in the early morning because of travel groups departing in the early morning. Free but very cheap quality breakfast is supplied with the room booking.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Imm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang MaiImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GæsteværelseImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GæsteværelseImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - LobbyImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotellet indefraImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GæsteværelseImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - RestaurantImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotellet indefraImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotellet indefraImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GæsteværelseImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - FaciliteterImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GæsteværelseImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotellet udefraImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - FaciliteterImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - ReceptionImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotellet indefraImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Hotellet indefraImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GæsteværelseImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - GæsteværelseImm Thaphae Chiang Mai Hotel Chiang Mai - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3B05