eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Imperial Hotel Hongkong - Indgang Imperial Hotel Hongkong - Hotellet indefra Imperial Hotel Hongkong - Gæsteværelse Imperial Hotel Hongkong - Gæsteværelse Imperial Hotel Hongkong - Gæsteværelse Imperial Hotel Hongkong - Gæsteværelse Imperial Hotel Hongkong - Gæsteværelse Imperial Hotel Hongkong - Lobby Imperial Hotel Hongkong - Hotellet udefra Imperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden
Imperial Hotel Hongkong - Transport i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Transport i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Transport i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Transport i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 225

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,0

baseret på 6649 anmeldelser

Værdi for pengene
6,8
Beliggenhed
8,9
Personalet
6,6
Hotellets stand/rengøring
6,7
Værelsets komfort/standard
6,8
Mad/spisning
6,2
Alle anmeldelser (6649)
Sorter efter:
Foo F. Familie med små børn Malaysia, 17. december 2014
Clean

Near MRT, Shop, clean
8,3
Good for all
Sheren C. Familie med små børn Malaysia, 16. december 2014
not bad, really good location

no coment
6
My friend recommend
Chor L. Gruppe Singapore, 16. december 2014
Good stay.

Location, close to train stn and shopping ctrs.
7,7
Overall good. Hotel staff are friendly and helpful but not all staff. It would be great to have a full length mirror in the room.
Ka C. Forretningsrejsende Hong Kong, 16. december 2014
Genral standard

good location
6
is ok
Rachel C. Gruppe Philippines, 15. december 2014
Good Location and Comfortable Stay

Location, Room and Value for Money
9
It was my first time in this hotel and the stay was pleasant. Check in was fast, the room and toilet are clean and the bed is comfortable for one. It was more than I expected. Maybe the only thing lacking is the free wifi. Overall, it was great and will definitely consider going back in the future.
Sum Y. Forretningsrejsende Hong Kong, 15. december 2014
CONVENIENT

CONVENIENT , CHEAP, CLEAN
8
Ng L. Familie med små børn Singapore, 14. december 2014
Good Location, Free WiFi at Lobby

Location, free wifi at hotel lobby
6,3
Average
Joselyn Y. Familie med ældre børn Singapore, 13. december 2014
Enjoyable stay

near Mtr, walking distance to temple street, feel very warmth
6,3
I had a pleasant stay, the only regret thing is I book the room without wifi which cause me alot of inconvenient, but overall I enjoy my stay there.. thanks
Sum Y. Forretningsrejsende Hong Kong, 8. december 2014
GOOD HOTEL

CLEAN CONVENIENT NICE
8
Chia W. Familie med små børn Singapore, 8. december 2014
best location

best location, self service laundry, non smoking floor
7,3
Problematic washing machine. Poor service attendant

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Imperial Hotel HongkongImperial Hotel Hongkong - IndgangImperial Hotel Hongkong - Hotellet indefraImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - LobbyImperial Hotel Hongkong - Hotellet udefraImperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenImperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenImperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenImperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenImperial Hotel Hongkong - Transport i nærhedenImperial Hotel Hongkong - Transport i nærhedenImperial Hotel Hongkong - Transport i nærhedenImperial Hotel Hongkong - Transport i nærhedenImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - BadeværelseImperial Hotel Hongkong - BadeværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3B04