Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Imperial Hotel Hongkong - Indgang Imperial Hotel Hongkong - Lobby Imperial Hotel Hongkong - Gæsteværelse Imperial Hotel Hongkong - Gæsteværelse Imperial Hotel Hongkong - Gæsteværelse Imperial Hotel Hongkong - Gæsteværelse Imperial Hotel Hongkong - Gæsteværelse Imperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Transport i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Transport i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Transport i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Transport i nærheden
Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Badeværelse Imperial Hotel Hongkong - Badeværelse Imperial Hotel Hongkong - Gæsteværelse Imperial Hotel Hongkong - Gæsteværelse Imperial Hotel Hongkong - Gæsteværelse Imperial Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 225

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,0

fra 7255
anmeldelser

Værdi for pengene
6,8
Beliggenhed
8,9
Personalet
6,6
Hotellets stand/rengøring
6,6
Værelsets komfort/standard
6,8
Mad/spisning
6,1
Alle anmeldelser (7255)
Sorter efter:
Serlina H. Par Canada, 26. august 2015
Great location. Close to everything...!

Location. Comfort of room. Quietness.
9,7
Recommended. Everything was good. Only the WIFI was a bit annoying. You have to request for WIFI access at the front desk. At which time, they computer generate a password and user ID. It worked on and off for no reason. I had to run downstairs to have them reset it on the 2nd day (on a 3 night stay). That was a bit inconvenient when researching places!
Indberet denne anmeldelse
Chen Y. Familie med ældre børn China, 24. august 2015
short stay

location, staff performance, smoking
6
its illegal to smoke in room in hong kong, but u can smoke in this hotel... good or bad news? u say!
Indberet denne anmeldelse
Catarina L. Forretningsrejsende Singapore, 23. august 2015
Good if you not ask for standard hotel service.

Location, convenience, the staff are polite and frandly.
6,7
so far so good. This Hotel don't have restaurant, no room service except cleaning.
Indberet denne anmeldelse
Marie L. Gruppe Philippines, 22. august 2015
:(

Location and thats it
6
Im not satisfied with their service.staffs were not accomodating they were arrogant,we even asked for there help when we
Indberet denne anmeldelse
Peter R. Familie med ældre børn Philippines, 17. august 2015
Hong Kong trip 2015

Very Good Location, Easy to find and to go to, and comfortable bed.
8
Indberet denne anmeldelse
Natthanon K. Familie med ældre børn Thailand, 10. august 2015
yes

location price place
5,3
Indberet denne anmeldelse
Hendy H. Familie med små børn Indonesia, 10. august 2015
Value for money

Value for money, good location,
6
Pleasant
Indberet denne anmeldelse
Christopher D. Forretningsrejsende Philippines, 9. august 2015
Excellent location!

Location, cleanliness and staff.
8,7
Its location and comfort is a major factor fo me. Reasonable price if booked online. Will stay with them again on my next HK trip. . . .
Indberet denne anmeldelse
Chatchai T. Rejsende alene Thailand, 9. august 2015
Great location best in hk

Great location ,best price ,reasonable
8,3
Great
Indberet denne anmeldelse
Lim C. Gruppe Singapore, 7. august 2015
Clean and Neat

Good location, friendly staff and clean room
8
A perfect holiday for a group of four. Good location and value for money.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Imperial Hotel HongkongImperial Hotel Hongkong - IndgangImperial Hotel Hongkong - LobbyImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenImperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenImperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenImperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenImperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenImperial Hotel Hongkong - Transport i nærhedenImperial Hotel Hongkong - Transport i nærhedenImperial Hotel Hongkong - Transport i nærhedenImperial Hotel Hongkong - Transport i nærhedenImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - BadeværelseImperial Hotel Hongkong - BadeværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - BadeværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - BadeværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - BadeværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - Indgang


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C04