Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Imperial Hotel Hongkong - Indgang Imperial Hotel Hongkong - Hotellet indefra Imperial Hotel Hongkong - Gæsteværelse Imperial Hotel Hongkong - Gæsteværelse Imperial Hotel Hongkong - Gæsteværelse Imperial Hotel Hongkong - Gæsteværelse Imperial Hotel Hongkong - Gæsteværelse Imperial Hotel Hongkong - Gæsteværelse Imperial Hotel Hongkong - Badeværelse Imperial Hotel Hongkong - Restaurant Imperial Hotel Hongkong - Restaurant Imperial Hotel Hongkong - Restaurant Imperial Hotel Hongkong - Restaurant Imperial Hotel Hongkong - Restaurant Imperial Hotel Hongkong - Mad og drikke Imperial Hotel Hongkong - Lobby
Imperial Hotel Hongkong - Hotellet udefra Imperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Transport i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Transport i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Transport i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Transport i nærheden
Beliggenhed: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 225
Gratis trådløs internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Godt

7,0

baseret på 5845 anmeldelser

Værdi for pengene
6,9
Beliggenhed
8,9
Personale
6,6
Hotellets stand/rengøring
6,7
Værelsets komfort/standard
6,9
Mad/spisning
6,3
Alle anmeldelser (5845)
Chun C. Forretningsrejsende Malaysia, 14. april 2014
Convenient location, small room, need better secur

Location, accessibility and convenient, nearby to shopping centre and 7-11
7
Christy L. Forretningsrejsende Hong Kong, 10. april 2014
bad experience

can't name even one
2
Hooi K. Rejsende alene Malaysia, 10. april 2014
good stay

location - easy access to shopping, restaurant & MTR
6,3
Polite staff. Wireless access for 12 hours - the hotel should consider the break time instead of counting continuously even though the customer is out.
Sa-On S. Familie med ældre børn Thailand, 9. april 2014
Good location

Location
8
Near MTR and Airport shuttle bus.
Wei H. Forretningsrejsende Malaysia, 9. april 2014
Centrally located and speedy service

Convienient, fast check-in/check-out and helpful staff
8,3
Only stay one night. In a rush for a meeting after arrival and check-in, fortunately, the check-in process was fast although there is a lot of arrival on that day. The facilities a bit old but the cleanliness is acceptable.
Yin T. Familie med ældre børn Malaysia, 9. april 2014
Fair

Clean, Location, Reasonable
8
Pretty good but NO FREE wifi inside Hotel Room. Only Available on Hotel Lobby.
Jing L. Familie med små børn Philippines, 8. april 2014
Its a hotel I would like to go back to

Accommodating staff, very near public transpo, right in the middel of shopping area
8
Our stay in the hotel was very pleasant, very friendly staff
Gail K. Rejsende alene Canada, 8. april 2014
Love Hong Kong, shopping, dinning and vibe.

Location, location, location.
5,7
The Imperial Hotel was not a bad hotel, just OK. Location is great, walking distance to Star ferry, HK art gallery, science world, tons of shopping, Temple street market, and dinning. Free wifi in lobby.
Jachielin H. Familie med små børn Indonesia, 4. april 2014
Central location

Clean, great location and nice staff
8,3
Timiri M. Forretningsrejsende India, 3. april 2014
A good hotel for a business traveller

Centrally located / easy access to airport/ clean room
7
Good

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Imperial Hotel HongkongImperial Hotel Hongkong - IndgangImperial Hotel Hongkong - Hotellet indefraImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - BadeværelseImperial Hotel Hongkong - RestaurantImperial Hotel Hongkong - RestaurantImperial Hotel Hongkong - RestaurantImperial Hotel Hongkong - RestaurantImperial Hotel Hongkong - RestaurantImperial Hotel Hongkong - Mad og drikkeImperial Hotel Hongkong - LobbyImperial Hotel Hongkong - Hotellet udefraImperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenImperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenImperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenImperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenImperial Hotel Hongkong - Transport i nærhedenImperial Hotel Hongkong - Transport i nærhedenImperial Hotel Hongkong - Transport i nærhedenImperial Hotel Hongkong - Transport i nærhedenImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - Omgivelser


AS-AGWEB-3C06