eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Imperial Hotel

32-34 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Imperial Hotel Hongkong - Indgang Imperial Hotel Hongkong - Lobby Imperial Hotel Hongkong - Gæsteværelse Imperial Hotel Hongkong - Gæsteværelse Imperial Hotel Hongkong - Gæsteværelse Imperial Hotel Hongkong - Gæsteværelse Imperial Hotel Hongkong - Gæsteværelse Imperial Hotel Hongkong - Hotellet udefra Imperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Transport i nærheden
Imperial Hotel Hongkong - Transport i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Transport i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Transport i nærheden Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser Imperial Hotel Hongkong - Omgivelser
Område: Tsim Sha Tsui Antal værelser: 225

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,0

baseret på 6872 anmeldelser

Værdi for pengene
6,8
Beliggenhed
8,9
Personalet
6,6
Hotellets stand/rengøring
6,7
Værelsets komfort/standard
6,8
Mad/spisning
6,2
Alle anmeldelser (6872)
Sorter efter:
Cheng H. Forretningsrejsende Taiwan, 28. februar 2015
good location

fast checkin,nice staff,perferct location
7,7
David R. Par United States of America, 23. februar 2015
comfortable

LOCATION, quiet respite, restaurants nearby, WIfi
7,3
Couldn't ask for a better location. Walk across street to underground; shopping, restaurants all around. Bed was hard, room small, but good value.
Eva T. Par Singapore, 22. februar 2015
just like staying motel standard

location , check in fast and cleaning
6
if just for sleeping at night time and it is ok, no wifi at room and not space for all people sitting lobby for checking wifi
Quek S. Familie med ældre børn Singapore, 20. februar 2015
staffs attitude really need more improve !

only good location
3,7
The hotel got one stuffy smell.
Rizal B. Par Singapore, 16. februar 2015
👎

Location
6,7
Ok... It is too expensive for such a small room
Sandra O. Gruppe Singapore, 15. februar 2015
small in size with basic needs

clean w/basic needs
7
Cosy place, convenient with basic needs
Lorma G. Par United States of America, 13. februar 2015
Vacation experience

Location accessible to all places
8
Overall good!
Satish H. Rejsende alene India, 13. februar 2015
Great location

Good location,good service
5,3
It was good stay but it could be better as service was ok ok
Nakarin P. Gruppe Thailand, 12. februar 2015
Best location

Best location
7,3
Best location, but very noisy.
Nakarin P. Gruppe Thailand, 12. februar 2015
Best location

Location, shopping, eating
8,7
Best location, easy to find the shop for eating, but very noisy at night times.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Imperial Hotel HongkongImperial Hotel Hongkong - IndgangImperial Hotel Hongkong - LobbyImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - Hotellet udefraImperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenImperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenImperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenImperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - Attraktioner i nærhedenImperial Hotel Hongkong - Transport i nærhedenImperial Hotel Hongkong - Transport i nærhedenImperial Hotel Hongkong - Transport i nærhedenImperial Hotel Hongkong - Transport i nærhedenImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - OmgivelserImperial Hotel Hongkong - BadeværelseImperial Hotel Hongkong - BadeværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - GæsteværelseImperial Hotel Hongkong - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3A03