eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Indigo Pearl Hotel

Nai Yang Beach & National Park, Amphur Thalang, Naiyang / Naithon, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Indigo Pearl Hotel Phuket - Villa Indigo Pearl Hotel Phuket - Villa Indigo Pearl Hotel Phuket - Villa Indigo Pearl Hotel Phuket - Villa Indigo Pearl Hotel Phuket - Villa Indigo Pearl Hotel Phuket - Villa Indigo Pearl Hotel Phuket - Restaurant Indigo Pearl Hotel Phuket - Strand Indigo Pearl Hotel Phuket - Swimmingpool Indigo Pearl Hotel Phuket - Swimmingpool Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Spa Indigo Pearl Hotel Phuket - Spa Indigo Pearl Hotel Phuket - Faciliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse
Indigo Pearl Hotel Phuket - Pub/Lounge Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Swimmingpool Indigo Pearl Hotel Phuket - Swimmingpool Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse
Område: Naiyang / Naithon Antal værelser: 177
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,7

baseret på 1032 anmeldelser

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
8,2
Personalet
9,0
Hotellets stand/rengøring
9,2
Værelsets komfort/standard
9,0
Mad/spisning
8,5
Alle anmeldelser (1032)
Sorter efter:
Martin N. Par Denmark, 19. februar 2013
Hotellet lever ikke op til prisen

swimming pools, gode restauranter, tæt på stranden
4,7
Vi har været flere gange på Indigo Pearl. Vi er kommet tilbage fordi vi synes godt om designet, og de har nogle utrolig dejlige swimming pools. Men jeg synes simpelthen det er for dyrt i forhold til hvad man får for pengene. Servicen er blevet dårligere og dårligere fra gang til gang vi har været der, og det er morgenmadsbuffeten også. Damen, der ligger ost op til gæsterne, kaster det nærmest op på din tallerken og ser samtidig utrolig vred ud. Det er selvfølgelig en lille ting, men det betyder noget. Jeg havde skrevet til dem i forvejen for at få en bestemt type værelse, og det kunne sagtens lade sig gøre. Men vi endte med at få en anden slags, som vi ikke brød os om. Jeg tror ikke at vi kommer igen.
Kasper H. Familie med små børn Denmark, 1. februar 2013
Dejligt hotel

God til børn
7
Det er et lækkert hotel med masser af muligheder. De er venlige og glade for børn, der er 3 steder at spise på hotellet/resortet, men udvalget af mad er ikke så stort. Godt og lækkert hotel.
Mirja H. Par Denmark, 22. oktober 2009
Fantastisk

Alt var fantastisk
10
Hvis du vil opleve luksus i topklasse, saa er det her hotellet at tage til. Selv om du ikke kan lide at vaere paa et resort, saa vil du elske det her. Der er fantastiske vaerelser, udsigt, mad, betjening mm. Intet at saette en finger paa. Det er klart det bedste hotel jeg nogensinde har vaeret paa (og jeg har vaeret paa mange :)
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Besoeg IKKE de turistattraktioner der involverer dyr. Det er dyremishandling. Dog findes der et gibbon abe rehabiliteringscenter med aber som er reddet fra ellers at have lavet som turist attraktion. Og det kan varmt anbefales. HUSK at det er ulovligt i Thailand at holde Gibbon aber, saa husk at melde det paa www.gibbonproject.org hvis du ser nogle...
Jeff H. Familie med små børn United States of America, 15. november 2014
this is a five-star hotel.IT IS A 7

Everything is great about the hotel. Three things is NOT enough.
10
I am 51 years old and have stayed in many nice hotels. But this hotel was beyond my expectations. I could give accolades all day Long but suffice it to say it was greatand can't wait to return!
Oana R. Par Australia, 24. oktober 2014
Oana & Andrew Review

The resort design people & of course the room
8,3
Everything was fine, i thought the price of wine was a bit of a joke though per glass and then also compared to the bottle at the tin restaurant. Would of like menus from all the bars/restaurants to be able to make a decision where to eat.
Laura N. Rejsende alene Australia, 2. oktober 2014
Jasmine scented awesome

The wonderful service, the excellent rooms and the best pedicure I've ever had.
10
This resort is excellent. Chilled and sophisticated with attention to detail.
Michael T. Gruppe Australia, 29. september 2014
Enjoyable Stay

Nice buffet breakfast, big room, clean and good hotel facilities, lots of friendly and helpful staff and able to speak english
9,3
Michelle M. Par United Kingdom, 25. september 2014
Pure Thailand heaven!

Service, beautiful rooms & location
10
The service was incredible from start to finish, every small touch had been carefully thought about...... iced towels & drinks on arrival, free iced water & ice lollies by the poolside, beautiful rooms, incredible breakfast. We has an amazing stay. & loved every minute.
Ng H. Rejsende alene Malaysia, 20. september 2014
Highly Recommend

Room,Location,Service
9,3
so enjoyed to stay in this resort,the room was spacious and well designed.staff were friendly and helpful,location close to airport,only 8 mins by taxi.will stay here again for next trip.
Nicholas H. Par United Kingdom, 31. august 2014
An easy weekend trip from Singapore

big rooms, industrial style, proximity to airport
6,7
Indigo pearl was a dead easy weekend break from Singapore as it's 15-20 mins from Phuket airport. The hotel itself is pretty huge, we didn't eat at any of the restaurants, instead popped to the places on the beach road which were very pleasant. A lot of the area on the beach front is rubble, apparently the police knocked a lot of it down, so there is a slightly odd vibe. According to our friends who visited 3 months prior, it was really fun on the beach before with lots of food places and bars. Now it's a little desolate. Pros: - Massive rooms - Child free pools - Private terrace - Good breakfast - Close to the airport (transfers 300/350 THB each way) Cons: - One of the rooms had a leak in the ceiling - Large package holiday groups on the Saturday - Not much beach vibe anymore

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Indigo Pearl Hotel PhuketIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - RestaurantIndigo Pearl Hotel Phuket - StrandIndigo Pearl Hotel Phuket - SwimmingpoolIndigo Pearl Hotel Phuket - SwimmingpoolIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - FaciliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - Pub/LoungeIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - SwimmingpoolIndigo Pearl Hotel Phuket - SwimmingpoolIndigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3C04