eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Indigo Pearl Hotel

Nai Yang Beach & National Park, Amphur Thalang, Naiyang / Naithon, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Villa Indigo Pearl Hotel Phuket - Villa Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Swimmingpool Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Hotellet indefra Indigo Pearl Hotel Phuket - Restaurant Indigo Pearl Hotel Phuket - Strand
Indigo Pearl Hotel Phuket - Swimmingpool Indigo Pearl Hotel Phuket - Swimmingpool Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Spa Indigo Pearl Hotel Phuket - Spa Indigo Pearl Hotel Phuket - Restaurant Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Pub/Lounge Indigo Pearl Hotel Phuket - Swimmingpool Indigo Pearl Hotel Phuket - Swimmingpool Indigo Pearl Hotel Phuket - Lobby
Område: Naiyang / Naithon Antal værelser: 177
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,7

baseret på 1064 anmeldelser

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
8,2
Personalet
9,0
Hotellets stand/rengøring
9,2
Værelsets komfort/standard
9,0
Mad/spisning
8,5
Alle anmeldelser (1064)
Sorter efter:
Martin N. Par Denmark, 19. februar 2013
Hotellet lever ikke op til prisen

swimming pools, gode restauranter, tæt på stranden
4,7
Vi har været flere gange på Indigo Pearl. Vi er kommet tilbage fordi vi synes godt om designet, og de har nogle utrolig dejlige swimming pools. Men jeg synes simpelthen det er for dyrt i forhold til hvad man får for pengene. Servicen er blevet dårligere og dårligere fra gang til gang vi har været der, og det er morgenmadsbuffeten også. Damen, der ligger ost op til gæsterne, kaster det nærmest op på din tallerken og ser samtidig utrolig vred ud. Det er selvfølgelig en lille ting, men det betyder noget. Jeg havde skrevet til dem i forvejen for at få en bestemt type værelse, og det kunne sagtens lade sig gøre. Men vi endte med at få en anden slags, som vi ikke brød os om. Jeg tror ikke at vi kommer igen.
Kasper H. Familie med små børn Denmark, 1. februar 2013
Dejligt hotel

God til børn
7
Det er et lækkert hotel med masser af muligheder. De er venlige og glade for børn, der er 3 steder at spise på hotellet/resortet, men udvalget af mad er ikke så stort. Godt og lækkert hotel.
Mirja H. Par Denmark, 22. oktober 2009
Fantastisk

Alt var fantastisk
10
Hvis du vil opleve luksus i topklasse, saa er det her hotellet at tage til. Selv om du ikke kan lide at vaere paa et resort, saa vil du elske det her. Der er fantastiske vaerelser, udsigt, mad, betjening mm. Intet at saette en finger paa. Det er klart det bedste hotel jeg nogensinde har vaeret paa (og jeg har vaeret paa mange :)
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Besoeg IKKE de turistattraktioner der involverer dyr. Det er dyremishandling. Dog findes der et gibbon abe rehabiliteringscenter med aber som er reddet fra ellers at have lavet som turist attraktion. Og det kan varmt anbefales. HUSK at det er ulovligt i Thailand at holde Gibbon aber, saa husk at melde det paa www.gibbonproject.org hvis du ser nogle...
John B. Par Sweden, 16. marts 2015
Nice hotel but staff to lazy!

Nice rooms. Good location. Sunday brunch was amazing!
7,3
We had a great stay and enjoyed the hotel. The rooms are prefect! The only thing to complain about is some of the staff. Especally the ones working around the Pool. Hard to find. Couldnt order when u wanted and when they handed out ice water they didnt give to everyone. It was even garbage left from the day before when we arrived the following morning. Thanks for a good stay and see you next time! Br
Lai Y. Rejsende alene Hong Kong, 8. marts 2015
an industrial feel hotel

raw, polite staff, spacious
8
the design of the hotel is really good. It is super close to the airport, like 3min ride away! Perfect for my 2am flight! Staff were really nice and the room was really clean! I didn't have the chance to try their breakfast due to my mid night flight, but they were able to pack it for me at 1am in a very nice box with bacon, egg, juice, sandwich, yogurt etc and let me take along with me! Well done!
Martine S. Par France, 5. marts 2015
indigo

sea and sun
7
Very pleasant with a very nice staff. .. 5 swimming pools, beautiful garden , well located, very modern and fantastic decoration.
Jeff H. Familie med små børn United States of America, 1. marts 2015
What can I say outstanding !!

Customer service, customer service, customer service.
9,7
This is the fourth time I stayed there & plan to go back next month so that's how my stay is.
Christoph G. Familie med ældre børn Germany, 24. februar 2015
Great place

Beautiful boutique / design resort, great breakfast buffet, close to the airport but very quite
9,3
Guyle C. Par United States of America, 22. februar 2015
Marvelous, almost perfect!

The plunge pool to drop your body temp. and having both the excellent rain shower and great shower wand to revive was outstanding. The easy access to the airport and to the rest of Phuket were pluses
10
The design both in the building materials and the gardens was striking. The service was prompt and gracious, though sometimes confusing at the reception area. The only sad thing were the beds, which though the right size, needed more modern and more comfortable mattresses. Also a third bed is only suitable for a pre-teen. But all of that was insignificant when compared to the rest of the services.
Graham A. Familie med små børn United Kingdom, 20. februar 2015
Very good for the money. Best location

The rooms are big enough (pool pavilion). The facility- pool etc are fantastic, location, give option for different choices of food outside the hotel.
9,3
We enjoyed the 4 night and 5 days of outstay. The staff were fantastic, friendly and accommodating. Only negative is on Kids club. Thought was more for Young kids ( maybe 3 and below) even though you can only leave them their from 4 years old).

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Indigo Pearl Hotel PhuketIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - SwimmingpoolIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - Hotellet indefraIndigo Pearl Hotel Phuket - RestaurantIndigo Pearl Hotel Phuket - StrandIndigo Pearl Hotel Phuket - SwimmingpoolIndigo Pearl Hotel Phuket - SwimmingpoolIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - RestaurantIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - Pub/LoungeIndigo Pearl Hotel Phuket - SwimmingpoolIndigo Pearl Hotel Phuket - SwimmingpoolIndigo Pearl Hotel Phuket - Lobby


AS-AGWEB-3A06