Min konto (log ind)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

Indigo Pearl Hotel

Nai Yang Beach & National Park, Amphur Thalang, Naiyang / Naithon, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Indigo Pearl Hotel Phuket - Suite Indigo Pearl Hotel Phuket - Omgivelser Indigo Pearl Hotel Phuket - Suite Indigo Pearl Hotel Phuket - Suite Indigo Pearl Hotel Phuket - Omgivelser Indigo Pearl Hotel Phuket - Swimmingpool Indigo Pearl Hotel Phuket - Omgivelser Indigo Pearl Hotel Phuket - Omgivelser Indigo Pearl Hotel Phuket - Dansesal Indigo Pearl Hotel Phuket - Hotellet indefra Indigo Pearl Hotel Phuket - Restaurant Indigo Pearl Hotel Phuket - Rekreative Faciliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Hotellet indefra Indigo Pearl Hotel Phuket - Strand Indigo Pearl Hotel Phuket - Restaurant Indigo Pearl Hotel Phuket - Suite
Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Suite Indigo Pearl Hotel Phuket - Suite Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Suite Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse
Beliggenhed: Naiyang / Naithon Antal værelser: 177
Gratis trådløs internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,7

baseret på 963 anmeldelser

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
8,2
Personale
9,0
Hotellets stand/rengøring
9,1
Værelsets komfort/standard
9,0
Mad/spisning
8,5
Alle anmeldelser (963)
Martin N. Par Denmark, 19. februar 2013
Hotellet lever ikke op til prisen

swimming pools, gode restauranter, tæt på stranden
4,7
Vi har været flere gange på Indigo Pearl. Vi er kommet tilbage fordi vi synes godt om designet, og de har nogle utrolig dejlige swimming pools. Men jeg synes simpelthen det er for dyrt i forhold til hvad man får for pengene. Servicen er blevet dårligere og dårligere fra gang til gang vi har været der, og det er morgenmadsbuffeten også. Damen, der ligger ost op til gæsterne, kaster det nærmest op på din tallerken og ser samtidig utrolig vred ud. Det er selvfølgelig en lille ting, men det betyder noget. Jeg havde skrevet til dem i forvejen for at få en bestemt type værelse, og det kunne sagtens lade sig gøre. Men vi endte med at få en anden slags, som vi ikke brød os om. Jeg tror ikke at vi kommer igen.
Kasper H. Familie med små børn Denmark, 1. februar 2013
Dejligt hotel

God til børn
7
Det er et lækkert hotel med masser af muligheder. De er venlige og glade for børn, der er 3 steder at spise på hotellet/resortet, men udvalget af mad er ikke så stort. Godt og lækkert hotel.
Mirja H. Par Denmark, 22. oktober 2009
Fantastisk

Alt var fantastisk
10
Hvis du vil opleve luksus i topklasse, saa er det her hotellet at tage til. Selv om du ikke kan lide at vaere paa et resort, saa vil du elske det her. Der er fantastiske vaerelser, udsigt, mad, betjening mm. Intet at saette en finger paa. Det er klart det bedste hotel jeg nogensinde har vaeret paa (og jeg har vaeret paa mange :)
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Besoeg IKKE de turistattraktioner der involverer dyr. Det er dyremishandling. Dog findes der et gibbon abe rehabiliteringscenter med aber som er reddet fra ellers at have lavet som turist attraktion. Og det kan varmt anbefales. HUSK at det er ulovligt i Thailand at holde Gibbon aber, saa husk at melde det paa www.gibbonproject.org hvis du ser nogle...
Warren L. Par Australia, 24. marts 2014
Beautiful HUGE hotel, luxury 5 star

the over 16 only pool, the beautiful pools, close the the airport
9
amazing will definitely be back there. the hotel is huge and it is quite a walk from your rooms to the beach or lobby. love teh 2 pools that are over 16 and over 14 only so no noisy kids running around!
Jodi B. Familie med små børn Australia, 24. marts 2014
Absolutely loved it.

Attention to detail, setting, and staff.
9,3
Excellent.
Hansoo K. Familie med små børn South Korea, 23. marts 2014
Very nice and cozy hotel interior. Quite memorable

Thai Food lesson program, Children's pool, Room facility
9,3
We participated in the Thai food making lesson program for 4 hours and it was really fantastic experience for all of my families. Worth to pay for it. We were impressed by the nice interiors and utilities designs. I want to use the hotel again.
Franz S. Par Australia, 7. marts 2014
Location Room Breakfast the Beach!!!

As above
7,7
The room was ok though needed that little extra No nice extras in room Price is very high though the resort is gorgeous to look at!!! Amazing location on the beach Just go out to beach all day and night for food, massage, swims, and day bed son the beach Love the restaurants on the beach sooo cheap .. Great food
Stephen M. Par Australia, 4. marts 2014
Fantastic, our second stay at Indigo Pearl

Style, Ambience, facilities
10
Fantastic, this was our second stay and we will be back soon. The Nai Yang area of Phuket is fantastic and IP facilities are world class. Black Ginger is haute cuisine.
Stanislas P. Par France, 15. februar 2014
good value for money

beautifull design and gardens
10
Sarah C. Familie med små børn United Kingdom, 10. februar 2014
Quality hotel near the airport

Location, spa, swimming pools
8
We have a 3 month old baby so wanted somewhere near the airport with good pool & facilities. The staff were great and accommodating with baby cot, bath and babysitters! Although part of the design as a tin mine, we felt it did therefore compromise the "luxury" feel if the hotel with so much concrete decor.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Indigo Pearl Hotel PhuketIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteIndigo Pearl Hotel Phuket - OmgivelserIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteIndigo Pearl Hotel Phuket - OmgivelserIndigo Pearl Hotel Phuket - SwimmingpoolIndigo Pearl Hotel Phuket - OmgivelserIndigo Pearl Hotel Phuket - OmgivelserIndigo Pearl Hotel Phuket - DansesalIndigo Pearl Hotel Phuket - Hotellet indefraIndigo Pearl Hotel Phuket - RestaurantIndigo Pearl Hotel Phuket - Rekreative FaciliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - Hotellet indefraIndigo Pearl Hotel Phuket - StrandIndigo Pearl Hotel Phuket - RestaurantIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - Rekreative FaciliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - RestaurantIndigo Pearl Hotel Phuket - RestaurantIndigo Pearl Hotel Phuket - Pub/LoungeIndigo Pearl Hotel Phuket - FitnessrumIndigo Pearl Hotel Phuket - BørneklubIndigo Pearl Hotel Phuket - Hotellet udefraIndigo Pearl Hotel Phuket - LobbyIndigo Pearl Hotel Phuket - OmgivelserIndigo Pearl Hotel Phuket - StrandIndigo Pearl Hotel Phuket - StrandIndigo Pearl Hotel Phuket - StrandIndigo Pearl Hotel Phuket - SwimmingpoolIndigo Pearl Hotel Phuket - OmgivelserIndigo Pearl Hotel Phuket - OmgivelserIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - Villa


AS-AGWEB-3A01