Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Indigo Pearl Hotel

Nai Yang Beach & National Park, Amphur Thalang, Naiyang, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Indigo Pearl Hotel Phuket - Swimmingpool Indigo Pearl Hotel Phuket - Swimmingpool Indigo Pearl Hotel Phuket - Restaurant Indigo Pearl Hotel Phuket - Pub/Lounge Indigo Pearl Hotel Phuket - Swimmingpool Indigo Pearl Hotel Phuket - Mad og drikke Indigo Pearl Hotel Phuket - Faciliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Faciliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Rekreative Faciliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Mad og drikke Indigo Pearl Hotel Phuket - Rekreative Faciliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Faciliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Faciliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Spa Indigo Pearl Hotel Phuket - Spa Indigo Pearl Hotel Phuket - Hotellet udefra
Indigo Pearl Hotel Phuket - Swimmingpool Indigo Pearl Hotel Phuket - Swimmingpool Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Plantegninger
Område: Naiyang Antal værelser: 177
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,7

fra 1103
anmeldelser

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
8,2
Personalet
9,0
Hotellets stand/rengøring
9,2
Værelsets komfort/standard
9,0
Mad/spisning
8,5
Alle anmeldelser (1103)
Sorter efter:
Martin N. Par Denmark, 19. februar 2013
Hotellet lever ikke op til prisen

swimming pools, gode restauranter, tæt på stranden
4,7
Vi har været flere gange på Indigo Pearl. Vi er kommet tilbage fordi vi synes godt om designet, og de har nogle utrolig dejlige swimming pools. Men jeg synes simpelthen det er for dyrt i forhold til hvad man får for pengene. Servicen er blevet dårligere og dårligere fra gang til gang vi har været der, og det er morgenmadsbuffeten også. Damen, der ligger ost op til gæsterne, kaster det nærmest op på din tallerken og ser samtidig utrolig vred ud. Det er selvfølgelig en lille ting, men det betyder noget. Jeg havde skrevet til dem i forvejen for at få en bestemt type værelse, og det kunne sagtens lade sig gøre. Men vi endte med at få en anden slags, som vi ikke brød os om. Jeg tror ikke at vi kommer igen.
Indberet denne anmeldelse
Kasper H. Familie med små børn Denmark, 1. februar 2013
Dejligt hotel

God til børn
7
Det er et lækkert hotel med masser af muligheder. De er venlige og glade for børn, der er 3 steder at spise på hotellet/resortet, men udvalget af mad er ikke så stort. Godt og lækkert hotel.
Indberet denne anmeldelse
Mirja H. Par Denmark, 22. oktober 2009
Fantastisk

Alt var fantastisk
10
Hvis du vil opleve luksus i topklasse, saa er det her hotellet at tage til. Selv om du ikke kan lide at vaere paa et resort, saa vil du elske det her. Der er fantastiske vaerelser, udsigt, mad, betjening mm. Intet at saette en finger paa. Det er klart det bedste hotel jeg nogensinde har vaeret paa (og jeg har vaeret paa mange :)
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Besoeg IKKE de turistattraktioner der involverer dyr. Det er dyremishandling. Dog findes der et gibbon abe rehabiliteringscenter med aber som er reddet fra ellers at have lavet som turist attraktion. Og det kan varmt anbefales. HUSK at det er ulovligt i Thailand at holde Gibbon aber, saa husk at melde det paa www.gibbonproject.org hvis du ser nogle...
Indberet denne anmeldelse
Anna B. Par Australia, 21. august 2015
More than great accommodation - an experience!

The amazing landscaping, architecture and decor of this resort, the friendly helpful staff, the breakfast buffet and quality of the food.
10
It was great - I hope to go back some time.
Indberet denne anmeldelse
Nicola M. Familie med små børn United Kingdom, 16. august 2015
Indigo Pearl with toddlers

Friendly staff, nice pool, nice rooms
7,3
We enjoyed our stay at the Indigo Pearl but soon got bored of the choices of food. When travelling with young children there are not many options for them to eat. There are a few more restaurants at the hotel but not all allow children. The kids menu at the main restaurant is the same for lunch and dinner every day. The kids pool is nice but could be better with some splash pad, swim toys etc for use. The kids club is full of broken and old toys and definitely needs updating. We only stayed on there for 30 mins while it was raining and I wouldn't send my children back there again.
Indberet denne anmeldelse
Richard S. Par United Kingdom, 10. august 2015
Long week-end stay

Breakfast, pleasant service and close proximity to beach and airport
9,3
Albeit it was the rainy season, the stay was pleasant and the service was always forthcoming. Breakfast was one of the best buffet style breakfasts that I have come across. Generally a 4 star hotel.
Indberet denne anmeldelse
Hannah G. Rejsende alene United Kingdom, 5. august 2015
Fantastic hotel, loved every minute...

.
8,7
Indberet denne anmeldelse
Evelyn B. Rejsende alene Ireland, 4. august 2015
Cleverly designed hotel

Design - beautiful, interesting and thoughtful. Staff - always keen to help and personable.Proximity to airport is great for short stays. Variety of pools - 2 which don't allow kids under 14.
9
Very pleasant. Enjoyed the pools, loungers, food. Relaxing place with a variety of restaurants and bars on site to choose from. Had a hiccup on arrival due to some miscommunication but they did their best to rectify and gave me a late checkout to make up for it which I appreciatated. Spa is beautiful and I felt very welcomed by wasn't all that impressed with the particular treatment I had. Have had many much better spa treatments. Had the Thai massage, hot herbal compress massage mix. It was just ok. Didn't feel all that relaxed during or after and the compress didn't seem to do much to relax muscles. Felt a bit bored during it (which never happens to me usually!) I love spa treatments. Room very comfy and well designed. Bed so nice. Only thing you should be aware of is that it is not a resort directly on a beach although as close as to that as possible. You won't have sea views from the hotel. Simply exit the hotel on a path and cross a small road and you are at the large beach. It's a quiet beach and nice but no as beautiful as many others in Phuket but had it's own charms. A few local shops and restaurants along that strip too.
Indberet denne anmeldelse
Petrit G. Par United States of America, 3. august 2015
Only place I'd stay in phuket.

pools, room, service.
10
Unforgettable. A vacation to remember.
Indberet denne anmeldelse
Karla S. Par Australia, 31. juli 2015
Never want to leave!

Staff, Comfort, Pools
10
AMAZING on all counts! We never wanted to leave.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Indigo Pearl Hotel PhuketIndigo Pearl Hotel Phuket - SwimmingpoolIndigo Pearl Hotel Phuket - SwimmingpoolIndigo Pearl Hotel Phuket - RestaurantIndigo Pearl Hotel Phuket - Pub/LoungeIndigo Pearl Hotel Phuket - SwimmingpoolIndigo Pearl Hotel Phuket - Mad og drikkeIndigo Pearl Hotel Phuket - FaciliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - FaciliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - Rekreative FaciliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - Mad og drikkeIndigo Pearl Hotel Phuket - Rekreative FaciliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - FaciliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - FaciliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - Hotellet udefraIndigo Pearl Hotel Phuket - SwimmingpoolIndigo Pearl Hotel Phuket - SwimmingpoolIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - Plantegninger


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3B07