Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Indigo Pearl Hotel

Nai Yang Beach & National Park, Amphur Thalang, Naiyang, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Indigo Pearl Hotel Phuket - Swimmingpool Indigo Pearl Hotel Phuket - Swimmingpool Indigo Pearl Hotel Phuket - Restaurant Indigo Pearl Hotel Phuket - Pub/Lounge Indigo Pearl Hotel Phuket - Swimmingpool Indigo Pearl Hotel Phuket - Mad og drikke Indigo Pearl Hotel Phuket - Faciliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Faciliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Rekreative Faciliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Mad og drikke Indigo Pearl Hotel Phuket - Rekreative Faciliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Faciliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Faciliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Spa Indigo Pearl Hotel Phuket - Spa Indigo Pearl Hotel Phuket - Hotellet udefra
Indigo Pearl Hotel Phuket - Swimmingpool Indigo Pearl Hotel Phuket - Swimmingpool Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Plantegninger
Område: Naiyang Antal værelser: 177
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,7

fra 1089
anmeldelser

Værdi for pengene
8,4
Beliggenhed
8,2
Personalet
9,0
Hotellets stand/rengøring
9,2
Værelsets komfort/standard
9,0
Mad/spisning
8,5
Alle anmeldelser (1089)
Sorter efter:
Martin N. Par Denmark, 19. februar 2013
Hotellet lever ikke op til prisen

swimming pools, gode restauranter, tæt på stranden
4,7
Vi har været flere gange på Indigo Pearl. Vi er kommet tilbage fordi vi synes godt om designet, og de har nogle utrolig dejlige swimming pools. Men jeg synes simpelthen det er for dyrt i forhold til hvad man får for pengene. Servicen er blevet dårligere og dårligere fra gang til gang vi har været der, og det er morgenmadsbuffeten også. Damen, der ligger ost op til gæsterne, kaster det nærmest op på din tallerken og ser samtidig utrolig vred ud. Det er selvfølgelig en lille ting, men det betyder noget. Jeg havde skrevet til dem i forvejen for at få en bestemt type værelse, og det kunne sagtens lade sig gøre. Men vi endte med at få en anden slags, som vi ikke brød os om. Jeg tror ikke at vi kommer igen.
Kasper H. Familie med små børn Denmark, 1. februar 2013
Dejligt hotel

God til børn
7
Det er et lækkert hotel med masser af muligheder. De er venlige og glade for børn, der er 3 steder at spise på hotellet/resortet, men udvalget af mad er ikke så stort. Godt og lækkert hotel.
Mirja H. Par Denmark, 22. oktober 2009
Fantastisk

Alt var fantastisk
10
Hvis du vil opleve luksus i topklasse, saa er det her hotellet at tage til. Selv om du ikke kan lide at vaere paa et resort, saa vil du elske det her. Der er fantastiske vaerelser, udsigt, mad, betjening mm. Intet at saette en finger paa. Det er klart det bedste hotel jeg nogensinde har vaeret paa (og jeg har vaeret paa mange :)
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Besoeg IKKE de turistattraktioner der involverer dyr. Det er dyremishandling. Dog findes der et gibbon abe rehabiliteringscenter med aber som er reddet fra ellers at have lavet som turist attraktion. Og det kan varmt anbefales. HUSK at det er ulovligt i Thailand at holde Gibbon aber, saa husk at melde det paa www.gibbonproject.org hvis du ser nogle...
Yejing X. Par China, 9. juni 2015
Good hotel

location, price, fancy
10
it's really good
Angelo U. Par United States of America, 8. juni 2015
Fantastic

Quietness, beautiful rooms and grounds, great service
10
Yejing X. Par China, 4. juni 2015
Good

location, service, fancy
10
love it
Guoming K. Gruppe Singapore, 31. maj 2015
Not value for money, expected more

Restaurant, empty beach, rustic design
5,3
Go straight to the points: 1. Frequent blackouts. The electricity runs on generators.. 2. There's a pungent smell from the shower water on my 3rd day. 3. Door to the balcony couldn't open.. faulty lock. 4. Wifi is not good, hardly got any connection in the room.. best spot may be at the lobby. When you do get wifi, it will be cut after 10 mins? 5. The fabrics on the furniture's are old and worn, they should change most of their fabrics. 6. Some of the lamps along the corridors are cheap bulbs, clearly replacing the "nicer, original" lamps. 7. They use a temporary water filter to clean the pool, and pool number 1 and 3 were closed for about 2 to 3 weeks.. I only got to enjoy pool 2, during my 5 days stay. Conclusion: I expected much more for the price I paid.. and at least the facilities should be of a minimum standard and quality.
Carmela B. Rejsende alene Philippines, 30. maj 2015
Fantastic place

Staff were consistently kind and helpful. The way the hotel was built true to its "tin mine" motif is quite amazing. Location being just walking distance to a nice quiet beach is excellent.
9,7
Simply awesome!
Chin X. Par Malaysia, 25. maj 2015
Charming & lovely

Customer service, hotel environment, Room
8,7
Been here in 2009 and now after 6 years, the hotel is still well maintained and the service level is even better. Hotel is charming with many small details that make it unique and special. Overall very comfortable stay in Indigo Pearl.
Laura L. Par United States of America, 25. maj 2015
Fantastic

Decor, Clean, Friendly
9,7

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Indigo Pearl Hotel PhuketIndigo Pearl Hotel Phuket - SwimmingpoolIndigo Pearl Hotel Phuket - SwimmingpoolIndigo Pearl Hotel Phuket - RestaurantIndigo Pearl Hotel Phuket - Pub/LoungeIndigo Pearl Hotel Phuket - SwimmingpoolIndigo Pearl Hotel Phuket - Mad og drikkeIndigo Pearl Hotel Phuket - FaciliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - FaciliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - Rekreative FaciliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - Mad og drikkeIndigo Pearl Hotel Phuket - Rekreative FaciliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - FaciliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - FaciliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - Hotellet udefraIndigo Pearl Hotel Phuket - SwimmingpoolIndigo Pearl Hotel Phuket - SwimmingpoolIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - Plantegninger


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C04