eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Indigo Pearl Hotel

Nai Yang Beach & National Park, Amphur Thalang, Naiyang / Naithon, Phuket, Thailand (Se kort)

Book nu!

Indigo Pearl Hotel Phuket - Suite Indigo Pearl Hotel Phuket - Omgivelser Indigo Pearl Hotel Phuket - Suite Indigo Pearl Hotel Phuket - Suite Indigo Pearl Hotel Phuket - Omgivelser Indigo Pearl Hotel Phuket - Swimmingpool Indigo Pearl Hotel Phuket - Omgivelser Indigo Pearl Hotel Phuket - Omgivelser Indigo Pearl Hotel Phuket - Dansesal Indigo Pearl Hotel Phuket - Hotellet indefra Indigo Pearl Hotel Phuket - Restaurant Indigo Pearl Hotel Phuket - Rekreative Faciliteter Indigo Pearl Hotel Phuket - Hotellet indefra Indigo Pearl Hotel Phuket - Strand Indigo Pearl Hotel Phuket - Restaurant Indigo Pearl Hotel Phuket - Suite
Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Suite Indigo Pearl Hotel Phuket - Suite Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse Indigo Pearl Hotel Phuket - Suite Indigo Pearl Hotel Phuket - Gæsteværelse
Område: Naiyang / Naithon Antal værelser: 177
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,7

baseret på 994 anmeldelser

Værdi for pengene
8,5
Beliggenhed
8,2
Personalet
9,0
Hotellets stand/rengøring
9,1
Værelsets komfort/standard
9,0
Mad/spisning
8,5
Alle anmeldelser (994)
Sorter efter:
Martin N. Par Denmark, 19. februar 2013
Hotellet lever ikke op til prisen

swimming pools, gode restauranter, tæt på stranden
4,7
Vi har været flere gange på Indigo Pearl. Vi er kommet tilbage fordi vi synes godt om designet, og de har nogle utrolig dejlige swimming pools. Men jeg synes simpelthen det er for dyrt i forhold til hvad man får for pengene. Servicen er blevet dårligere og dårligere fra gang til gang vi har været der, og det er morgenmadsbuffeten også. Damen, der ligger ost op til gæsterne, kaster det nærmest op på din tallerken og ser samtidig utrolig vred ud. Det er selvfølgelig en lille ting, men det betyder noget. Jeg havde skrevet til dem i forvejen for at få en bestemt type værelse, og det kunne sagtens lade sig gøre. Men vi endte med at få en anden slags, som vi ikke brød os om. Jeg tror ikke at vi kommer igen.
Kasper H. Familie med små børn Denmark, 1. februar 2013
Dejligt hotel

God til børn
7
Det er et lækkert hotel med masser af muligheder. De er venlige og glade for børn, der er 3 steder at spise på hotellet/resortet, men udvalget af mad er ikke så stort. Godt og lækkert hotel.
Mirja H. Par Denmark, 22. oktober 2009
Fantastisk

Alt var fantastisk
10
Hvis du vil opleve luksus i topklasse, saa er det her hotellet at tage til. Selv om du ikke kan lide at vaere paa et resort, saa vil du elske det her. Der er fantastiske vaerelser, udsigt, mad, betjening mm. Intet at saette en finger paa. Det er klart det bedste hotel jeg nogensinde har vaeret paa (og jeg har vaeret paa mange :)
Tip om Sightseeing/Seværdigheder: Besoeg IKKE de turistattraktioner der involverer dyr. Det er dyremishandling. Dog findes der et gibbon abe rehabiliteringscenter med aber som er reddet fra ellers at have lavet som turist attraktion. Og det kan varmt anbefales. HUSK at det er ulovligt i Thailand at holde Gibbon aber, saa husk at melde det paa www.gibbonproject.org hvis du ser nogle...
Sibal C. Gruppe Hong Kong, 19. juli 2014
What a gem!

Spacious room, cool design hotel, adult swimming pools
7,7
We really enjoyed our 4 nights stay at indigo pearl. The hotel itself is quirky and stylish. The room was spacious, we had a huge bathroom that's bigger than the bedroom. There are three pools in the hotel and two are adult pools which was nice and quiet. We particularly loved hanging out in pool 2 because of the pool bar and the awesome bartender Nong. We dined at the black ginger one night. It's relatively costly but the experience itself is totally worth it.
Peter R. Rejsende alene Australia, 14. juli 2014
Great Tranquil Resort

Quiet. Tranquil. Close to airport
8,3
Great quiet resort located close to the airport. 3 people, 2 of which are adult only. Resort is situated adjacent to the beach.
Dieter P. Par Germany, 13. juli 2014
Excellent service,great amenities,right at beach.

Most friendly and attentive staff; Great amenities (Dining, Swimming Pools, Gym, Tennis Court, High Speed Internet everywhere (even at the beach area); Easy access to airport (15 mins away)
10
Highly enjoyable, comfortable, relaxing, great room design. Plenty of choice for beach dining with rich choice of seafood at reasonable prices. Primary reason was to learn kite surfing, 2 schools right next to hotel (used KBA, recommended). Very spacious hotel grounds with lush greens everywhere.
Laurence D. Gruppe Canada, 28. juni 2014
Wonderful hotel. Very clean and friendly staff .

Clean , comfortable room. Beautiful adult swimming pool. Very friendly staff.
8,7
Everything was wonderful, beautiful hotel. Very well decorated and extremely clean.
Yat L. Gruppe China, 23. juni 2014
Super friendly staff, detail minded service!

The staff there are so nice and helpful, the room is really great and different from average resort, good food
9,7
We got a complimentary birthday cake and there are 4 staff come and sang birthday song for my boyfriend. We forgot to check out and they didn't rush us and we left at around 2:30pm finally. Staff are great and we'll definitely back again!
Sung-Yoon J. Par South Korea, 23. juni 2014
it's so good

beach, pool , room
10
i visited last time.
Nico E. Par Switzerland, 15. juni 2014
good weekend getaway

near to airport, very nice pool, interesting design/architecture
8
good relaxing stay

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Indigo Pearl Hotel PhuketIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteIndigo Pearl Hotel Phuket - OmgivelserIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteIndigo Pearl Hotel Phuket - OmgivelserIndigo Pearl Hotel Phuket - SwimmingpoolIndigo Pearl Hotel Phuket - OmgivelserIndigo Pearl Hotel Phuket - OmgivelserIndigo Pearl Hotel Phuket - DansesalIndigo Pearl Hotel Phuket - Hotellet indefraIndigo Pearl Hotel Phuket - RestaurantIndigo Pearl Hotel Phuket - Rekreative FaciliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - Hotellet indefraIndigo Pearl Hotel Phuket - StrandIndigo Pearl Hotel Phuket - RestaurantIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - SuiteIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - GæsteværelseIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - SpaIndigo Pearl Hotel Phuket - Rekreative FaciliteterIndigo Pearl Hotel Phuket - RestaurantIndigo Pearl Hotel Phuket - RestaurantIndigo Pearl Hotel Phuket - Pub/LoungeIndigo Pearl Hotel Phuket - FitnessrumIndigo Pearl Hotel Phuket - BørneklubIndigo Pearl Hotel Phuket - Hotellet udefraIndigo Pearl Hotel Phuket - LobbyIndigo Pearl Hotel Phuket - OmgivelserIndigo Pearl Hotel Phuket - StrandIndigo Pearl Hotel Phuket - StrandIndigo Pearl Hotel Phuket - StrandIndigo Pearl Hotel Phuket - SwimmingpoolIndigo Pearl Hotel Phuket - OmgivelserIndigo Pearl Hotel Phuket - OmgivelserIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - VillaIndigo Pearl Hotel Phuket - Villa


AS-AGWEB-3B08