eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Inn Patong Beach Hotel - Phuket

209/21-25, 207/29-31 Rat-U-Thit Road, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Tidligere navn : Patong Beach Lodge
Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Omgivelser Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Strand Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Gæsteværelse Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Gæsteværelse Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Gæsteværelse Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Gæsteværelse Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Swimmingpool Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Swimmingpool Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Swimmingpool Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Restaurant Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Omgivelser Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Reception Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Omgivelser Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Gæsteværelse Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Restaurant Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Gæsteværelse
Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Gæsteværelse Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Swimmingpool Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Omgivelser Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Restaurant Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Hotellet udefra
Område: Patong Antal værelser: 64
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,8

baseret på 650 anmeldelser

Værdi for pengene
7,0
Beliggenhed
7,8
Personalet
6,6
Hotellets stand/rengøring
6,5
Værelsets komfort/standard
6,9
Mad/spisning
5,8
Alle anmeldelser (650)
Sorter efter:
Gerda J. Gruppe Denmark, 6. maj 2014
Overnatning sted

Beliggendehed, hjælpsom personale.
5
Hotellet ligger centralt, gå afstand til strand, restauranter og shopping. Morgen mad dårlig intet udvalg. Rengøring særdeles sparsomt, lille badeværelse. Godt massage sted lige ved hotel. 3 stjernet hotel med pil op er meget højt sat i forhold til værelse standard, havde valgt de lyse værelse, troede det var standard.
Grethe M. Par Denmark, 19. marts 2014
Ganske udmærket

Beliggenheden var perfekt. Tæt på alt. Venligt personale
7,7
Til de penge det kostede var det helt ok. Dog kunne man se en rotte i ny og næ, men de er overalt
Margit J. Par Denmark, 19. januar 2014
god lokalisation, nær stranden

lokalitet
4,3
meget dårlig rengøring. støv og skidt i skab og gulv. affald under sengen fra tidligere gæster. plettede lagner og tæpper på sengen. hotel området beskidt og støvet. så ikke at der blev fejet eller vasket gulv de 14 dage vi var der. paneler omkring morgenmadsbuffeten fyldt med skidt og støv. sparsom og kedelig morgenmad. typisk thai stil. da vi havde betalt i forvejen holdt vi det ud pga. hotellets placering.
Ib C. Gruppe Denmark, 26. januar 2013
dejligt hotel

god massage lige overfor
7,7
hotellet er dejligt , og har en dejligt beliggenhed uden for selve det hektiske natteliv i patong . det er i gåafstand fra strandenm men lige for tiden er det nabo til en stor byggeplads hvor det er et byggeri igang af et stort hotel . det gør at der larm fra tidlig morgen til sen aften
Tip: det er ikke uden grund at Patong kaldes lilleBangkok . der er fuld knald på fra sidst på eftermiddagen til tidlig morgen , men med den beliggenhed hotellet har kan man heldigvis selv bestemme larmen fra nattelivet da det ligger et stykke fra " skrigegaderne "
Jan J. Familie med små børn Denmark, 3. december 2012
Middel hotel

Personale var venlige
5,7
Det ligger gemt væk, kan være svært at finde. Morgenmaden var ret dårlig.
Julie R. Gruppe Australia, 21. juni 2014
Good start to our holiday.

Location, location, location!
6,7
Very basic hotel. No tea/coffee making facilites in your room. "Invigorating" shower - brrrr. Pool area was nice. Overall, clean and tidy.
Steven K. Rejsende alene Australia, 12. juni 2014
1 star at best
3,3
This was my second stay and it's gone downhill. Lazy staff. Breakfast was a joke. Avista Group fix this place ASAP. The location is the only thing going for this place and why I returned for a second stay but it's gone downhill. Lazy staff. Breakfast was a joke. The bed was hard/lumpy. 2 bottles of water free. For my entire stay. When I asked reception where was my water on day 2. Was told only get 2 bottles for entire stay. New owners (Avista Group ) fix this place ASAP or just demolish the place and start again. I could go on...
Anthony D. Par Australia, 1. juni 2014
Not 3 star

Location
3,7
Room is very small and in need of maintenance. Bathroom very small and aircon very inefficient. Not a great selection for breakfast. Bed lumpy. Room looks nothing like photos. We have stayed in Phuket several times and expect better for 3 star hotel.
Jian S. Gruppe United Kingdom, 27. maj 2014
Friendly staffs specially filipino people.. Thanks

Clean pool Friendly staff Close to the beach.
10
Exellent.. Good staff especially filipino people they helped us a lot in everything..
Muhammad A. Gruppe Singapore, 20. maj 2014
Good Location

location
8,3

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Inn Patong Beach Hotel - Phuket PhuketInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - OmgivelserInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - StrandInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - GæsteværelseInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - GæsteværelseInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - GæsteværelseInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - GæsteværelseInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - SwimmingpoolInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - SwimmingpoolInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - SwimmingpoolInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - RestaurantInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - OmgivelserInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - ReceptionInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - OmgivelserInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - GæsteværelseInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - RestaurantInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - GæsteværelseInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - GæsteværelseInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - SwimmingpoolInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - OmgivelserInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - RestaurantInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Hotellet udefra

Kundeanmeldelser - Inn Patong Beach Hotel - Phuket, Phuket

AS-AGWEB-3C02