eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke ledighed og reservere dette hotel

Inn Patong Beach Hotel - Phuket

209/21-25, 207/29-31 Rat-U-Thit Road, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Se kort)

Book nu!

Tidligere : Patong Beach Lodge

Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Omgivelser Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Strand Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Gæsteværelse Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Gæsteværelse Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Gæsteværelse Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Gæsteværelse Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Swimmingpool Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Swimmingpool Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Swimmingpool Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Restaurant Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Omgivelser Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Reception Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Omgivelser Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Gæsteværelse Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Restaurant Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Gæsteværelse
Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Gæsteværelse Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Swimmingpool Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Omgivelser Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Restaurant Inn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Hotellet udefra
Beliggenhed: Patong Antal værelser: 64
Gratis trådløs internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,8

baseret på 611 anmeldelser

Værdi for pengene
7,1
Beliggenhed
7,8
Personale
6,6
Hotellets stand/rengøring
6,5
Værelsets komfort/standard
6,9
Mad/spisning
5,9
Alle anmeldelser (611)
Grethe M. Par Denmark, 19. marts 2014
Ganske udmærket

Beliggenheden var perfekt. Tæt på alt. Venligt personale
7,7
Til de penge det kostede var det helt ok. Dog kunne man se en rotte i ny og næ, men de er overalt
Margit J. Par Denmark, 19. januar 2014
god lokalisation, nær stranden

lokalitet
4,3
meget dårlig rengøring. støv og skidt i skab og gulv. affald under sengen fra tidligere gæster. plettede lagner og tæpper på sengen. hotel området beskidt og støvet. så ikke at der blev fejet eller vasket gulv de 14 dage vi var der. paneler omkring morgenmadsbuffeten fyldt med skidt og støv. sparsom og kedelig morgenmad. typisk thai stil. da vi havde betalt i forvejen holdt vi det ud pga. hotellets placering.
Ib C. Gruppe Denmark, 26. januar 2013
dejligt hotel

god massage lige overfor
7,7
hotellet er dejligt , og har en dejligt beliggenhed uden for selve det hektiske natteliv i patong . det er i gåafstand fra strandenm men lige for tiden er det nabo til en stor byggeplads hvor det er et byggeri igang af et stort hotel . det gør at der larm fra tidlig morgen til sen aften
Tip: det er ikke uden grund at Patong kaldes lilleBangkok . der er fuld knald på fra sidst på eftermiddagen til tidlig morgen , men med den beliggenhed hotellet har kan man heldigvis selv bestemme larmen fra nattelivet da det ligger et stykke fra " skrigegaderne "
Jan J. Familie med små børn Denmark, 3. december 2012
Middel hotel

Personale var venlige
5,7
Det ligger gemt væk, kan være svært at finde. Morgenmaden var ret dårlig.
Margaret C. Par Philippines, 28. marts 2014
Hotel is comfortable and clean

Accommodating staff, centrally located & convenient
7,3
Inn Patong is very good, with great attentive staff who can fluently speak English. Especially the Filipino staff, they are very accommodating & addresses your concerns well.
Jamie G. Rejsende alene Australia, 27. marts 2014
Quiet and centrally located

close to everything, yet very quiet and good wifi
9
Very happy and pleasant!
Brian D. Par Australia, 26. marts 2014
great,good hotel but not fancy,value for money

great staff,very helpful
8,7
very good
Thiam H. Familie med små børn Singapore, 23. marts 2014
Bad experience. First day Change room 2 times.

good location. quiet.
5
Bad experience. First day change room 2 times. First is given a room is not i have booked. Then change to a room with spoil aircon. Room is very stuffy and hot. Reception said hotel fully booked,no more room. After i urgue, then they give me a room.
Rien S. Gruppe Australia, 17. marts 2014
Quick and Easy

Cheap, Fast, Friendly
7
We stayed at the Patong Beach Hotel for 1 night as a stop over before flying out to Bangkok. We were only there for about 8 hours so got a cheap hotel organised and I must say I was quite impressed with the place for the price we paid. If i were to return to Phuket I'd stay there again !
Adam W. Par Australia, 7. marts 2014
Keep looking

Cheap Laundry service, short walk to the action, scooter hire right there
6,3
Hotel is older, no safe in room, our room had no balcony and opened up to a dirty street, pool was alright, breakfast was not great, we booked the room for 2 nights and easly found a better hotel to move too afterwards for the around the same money.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Inn Patong Beach Hotel - Phuket PhuketInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - OmgivelserInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - StrandInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - GæsteværelseInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - GæsteværelseInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - GæsteværelseInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - GæsteværelseInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - SwimmingpoolInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - SwimmingpoolInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - SwimmingpoolInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - RestaurantInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - OmgivelserInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - ReceptionInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - OmgivelserInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - GæsteværelseInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - RestaurantInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - GæsteværelseInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - GæsteværelseInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - SwimmingpoolInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - OmgivelserInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - RestaurantInn Patong Beach Hotel - Phuket Phuket - Hotellet udefra

Kundeanmeldelser - Inn Patong Beach Hotel - Phuket, Phuket

AS-AGWEB-3C08