eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Innotel

11 Penang Lane, Orchard, Singapore 238485 (Se kort)

Book nu!

Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Badeværelse
Innotel Singapore - Hotellet udefra Innotel Singapore - Hotellet udefra Innotel Singapore - Reception Innotel Singapore - Reception Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Hotellet indefra Innotel Singapore - Kaffebar/Café Innotel Singapore - Kaffebar/Café Innotel Singapore - Restaurant Innotel Singapore - Natklub Innotel Singapore - Natklub
Område: Orchard Antal værelser: 70
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

8,0

baseret på 2044 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
6,2
Alle anmeldelser (2044)
Sorter efter:
Susie J. Par Denmark, 9. november 2013
Godt værelse til fornuftig pris

Beliggenhed, renhed og god betjening
9
Meget opmærksomt og venligt personale. Værelserne ikke prangende i størrelse og udsmykning, men for Singapore var værelset i fornuftig størrelse i forhold til prisen. God stor seng, køleskab på værelset, daglig opfyldning af gratis vand, the og kaffe og fin størrelse på badeværelse. Forholdsvis nyt byggeri og med høj rengøringsstandard. Beliggenheden perfekt hvis man vil have en god nattesøvn. Centralt for indkøb og tæt på subway knudepunkt, så man let kommer til andre dele af byen. Perfekt til motion i parken, der også kan bruges som genvej hvis man ønsker at gå til kanal og havneområdet. Havde ikke morgenmad med i opholdet, men den lille nabo-cafe serverede udmærket morgenmad a la carte til fornuftig pris.
Teerat R. Par Thailand, 24. august 2014
Very good location.

location value easy acess
7,7
Great
Paige W. Par Taiwan, 23. august 2014
clean, value for money, nice location

clean, value for money, nice location
9,3
good
Kaitlin K. Rejsende alene United States of America, 19. august 2014
Great hotel!

Customer service, location, cleanliness
10
Great hotel! The staff at the hotel were SO helpful and always pleasant.. Some of the best service I've experienced at a hotel. I think the name of the gentleman who helped us everyday was SS Rejan- he was the best! The location is great, it's walking distance to a bunch of great bars and restaurants as well as around the corner from a major subway hub that made it seamless to get around the city. The hotel was very clean also. A very pleasant stay as a whole, would definitely stay again.
Aditya I. Forretningsrejsende Indonesia, 12. august 2014
Hotel for Singapore shopping

Location, Friendly Staff, no nonsense
8
The hotel has strategic location near MRT station, and the staffs are attentive.
Yue C. Gruppe China, 12. august 2014
Super nice

location, environment, crew
8
Yue C. Gruppe China, 11. august 2014
Super nice

location, environment, crew
8
Super nice!!!!
Amin S. Familie med ældre børn Indonesia, 10. august 2014
Friendly staff hotel

friendly staff, comfort, near mrt
6,7
The best things about this hotel are located beside park mall, near mrt and plaza singapore. However, i think price for this hotel is too high. No swimming pool and breakfast.
Naporn P. Forretningsrejsende Thailand, 6. august 2014
pleasant stay

fully equipped, strategic location, friendly staff
9,3
great hotel, affordable price
Chor N. Familie med ældre børn Cambodia, 5. august 2014
that really fantastic will i am stay at there

close to shopping area .value for money .friendly staff
6,3
I am really enjoy my stay at the Golden House hotel and i will gonna go to stay there again for my next holiday

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Innotel SingaporeInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - BadeværelseInnotel Singapore - Hotellet udefraInnotel Singapore - Hotellet udefraInnotel Singapore - ReceptionInnotel Singapore - ReceptionInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - Hotellet indefraInnotel Singapore - Kaffebar/CaféInnotel Singapore - Kaffebar/CaféInnotel Singapore - RestaurantInnotel Singapore - NatklubInnotel Singapore - NatklubInnotel Singapore - NatklubInnotel Singapore - Natklub


AS-AGWEB-3A01