Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Innotel

11 Penang Lane, Orchard, Singapore 238485 (Se kort)

Book nu!

Innotel Singapore - Hotellet udefra Innotel Singapore - Hotellet udefra Innotel Singapore - Hotellet udefra Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Reception Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Reception Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Faciliteter Innotel Singapore - Faciliteter Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Faciliteter Innotel Singapore - Restaurant
Innotel Singapore - Restaurant Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Hotellet indefra
Område: Orchard Antal værelser: 70

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Rigtig godt

8,0

baseret på 2386 anmeldelser

1 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,3
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
6,2
Alle anmeldelser (2386)
Sortér efter:
Susie J. Par Denmark, 9. november 2013
Godt værelse til fornuftig pris

Beliggenhed, renhed og god betjening
9
Meget opmærksomt og venligt personale. Værelserne ikke prangende i størrelse og udsmykning, men for Singapore var værelset i fornuftig størrelse i forhold til prisen. God stor seng, køleskab på værelset, daglig opfyldning af gratis vand, the og kaffe og fin størrelse på badeværelse. Forholdsvis nyt byggeri og med høj rengøringsstandard. Beliggenheden perfekt hvis man vil have en god nattesøvn. Centralt for indkøb og tæt på subway knudepunkt, så man let kommer til andre dele af byen. Perfekt til motion i parken, der også kan bruges som genvej hvis man ønsker at gå til kanal og havneområdet. Havde ikke morgenmad med i opholdet, men den lille nabo-cafe serverede udmærket morgenmad a la carte til fornuftig pris.
Indberet denne anmeldelse
Courtney W. Forretningsrejsende Indonesia, 8. februar 2016
great location

clean, friendly staff, good location
8,7
it was all nice, too bad the variety of food for breakfast is a little off though..
Indberet denne anmeldelse
Patcharamol P. Par Thailand, 3. februar 2016
Dirty and very disappointing

Near MRT
5,7
- The room is quite dirty and old, that's why we are very disappointing. Accessories are old and yellow, very disgusting. Toilet is small and no mirror. There is no body mirror in the room. The light is quite dark. Towels are old and very hard. I found big dusts in the towel. Housekeeping don't give us water everyday. + Very near dorby gout station which is far from Orchard 2 stations. Staff are very friendly and helpful.
Indberet denne anmeldelse
Gregory N. Rejsende alene Singapore, 31. januar 2016
Highly recommended

Great location. Clean room and wonderful staff. Great value
9,3
Indberet denne anmeldelse
Karinina C. Gruppe Philippines, 29. januar 2016
Value for Money (:

The staff is very friendly, helpful and approachable. The rooms are clean and the location is just about right in the middle of everything (very near Dhoby Ghaut station).
9
Indberet denne anmeldelse
Miao L. Familie med ældre børn Singapore, 25. januar 2016
-

-
7
-
Indberet denne anmeldelse
Roland V. Forretningsrejsende Netherlands, 24. januar 2016
toplocation

ckose to malls shops in orchard..just 5 min to clarke quay
7
Indberet denne anmeldelse
Donny H. Par Indonesia, 22. januar 2016
It is not 4 star hotel. Not recomended

Staff at receptionist Ok. Clean
5,3
Hotel Room is small. AC fan is " hitting " your head when u sleep . Staff maintenance to loud n knocking doors more than twice while we r still in the room.
Indberet denne anmeldelse
Dion D. Familie med ældre børn Indonesia, 20. januar 2016
Not bad hotel at all

Good location, clean room and polite staffs
7
It is good overall, yet I request 2 rooms which are one with king\queen size and another one with twin bed. Yet they not give me the room i request, instead I get all rooms with twin bed. That is what makes me disappointed for first time I stayed in this hotel.
Indberet denne anmeldelse
Demsy W. Par Indonesia, 12. januar 2016
Staff very friendly, room too small

Staff friendliness, location near mrt station, all clean
6,3
Pleasant in general, except for the room size. But for sure not a 4 star hotel or even 3 star
Indberet denne anmeldelse
1 af 1 anmeldelse
 

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Innotel SingaporeInnotel Singapore - Hotellet udefraInnotel Singapore - Hotellet udefraInnotel Singapore - Hotellet udefraInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - ReceptionInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - ReceptionInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - FaciliteterInnotel Singapore - FaciliteterInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - FaciliteterInnotel Singapore - RestaurantInnotel Singapore - RestaurantInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - Hotellet indefra


Agoda.com er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3A01