eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Innotel

11 Penang Lane, Frugtplantage, Singapore 238485 (Se kort)

Book nu!

Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Badeværelse
Innotel Singapore - Hotellet udefra Innotel Singapore - Hotellet udefra Innotel Singapore - Reception Innotel Singapore - Reception Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Hotellet indefra Innotel Singapore - Kaffebar/Café Innotel Singapore - Kaffebar/Café Innotel Singapore - Restaurant Innotel Singapore - Natklub Innotel Singapore - Natklub
Område: Frugtplantage Antal værelser: 70
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,9

baseret på 2016 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
6,2
Alle anmeldelser (2016)
Sorter efter:
Susie J. Par Denmark, 9. november 2013
Godt værelse til fornuftig pris

Beliggenhed, renhed og god betjening
9
Meget opmærksomt og venligt personale. Værelserne ikke prangende i størrelse og udsmykning, men for Singapore var værelset i fornuftig størrelse i forhold til prisen. God stor seng, køleskab på værelset, daglig opfyldning af gratis vand, the og kaffe og fin størrelse på badeværelse. Forholdsvis nyt byggeri og med høj rengøringsstandard. Beliggenheden perfekt hvis man vil have en god nattesøvn. Centralt for indkøb og tæt på subway knudepunkt, så man let kommer til andre dele af byen. Perfekt til motion i parken, der også kan bruges som genvej hvis man ønsker at gå til kanal og havneområdet. Havde ikke morgenmad med i opholdet, men den lille nabo-cafe serverede udmærket morgenmad a la carte til fornuftig pris.
Annie C. Familie med små børn Malaysia, 27. juli 2014
Location Near MRT

Clean of room, good location, comfortable bed
7,3
Stay 1 night with my kids, room small but clean. Staffs friendly.
Eric T. Forretningsrejsende Brunei Darussalam, 25. juli 2014
a great location strategic hotel

very close to MRT, helpful staff, cleanliness
9,3
Jaya S. Par Indonesia, 20. juli 2014
very cozy and quiet

warm, cozy, strategic
7,7
It was nice
. Par 20. juli 2014
Great location and Comfort stat

Location, Staff, Comfort bed
9
It's my second time here. Very near MRT which is the hub of 3 lines. With 7-11 nearby. Staff are excellent. Very simple room but with everything you need. Bed is very comfortable. Strongly recommend :)
Hataitip M. Familie med små børn United States of America, 20. juli 2014
Glad I picked Innotel

Location, Friendly and helpful staff, Cleanliness
8,7
It was in a very great location - 3 min walk to 3 MRT lines (Red, Purple, Orange) and close to Orchard road and malls. The hallway to the room had very nice smell that I wish I asked what it was so that I could have bought for my house. The staff was very helpful giving all the directions how to get to places and where to get food when we checked in. They were always there to say hello to us. We definitely go back to Innotel if we travel to Singapore again.
Poh H. Par Malaysia, 14. juli 2014
It's A Pleasant Stay at this Hotel

Attentive, helpful & Freindly Staffs, Comfortable & Clean Room, High Speed Internet
8,3
We are satisfied with our stay at Innotel Hotel. We would say it was a pleasant stay. The hotel room is clean & comfortable. All the hotel staffs are friendly, helpful & attentive. It makes us feel so warm. It is easy to access to the public transportation. High speed internet compared to other hotel that we are staying all the while.
Trien T. Gruppe Indonesia, 13. juli 2014
Good value for money.

Location
7
It was ok. Size of the room is not too spacious but ok. Nice simple room decoration, good wifi, nice lication close to mrt bus stop and taxi stand.
Rudi S. Par Indonesia, 12. juli 2014
Pleasant and Enjoying.

Close to Public Transport and Reasonable room rate.
7,7
Good Stay
Harris C. Familie med små børn Malaysia, 12. juli 2014
Good and pleasant

Comfort, access, quiet
7,3
Staff was pleasant. Short wait for the lifts even though it was small. Friends could the hotel easily even though it was off track from the usual hotels. Efficient in calling for cabs, very short wait.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Innotel SingaporeInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - BadeværelseInnotel Singapore - Hotellet udefraInnotel Singapore - Hotellet udefraInnotel Singapore - ReceptionInnotel Singapore - ReceptionInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - Hotellet indefraInnotel Singapore - Kaffebar/CaféInnotel Singapore - Kaffebar/CaféInnotel Singapore - RestaurantInnotel Singapore - NatklubInnotel Singapore - NatklubInnotel Singapore - NatklubInnotel Singapore - Natklub


AS-AGWEB-3A07