Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Innotel

11 Penang Lane, Orchard, Singapore 238485 (Se kort)

Book nu!

Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Gæsteværelse Innotel Singapore - Suite Innotel Singapore - Suite Innotel Singapore - Hotellet udefra Innotel Singapore - Hotellet udefra
Innotel Singapore - Reception Innotel Singapore - Reception Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Lobby Innotel Singapore - Business Center Innotel Singapore - Restaurant Innotel Singapore - Restaurant Innotel Singapore - Gæsteværelse
Område: Orchard Antal værelser: 70
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

8,0

baseret på 2217 anmeldelser

Værdi for pengene
7,6
Beliggenhed
8,8
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,5
Værelsets komfort/standard
8,4
Mad/spisning
6,2
Alle anmeldelser (2217)
Sorter efter:
Susie J. Par Denmark, 9. november 2013
Godt værelse til fornuftig pris

Beliggenhed, renhed og god betjening
9
Meget opmærksomt og venligt personale. Værelserne ikke prangende i størrelse og udsmykning, men for Singapore var værelset i fornuftig størrelse i forhold til prisen. God stor seng, køleskab på værelset, daglig opfyldning af gratis vand, the og kaffe og fin størrelse på badeværelse. Forholdsvis nyt byggeri og med høj rengøringsstandard. Beliggenheden perfekt hvis man vil have en god nattesøvn. Centralt for indkøb og tæt på subway knudepunkt, så man let kommer til andre dele af byen. Perfekt til motion i parken, der også kan bruges som genvej hvis man ønsker at gå til kanal og havneområdet. Havde ikke morgenmad med i opholdet, men den lille nabo-cafe serverede udmærket morgenmad a la carte til fornuftig pris.
Millette R. Rejsende alene Philippines, 24. maj 2015
Friendly Staff.. Best location

staff, location, cleanliness
9,3
Linh L. Forretningsrejsende Vietnam, 16. maj 2015
Location is convenient

Good location, friendly staff
7
The room is small. Breafast is simple. But the location is very convenient, near MRT station, Bus Station, Shopping mall. The staff is friendly.
Dian O. Par Indonesia, 12. maj 2015
affordable city accomodation

price, staff and location
7,3
staff is very polite and friendly, help carrues our luggage to the room (unusual for singapore hotel) and was quite impressed our room is ready when we arrived at 12 noon and location is a swift away from dhoby ghaut station, right behind park mall. room is spacious and clean athough lobby and corridor could have been better. Overall, a good stay and would definitely recommend it.
Ikuko S. Gruppe Japan, 4. maj 2015
Quite good

Very near from MRT station, security and nice bar..
8
Only one thins I want to make a comment, if another chair and table provide would have been great..I was wondering the reason why only one chair installed in the double room.
Li L. Forretningsrejsende Hong Kong, 30. april 2015
Second time stay. A bit old but still good

Location, Cleanliness, Staff
8
Noor E. Rejsende alene Malaysia, 26. april 2015
comfortable

clean friendly staff comfortable
8,7
Location very near to mrt station and situated next to the mall. Staff very helpful and friendly. Just that the staff keep reminding you regarding check out time (they gave a memo under your door and even call your room to remind you, 2 hours prior to check out time!) which i think is really disturbing and unnecessary. A memo is enough. Besides they also dont have room service. Apart from that, the hotel is just nice
Sinan S. Par Turkey, 19. april 2015
nice staff

staff, location, clean
9,3
Mukta K. Par India, 15. april 2015
hotel room was very small n no service atall

location
4,3
not so great room was really small
Fanny K. Familie med ældre børn Indonesia, 14. april 2015
The location near to the MRT..

Location, location, location
5,3
The front office staff especially the lady who meet us unfriendly...

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Innotel SingaporeInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - GæsteværelseInnotel Singapore - SuiteInnotel Singapore - SuiteInnotel Singapore - Hotellet udefraInnotel Singapore - Hotellet udefraInnotel Singapore - ReceptionInnotel Singapore - ReceptionInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - LobbyInnotel Singapore - Business CenterInnotel Singapore - RestaurantInnotel Singapore - RestaurantInnotel Singapore - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3B02