Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

INNSIDE by Melia Berlin Hotel

Lange Strasse 31, Friedrichshain, Berlin, Tyskland 10243

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Fantastisk

8,1

baseret på 93 anmeldelser

8 anmeldelser på dansk

Værdi for pengene
8,2
Beliggenhed
8,3
Personalet
8,2
Hotellets stand/rengøring
8,8
Værelsets komfort/standard
8,1
Mad/spisning
7,2
Alle anmeldelser (93)
Sortér efter:
Jack H. Familie med ældre børn Denmark, 22. maj 2016
Et godt hotel midt i Berlin.
6,7
Rigtig fint hotel! God placering, der er ikke langt til hverken S-bahn og nemt at komme rundt i kvarteret i Berlin. Et rigtig godt hotel til prisen.
Jens E. Par Denmark, 5. august 2013
super godt

beliggenhed
8,3
Ulrik H. Par Denmark, 21. juli 2013
God morgenbuffet og beliggenhed

Morgenbuffet, beliggenhed, personale
7,3
Vi var meget tilfredse med morgenmaden, der består af buffet med et bredt udvalg. Hotellet har en god placering nær Kreutzberg og Ostbahnhoff, sidstnævnte gør dog også, at man svagt kan høre togene. Værelset var af fin standart og rengøring meget tilfredsstillende. Personalet er meget imødekommende, der er først udtjekning kl 12 og efterfølgende mulighed for opbevaring af bagage. Der er en Netto som nabo.
Adnan L. Par Denmark, 8. april 2013
flot hotel med godt beliggenhed

Engelsk talene personale,tæt på ostbanhof,der er ikke noget larm fra eller ud fra hotelet
8,7
Susanne J. Familie med ældre børn Denmark, 13. februar 2013
Godt hotel med rene værelser

Godt personale med solid betjening.
7
godt hotel, pæne værelser og rent var der - dejligt. dog følgende iagtagelser som kunne rettes reativt nemt. vi spiste første aften på hotels restaurent. maden var ikke særlig indbydende. og var for dyr i forhold hertil. hotel er registeret som ****, personlig tro jeg ikke det holder. så må der ikke være læselamper ved sengen som er knækket. gardin ved terrassedøren som er revet hul på, samt bruser holder som sidder løs ved badekarret. der var ikke mulighed for fri kaffe eller the på værelserne. det er første gang vi oplever det på et ****. morgenmaden på hotel var ok, dog var brødet typisk frosset brød som var kort igennem ovnen før gæsterne fik det serveret til buffeen.
Jorn B. Par Denmark, 6. december 2012
Central beliggenhed

Spændende design
8,7
Hotel Innside er et godt hotel, vi har brugt flere gange. Personalet er venligt og imødekommende. Jeg er lidt forundret over gebyrbetaling for internet, det er ofte inkluderet på andre hoteller.
John M. Par Denmark, 28. oktober 2012
Godt hotel til prisen

store værelser
8,3
Internet fungerer dårligt på værelserne Morgenmaden i restauranten havde et bredt udvalg, med noget for enhver smag. Hotellet var rigtigt flot indrettet, i det som tidligere havde været en skole, og der var taget hensyn til de gamle bygninger. Beliggenheden er også god i forhold til tranport muligheder ind til centrum af Berlin.
Tip om Shopping: Et besøg på ¨Hackescher Markt er god oplevelse, med en masse små speciel butikker.
Geert F. Par Denmark, 6. august 2012
Godt beliggende hotel

Beliggenhed i centrum, ved Sbahn
7
Beliggenhed i centrum, tæt ved Sbahn og i gå afstand til mange seværdigheder. Fint værelse, fin morgen buffet.
Anaii L. Forretningsrejsende Austria, 12. februar 2016
Classy Room, Great Location
6,3
I made this booking for a colleague who was in town for business with a client. The location is great for getting around in Berlin as it is close to Ostbahnhof which offers connections to the regional lines and a quick train ride to Schönefeld. My colleague raved about the room - well designed and comfortable. Unfortunately, internet access was a bit of a pain as the free option could not be booked and he had to go for the paid after seeking help from staff who were unable to help him with access.
Johan R. Par Sweden, 16. november 2015
Nice, clean hotel. Good breakfast and service.

The bartender
8,7
Convenient. Close to Ostbaanhof and Kreuzbeeg
1 - 8 af 8 anmeldelser
INNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Hotellet udefraINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - RestaurantINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - GæsteværelseINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - GæsteværelseINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - GæsteværelseINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Hotellet indefraINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Hotellet indefraINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Hotellet indefraINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Hotellet indefraINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Hotellet indefraINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - MøderumINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - MøderumINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - MøderumINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - FitnessrumINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Hotellet indefraINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Mad og drikkeINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Pub/LoungeINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - OmgivelserINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Mad og drikkeINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Mad og drikkeINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - RestaurantINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Hotellet indefraINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - GæsteværelseINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - GæsteværelseINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - BadeværelseINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Hotellet indefraINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - GæsteværelseINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - BadeværelseINNSIDE by Melia Berlin Hotel Berlin - Badeværelse


Agoda er en del af The Priceline Group - verdens førende inden for online rejser og relaterede services.

AS-AGWEB-3C05