eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Isabelle Garden Hotel and Suites

C8 Isabelle Garden Villas, E Rodriguez Avenue Brgy Moonwalk, Parañaque City, Parañaque, Manila, Filippinerne 1709 (Se kort)

Book nu!

Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Badeværelse Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse
Område: Parañaque Antal værelser: 50

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,3

baseret på 1087 anmeldelser

Værdi for pengene
6,9
Beliggenhed
5,8
Personalet
6,5
Hotellets stand/rengøring
6,6
Værelsets komfort/standard
6,7
Mad/spisning
5,3
Alle anmeldelser (1087)
Sorter efter:
Hans C. Par Denmark, 6. maj 2014
tæt på lufthavn

beliggenhed i forhold til lufthavn, personalets venlighed, personalets flexibilitet
6
rimeligt for pengene
Hans C. Par Denmark, 23. marts 2014
Lavbudgethotel men meget venligt personale

personalets velighed, billigt hotel og gode senge
6
Hotellet lever ikke op til den standard de angiver deres rum har idet det virker nedslidt og ikke godt vedligeholdt. Morgenmaden er typisk fillipinsk og for folk, der ikke kender Fillipinerne kan det være en skuffelse. Hotellet bringer fortrinsvis morgenmaden ud, men denne er bedre at spise i hotellets minimale lokale tilknyttet hotellets morgenmadskøkken. Sengene er gode men på grund af støj er deet en fordel at få værelse på de øverste etager. Der mangler en del af de ting hotellet påstår eer i rummene blandt andet kogegrej, opvaskemulighder med aftørring og køkkenfaciliteter. Men personalet på hotellet er fremragende serviceminded og altid imødekommende og venlige.
Kent O. Gruppe Denmark, 10. februar 2014
fint hotel til pengene men dårlig morgenmad

rent. god service. tæt på lufthavn
6,3
Jimmy A. Familie med små børn Denmark, 23. januar 2014
ikke som forventet

okay seng, venligt personale og varmt vand på badeværelset
4,7
bookede her fordi det lå tæt på lufthavnen, men man skulle rundt om hele lufthavnsområdet og måtte slippe 410 pesos for en gul taxi. havde booket værelse med loftsrum, idet der ifølge beskrivelsen var 2 senge på værelset, men det var der ikke, så måtte betale ekstra for at få et andet værelse. internettet på hotellet var mildest talt elendigt, og ingen wifi på værelset. selv forbindelsen i receptionen var så dårlig, at jeg opgav. hotellet var samtidig et boligkompleks, hvor der boede andre familier på gangen. men hvad kan man forvente af filippinsk hotelstandard... ingen værdi for pengene. kan på ingen måder anbefale det.
Flemming G. Rejsende alene Denmark, 8. juli 2013
Middelmådig

beliggenhed tæt på lufthavn og mulighed for afhentning i lufthavn
4,7
Rent men nedslidt værelse. Under middel morgenmad. Micro bade værelse som manglede badeforhæng så alt blev vådt. Præcis afhentning i luft havnen.
Teddi F. Par Denmark, 29. juli 2012
Regulært hotel

Varmt bad, aircon, tv med mange kanaler, køleskab, meget skabsplads.
7,3
Vi skulle kun være der én nat da vi skulle vente på fly. Personalet var flinke og gode til at hjælpe. Hotellet ligger tæt på den internationale lufthavn. Der er indkøbsmuligheder få 100 meter fra hotellet på de mest nødvendige vare.
Tip om Hoteldetaljer: Kontakt hotellet for at aftale om at blive hentet i lufthavnen.
Daniella P. Rejsende alene Denmark, 26. maj 2011
Fint til prisen

Rummeligt værelse med tekøkken og køleskab
6
ligger forholdsvist til på lufthavnen. hotellet var fint til prisen.
Tip om Shopping: Mall of Asia
Alwin A. Rejsende alene Netherlands, 24. januar 2015
I want to marry all the girls

Free pickup service, clean rooms, lovely staff, nice and safe area
7,7
From the airport it's 350 max 400P by metertaxi, but easiest is to email them your arrival data in advance via isabellehotel()yahoo, it works perfect. The 'loft' rooms are not recommended unless you like to sleep hot and sweaty, because the aircon is below the elevated bed. But I found it a comfortable place and the staff is lovely and helpful, I want to marry all the girls. Nice and safe neighborhood with a lot to discover, love the talkative people in the slump behind. Cheap laundry on 500m, nearby nightclub, 7-Eleven and much more. All I really don't like is the breakfast prefer more healthy food and fruit, joghurt etc.
Alwin A. Rejsende alene Netherlands, 19. januar 2015
20 minutes drive from international terminal 3

Free pickup from the airport, to the airport for only 350p
7,3
It was OK just the electric sockets only accept local plugs. Very steep stairs to the bed missing handgrips from the bed can be very dangerous, not for elderly people.
Douglas S. Rejsende alene United Kingdom, 19. januar 2015
hidden extras !!

location,location,location
5
My stay was ok sfter a 21hr FLT so unable to rest good {jet lagg},but extra charge of 150 pecos per 24hrs for internet in your room,plus a 1000 pecos deposit the hotel require's for your stay,which is refundable on checking out, resturant closed in the evening, not good for wiery travelers who need a meal, therwise the staff will send out for delivery to be brought in for you, that I found was a take a chance on getting your order correct when deliverd, at above normal cost,I dont think I will return there again

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Isabelle Garden Hotel and Suites ManilaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GæsteværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GæsteværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GæsteværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - BadeværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GæsteværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GæsteværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GæsteværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse

Kundeanmeldelser - Isabelle Garden Hotel and Suites, Manila

AS-AGWEB-3A07