eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Isabelle Garden Hotel and Suites

C8 Isabelle Garden Villas, E Rodriguez Avenue Brgy Moonwalk, Parañaque City, Parañaque, Manila, Filippinerne 1709 (Se kort)

Book nu!

Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Badeværelse Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse
Område: Parañaque Antal værelser: 50

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,3

baseret på 1100 anmeldelser

Værdi for pengene
6,9
Beliggenhed
5,8
Personalet
6,5
Hotellets stand/rengøring
6,6
Værelsets komfort/standard
6,7
Mad/spisning
5,2
Alle anmeldelser (1100)
Sorter efter:
Hans C. Par Denmark, 6. maj 2014
tæt på lufthavn

beliggenhed i forhold til lufthavn, personalets venlighed, personalets flexibilitet
6
rimeligt for pengene
Hans C. Par Denmark, 23. marts 2014
Lavbudgethotel men meget venligt personale

personalets velighed, billigt hotel og gode senge
6
Hotellet lever ikke op til den standard de angiver deres rum har idet det virker nedslidt og ikke godt vedligeholdt. Morgenmaden er typisk fillipinsk og for folk, der ikke kender Fillipinerne kan det være en skuffelse. Hotellet bringer fortrinsvis morgenmaden ud, men denne er bedre at spise i hotellets minimale lokale tilknyttet hotellets morgenmadskøkken. Sengene er gode men på grund af støj er deet en fordel at få værelse på de øverste etager. Der mangler en del af de ting hotellet påstår eer i rummene blandt andet kogegrej, opvaskemulighder med aftørring og køkkenfaciliteter. Men personalet på hotellet er fremragende serviceminded og altid imødekommende og venlige.
Kent O. Gruppe Denmark, 10. februar 2014
fint hotel til pengene men dårlig morgenmad

rent. god service. tæt på lufthavn
6,3
Jimmy A. Familie med små børn Denmark, 23. januar 2014
ikke som forventet

okay seng, venligt personale og varmt vand på badeværelset
4,7
bookede her fordi det lå tæt på lufthavnen, men man skulle rundt om hele lufthavnsområdet og måtte slippe 410 pesos for en gul taxi. havde booket værelse med loftsrum, idet der ifølge beskrivelsen var 2 senge på værelset, men det var der ikke, så måtte betale ekstra for at få et andet værelse. internettet på hotellet var mildest talt elendigt, og ingen wifi på værelset. selv forbindelsen i receptionen var så dårlig, at jeg opgav. hotellet var samtidig et boligkompleks, hvor der boede andre familier på gangen. men hvad kan man forvente af filippinsk hotelstandard... ingen værdi for pengene. kan på ingen måder anbefale det.
Flemming G. Rejsende alene Denmark, 8. juli 2013
Middelmådig

beliggenhed tæt på lufthavn og mulighed for afhentning i lufthavn
4,7
Rent men nedslidt værelse. Under middel morgenmad. Micro bade værelse som manglede badeforhæng så alt blev vådt. Præcis afhentning i luft havnen.
Teddi F. Par Denmark, 29. juli 2012
Regulært hotel

Varmt bad, aircon, tv med mange kanaler, køleskab, meget skabsplads.
7,3
Vi skulle kun være der én nat da vi skulle vente på fly. Personalet var flinke og gode til at hjælpe. Hotellet ligger tæt på den internationale lufthavn. Der er indkøbsmuligheder få 100 meter fra hotellet på de mest nødvendige vare.
Tip om Hoteldetaljer: Kontakt hotellet for at aftale om at blive hentet i lufthavnen.
Daniella P. Rejsende alene Denmark, 26. maj 2011
Fint til prisen

Rummeligt værelse med tekøkken og køleskab
6
ligger forholdsvist til på lufthavnen. hotellet var fint til prisen.
Tip om Shopping: Mall of Asia
Kevin W. Par United Kingdom, 28. februar 2015
Not again

Close to the airport, has aircon has a insect window protector
3,3
My biggest frustration was the airport pick up, on two different times we had to call using my roaming to find out where the driver was. It was always a 20/30min wait. I feel that the driver was not en route until we called. The first room we stayed in was the bunked bed style room, that was uncomfortable as the heat trapped at the top while the cold aircon air stayed at the bottom. The water pressure for the shower was a light drizzle and my girlfriend couldn't wash her hair and the doors had no security latch. The breakfast had a few options and that was nice to see. The wifi is limited/ didn't really work on my iPhone but there is a basic desktop in the reception. In general the staff were polite and we manage to just sleep for a few hours for our stop over. looking back at it now the real benefit was the time it took to get to the airport, at 5 am it took about 10mins but would have booked else where if going for back
Mariana P. Par Portugal, 15. februar 2015
good for a stopover

nearby airport, free transfer, food delivery to your room
5,3
we were there just for a stopover. it is close to the airport and it has free shuttle van! I wouldn't stay here if we were visiting Manila!
Lizet H. Par Netherlands, 13. februar 2015
For 1 night - close to airport (not terminal 3!)

Close to airport, clean, friendly staff
6
You can find better options for less money if you want to stay in Manilla for a long time. But for one night close to the airport (NOT close to terminal 3!) is is a nice place. Slum in backyard, not best place to walk around. The lofts have airco, but it doesn't do much, since the beds are on another floor, where all the heat is. Kitchen does not have any equipment. Free airport pick up, but they do not confirm this and we had to wait quite long. You will have to call them if you want a confirmation of that.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Isabelle Garden Hotel and Suites ManilaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GæsteværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GæsteværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GæsteværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - BadeværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GæsteværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GæsteværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GæsteværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse

Kundeanmeldelser - Isabelle Garden Hotel and Suites, Manila

AS-AGWEB-3A01