eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Isabelle Garden Hotel and Suites

C8 Isabelle Garden Villas, E Rodriguez Avenue Brgy Moonwalk, Parañaque City, Parañaque, Manila, Filippinerne 1709 (Se kort)

Book nu!

Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellet udefra Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellet udefra Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellet udefra Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellet udefra Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Lobby Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Reception Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Butikker Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Suite Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Suite Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Suite Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Badeværelse Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellet udefra Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellet udefra Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellet udefra
Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse Isabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse
Område: Parañaque Antal værelser: 50

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Dejligt

6,3

baseret på 1030 anmeldelser

Værdi for pengene
6,9
Beliggenhed
5,8
Personalet
6,5
Hotellets stand/rengøring
6,6
Værelsets komfort/standard
6,7
Mad/spisning
5,2
Alle anmeldelser (1030)
Sorter efter:
Hans C. Par Denmark, 6. maj 2014
tæt på lufthavn

beliggenhed i forhold til lufthavn, personalets venlighed, personalets flexibilitet
6
rimeligt for pengene
Hans C. Par Denmark, 23. marts 2014
Lavbudgethotel men meget venligt personale

personalets velighed, billigt hotel og gode senge
6
Hotellet lever ikke op til den standard de angiver deres rum har idet det virker nedslidt og ikke godt vedligeholdt. Morgenmaden er typisk fillipinsk og for folk, der ikke kender Fillipinerne kan det være en skuffelse. Hotellet bringer fortrinsvis morgenmaden ud, men denne er bedre at spise i hotellets minimale lokale tilknyttet hotellets morgenmadskøkken. Sengene er gode men på grund af støj er deet en fordel at få værelse på de øverste etager. Der mangler en del af de ting hotellet påstår eer i rummene blandt andet kogegrej, opvaskemulighder med aftørring og køkkenfaciliteter. Men personalet på hotellet er fremragende serviceminded og altid imødekommende og venlige.
Kent O. Gruppe Denmark, 10. februar 2014
fint hotel til pengene men dårlig morgenmad

rent. god service. tæt på lufthavn
6,3
Jimmy A. Familie med små børn Denmark, 23. januar 2014
ikke som forventet

okay seng, venligt personale og varmt vand på badeværelset
4,7
bookede her fordi det lå tæt på lufthavnen, men man skulle rundt om hele lufthavnsområdet og måtte slippe 410 pesos for en gul taxi. havde booket værelse med loftsrum, idet der ifølge beskrivelsen var 2 senge på værelset, men det var der ikke, så måtte betale ekstra for at få et andet værelse. internettet på hotellet var mildest talt elendigt, og ingen wifi på værelset. selv forbindelsen i receptionen var så dårlig, at jeg opgav. hotellet var samtidig et boligkompleks, hvor der boede andre familier på gangen. men hvad kan man forvente af filippinsk hotelstandard... ingen værdi for pengene. kan på ingen måder anbefale det.
Flemming G. Rejsende alene Denmark, 8. juli 2013
Middelmådig

beliggenhed tæt på lufthavn og mulighed for afhentning i lufthavn
4,7
Rent men nedslidt værelse. Under middel morgenmad. Micro bade værelse som manglede badeforhæng så alt blev vådt. Præcis afhentning i luft havnen.
Teddi F. Par Denmark, 29. juli 2012
Regulært hotel

Varmt bad, aircon, tv med mange kanaler, køleskab, meget skabsplads.
7,3
Vi skulle kun være der én nat da vi skulle vente på fly. Personalet var flinke og gode til at hjælpe. Hotellet ligger tæt på den internationale lufthavn. Der er indkøbsmuligheder få 100 meter fra hotellet på de mest nødvendige vare.
Tip om Hoteldetaljer: Kontakt hotellet for at aftale om at blive hentet i lufthavnen.
Daniella P. Rejsende alene Denmark, 26. maj 2011
Fint til prisen

Rummeligt værelse med tekøkken og køleskab
6
ligger forholdsvist til på lufthavnen. hotellet var fint til prisen.
Tip om Shopping: Mall of Asia
Edward M. Forretningsrejsende United States of America, 26. juli 2014
Repeat guest treated with disdain and ridicule

Elvis the bellman- always, airport pickup, cleanliness of the room.
6,7
I've stayed at this hotel multiple times. It's close to the airport and it offers free pick-up which is really handy and good because of the unscrupulous taxi drivers in Manila. The hotel has improved over the last two years: The aircon units are now sealed into their openings, the room is cooled down and the fridge is on unlike before. However, staff attitude has gone waaay down. I called multiple times before the stay. Please pay attention to this: On a previous stay I booked through their service. While in the air over China someone used my CC on Itunes Luxembourg. Doing my investigation I determined that the only source for the CC abuse was from the booking service I decided not to book that way again. I called the hotel directly and asked for the online discount and explained what had happened. The first time I did this I got co-operation, the second time I called three times and the girl on the other end said I could not get the discount this way and was snickering and smirking on the other end of the phone. CC fraud is a big problem and persons must take steps to protect themselves. I find it extremely insulting that a repeat customer would be treated this way. A word to the wise book through an on-line site rather than the agency.
Mark W. Rejsende alene United Kingdom, 17. juli 2014
best value

close to airport, room comfort, good prices
7,3
Stayed here many times as an airport stop over. Never have a bad thing to say about hotel just the surroundings. However, on this occasion I did notice a few small cockroaches in the room. I mentioned this to front desk so hope they will do something about it. I will be back.
Mark W. Rejsende alene United Kingdom, 16. juli 2014
always good

airport close by, great staff, good prices
7,7
I have stayed here many times and always recommend it for a simple stop over as it is so close to airport. See my other reviews for more info. Very friendly and helpful staff.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Isabelle Garden Hotel and Suites ManilaIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GæsteværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GæsteværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellet udefraIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellet udefraIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellet udefraIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellet udefraIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - LobbyIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - ReceptionIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - ButikkerIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - SuiteIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - SuiteIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - SuiteIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - BadeværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellet udefraIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellet udefraIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Hotellet udefraIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GæsteværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GæsteværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GæsteværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GæsteværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GæsteværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GæsteværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GæsteværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GæsteværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GæsteværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GæsteværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GæsteværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GæsteværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GæsteværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - BadeværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GæsteværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GæsteværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - GæsteværelseIsabelle Garden Hotel and Suites Manila - Gæsteværelse

Kundeanmeldelser - Isabelle Garden Hotel and Suites, Manila

AS-AGWEB-3A03