eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Island Pacific Hotel

152 Connaught Road West, Hong Kong Island West, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Island Pacific Hotel Hongkong - Lobby Island Pacific Hotel Hongkong - Fitnessrum Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Pub/Lounge Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Swimmingpool Island Pacific Hotel Hongkong - Swimmingpool Island Pacific Hotel Hongkong - Business Center Island Pacific Hotel Hongkong - Business Center Island Pacific Hotel Hongkong - Business Center Island Pacific Hotel Hongkong - Business Center Island Pacific Hotel Hongkong - Business Center Island Pacific Hotel Hongkong - Møderum Island Pacific Hotel Hongkong - Dansesal Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant
Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Udsigt Island Pacific Hotel Hongkong - Gæsteværelse Island Pacific Hotel Hongkong - Gæsteværelse Island Pacific Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Område: Hong Kong Island West Antal værelser: 343
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,8

baseret på 5245 anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
7,3
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,2
Værelsets komfort/standard
8,3
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (5245)
Sorter efter:
Kim M. Par Denmark, 6. august 2012
Dejligt hotel med god udsigt

Service, udsigt, personale
7,7
Pacific Island hotel er et godt hotel med service mindet personale, fine værelser, gode restauranter og en flot udsigt ud over havnen i Hong kong. Prisen for et værelse er fornuftig. Hotellet er et stykke fra den nærmeste metro station, men der kører sporvogne lige til døren
Birgitte J. Forretningsrejsende Denmark, 10. november 2011
Super venligt hotel

Lokation og maden var perfekt
8,7
værelserne var små men rent og rydeligt. Badeværelser lidt gammeldags men til prisen var standard helt ok. Havde harbour view som nu ikke helt var harbour view men mere fra side. Dette skal nu lige bemærkes. Men ellers lækker pool område og super service fra vi kom til vi rejste.
Tip om Restaurant: Alle restaurantens måltider var fantastiske. Personale særdeles venlige og imødekommende. Omgivelser dejlige lige til havnefronten
Jesper B. Forretningsrejsende Denmark, 18. april 2011
Dejligt hotel med rigtig god udsigt

Udsigten & gratis internet
7
Rent og pænt hotel med god udsigt. Ca. 10 min fra nærmeste metrostation, men tæt på busser og sporvogne. Gratis internet er et kæmpe plus, da de fleste hoteller i Hong Kong ofte tager sig dyrt betal for internet!
Peter B. Rejsende alene Denmark, 16. juli 2010
supergodt hotel til prisen

let at kommer til swemming pool god service meget hjæpesom personale
9
jeg synes at det jeg havde brug for på hotelet var god mad hurtig room cervice god pool jeg fik et godt værelse på 29 etager super godt
Tip om Natteliv: neder ved vandert hvor der sejler både til kowlon ligger en god øl bar megert hyggelig
Trine R. Familie med ældre børn Denmark, 20. juli 2009
Hyggeligt og rent

Der blev gjort meget ud af rengøring på hotellet. Personalet var venligt og god til engelsk.
8,7
Pænt og rent hotel, hvor man kunne fornemme at der blev gjort meget ud af rengøring. Flinkt og hjælpsomt personale, som var nemt at kommunikere med. Fine værelser med en fantastisk udsigt, dog i det mindste hvis man skulle bo 3 personer på samme værelse. Fin beliggenhed, nemt at finde rundt, og kort afstand til metro og andre transportmuligheder. Lækkert poolområde og fint motionscenter. Dejlig restaurant med udemærket udvalgt.
Trine R. Familie med ældre børn Denmark, 19. juli 2009
Positiv oplevelse

Poolområdet var dejligt. Personalet meget serviceminded og gode til engelsk. Pænt og rent.
8,3
Et meget pæn og rent hotel. Serviceminded personale, som var gode til engelsk. Fin central beliggenhed, med nem og hurtig adgang til metro og havneområde. Der bliver gjort meget ud af at holde hotellet rent, hvilket er meget prisværdigt. Lækkert poolområde, fint motionsrum. Dejligt restaurant. Hyggelige omgivelser. Værelset var lige i det mindste, men med lidt ommøblering kunne det sagtens lade sige gøre at være 3 på værelset. Helt sikkert et sted jeg/vi vil vende tilbage til.
Hiu Y. Familie med små børn China, 25. september 2014
Great overall

Location is alright, staff is very nice & helpful and food was good but bit pricey
8,7
Limin K. Rejsende alene Singapore, 23. september 2014
Old Hong Kong

Location, facilities , pricing and conciearge
8,7
I had a great stay at Island Pacific Hotel.I enjoyed the gym and pool, well kept. Rooms were Hong Kong size rooms but comfortable and clean. Although it wasnt near the MTR but the buses and trams made it a convenient location( trams is the best way to see HK). The area has a hipster and vintage feel to it and lots of traditional Hong Kong cafes and food. It is not overly crowded like Causeway bay, wanchai or central. I will definitely stay at island pacific again :)
Ardzuna S. Forretningsrejsende Indonesia, 22. september 2014
The best business hotel on West HK Island

Location, room, amenity
9,7
Island Pacific is always my favourite hotel to stay for business trip in HK. It's located not far from Central and very close proximity to Sun Yat Sen Park and Macao Ferry Terminal, it's very convenient to walk everywhere. Compact like others in HK but the staffs friendliness is something that I can't easily forget. I'll still stay at this hotel in the future.
Ni N. Forretningsrejsende Indonesia, 19. september 2014
Very good hotel. Very good staff

staff; hotel facility; information. I regret why I checked out to wanchai iclub hotel
7,7
Very really very good. I will stay in that hotel again and will recommend it.

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Island Pacific Hotel HongkongIsland Pacific Hotel Hongkong - LobbyIsland Pacific Hotel Hongkong - FitnessrumIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - Pub/LoungeIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - SwimmingpoolIsland Pacific Hotel Hongkong - SwimmingpoolIsland Pacific Hotel Hongkong - Business CenterIsland Pacific Hotel Hongkong - Business CenterIsland Pacific Hotel Hongkong - Business CenterIsland Pacific Hotel Hongkong - Business CenterIsland Pacific Hotel Hongkong - Business CenterIsland Pacific Hotel Hongkong - MøderumIsland Pacific Hotel Hongkong - DansesalIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - UdsigtIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3B08