eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Island Pacific Hotel

152 Connaught Road West, Hong Kong Island West, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Island Pacific Hotel Hongkong - Lobby Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Pub/Lounge Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Mad og drikke Island Pacific Hotel Hongkong - Fitnessrum Island Pacific Hotel Hongkong - Fitnessrum Island Pacific Hotel Hongkong - Swimmingpool Island Pacific Hotel Hongkong - Swimmingpool Island Pacific Hotel Hongkong - Business Center Island Pacific Hotel Hongkong - Business Center Island Pacific Hotel Hongkong - Business Center Island Pacific Hotel Hongkong - Business Center Island Pacific Hotel Hongkong - Business Center Island Pacific Hotel Hongkong - Business Center Island Pacific Hotel Hongkong - Møderum
Island Pacific Hotel Hongkong - Dansesal Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Udsigt Island Pacific Hotel Hongkong - Gæsteværelse Island Pacific Hotel Hongkong - Gæsteværelse Island Pacific Hotel Hongkong - Hotellet udefra Island Pacific Hotel Hongkong - Gæsteværelse Island Pacific Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Område: Hong Kong Island West Antal værelser: 343
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,8

baseret på 5592 anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
7,3
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,2
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (5592)
Sorter efter:
Kim M. Par Denmark, 6. august 2012
Dejligt hotel med god udsigt

Service, udsigt, personale
7,7
Pacific Island hotel er et godt hotel med service mindet personale, fine værelser, gode restauranter og en flot udsigt ud over havnen i Hong kong. Prisen for et værelse er fornuftig. Hotellet er et stykke fra den nærmeste metro station, men der kører sporvogne lige til døren
Birgitte J. Forretningsrejsende Denmark, 10. november 2011
Super venligt hotel

Lokation og maden var perfekt
8,7
værelserne var små men rent og rydeligt. Badeværelser lidt gammeldags men til prisen var standard helt ok. Havde harbour view som nu ikke helt var harbour view men mere fra side. Dette skal nu lige bemærkes. Men ellers lækker pool område og super service fra vi kom til vi rejste.
Tip om Restaurant: Alle restaurantens måltider var fantastiske. Personale særdeles venlige og imødekommende. Omgivelser dejlige lige til havnefronten
Jesper B. Forretningsrejsende Denmark, 18. april 2011
Dejligt hotel med rigtig god udsigt

Udsigten & gratis internet
7
Rent og pænt hotel med god udsigt. Ca. 10 min fra nærmeste metrostation, men tæt på busser og sporvogne. Gratis internet er et kæmpe plus, da de fleste hoteller i Hong Kong ofte tager sig dyrt betal for internet!
Peter B. Rejsende alene Denmark, 16. juli 2010
supergodt hotel til prisen

let at kommer til swemming pool god service meget hjæpesom personale
9
jeg synes at det jeg havde brug for på hotelet var god mad hurtig room cervice god pool jeg fik et godt værelse på 29 etager super godt
Tip om Natteliv: neder ved vandert hvor der sejler både til kowlon ligger en god øl bar megert hyggelig
Trine R. Familie med ældre børn Denmark, 20. juli 2009
Hyggeligt og rent

Der blev gjort meget ud af rengøring på hotellet. Personalet var venligt og god til engelsk.
8,7
Pænt og rent hotel, hvor man kunne fornemme at der blev gjort meget ud af rengøring. Flinkt og hjælpsomt personale, som var nemt at kommunikere med. Fine værelser med en fantastisk udsigt, dog i det mindste hvis man skulle bo 3 personer på samme værelse. Fin beliggenhed, nemt at finde rundt, og kort afstand til metro og andre transportmuligheder. Lækkert poolområde og fint motionscenter. Dejlig restaurant med udemærket udvalgt.
Trine R. Familie med ældre børn Denmark, 19. juli 2009
Positiv oplevelse

Poolområdet var dejligt. Personalet meget serviceminded og gode til engelsk. Pænt og rent.
8,3
Et meget pæn og rent hotel. Serviceminded personale, som var gode til engelsk. Fin central beliggenhed, med nem og hurtig adgang til metro og havneområde. Der bliver gjort meget ud af at holde hotellet rent, hvilket er meget prisværdigt. Lækkert poolområde, fint motionsrum. Dejligt restaurant. Hyggelige omgivelser. Værelset var lige i det mindste, men med lidt ommøblering kunne det sagtens lade sige gøre at være 3 på værelset. Helt sikkert et sted jeg/vi vil vende tilbage til.
Eun-Joo P. Forretningsrejsende South Korea, 1. maj 2015
The location was good

Location was good for working at the university of Hong Kong. Staffs were really nice & helpful.
9
Very comfortable
Ana B. Familie med små børn Spain, 30. april 2015
comfort stay

location. shuttle bus to main transport facilities. view from room
7,7
Overall nice stay although breakfast price is crazy high and kids price too. Needs to be clean better (behind bedtable very dirty!!) Windows inside dusty!! However very convenient to visit as a tourist because is near Soho
Kwong W. Par Hong Kong, 29. april 2015
disappointed

location, cleanliness
6,7
the hair dryer powered on by itself at mid-night. actually i don't believe any ghosts ever existed in the world but what i concerned is about the safety. if no one stayed in the room and just let the hair dryer burnt by itself, definitely it will be a serious accident.
Richie J. Par Philippines, 27. april 2015
A bit far from central but value for money

Near restaurants, near a 711, shuttle available
7,3
This was my 2nd time to stay at The Island Pacific. I always come to hongkong and stayed in many hotels, and island pacific is the most affordable I stay at but they have the most courteous and hospitable staff. Some hotels have snobbish staff esp in HK, but the staff (from reception and concierge) are all very warm

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!


AS-AGWEB-3A06