eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Island Pacific Hotel

152 Connaught Road West, Hong Kong Island West, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Island Pacific Hotel Hongkong - Lobby Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Pub/Lounge Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Mad og drikke Island Pacific Hotel Hongkong - Fitnessrum Island Pacific Hotel Hongkong - Fitnessrum Island Pacific Hotel Hongkong - Swimmingpool Island Pacific Hotel Hongkong - Swimmingpool Island Pacific Hotel Hongkong - Business Center Island Pacific Hotel Hongkong - Business Center Island Pacific Hotel Hongkong - Business Center Island Pacific Hotel Hongkong - Business Center Island Pacific Hotel Hongkong - Business Center Island Pacific Hotel Hongkong - Møderum Island Pacific Hotel Hongkong - Dansesal
Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Udsigt Island Pacific Hotel Hongkong - Gæsteværelse Island Pacific Hotel Hongkong - Gæsteværelse Island Pacific Hotel Hongkong - Hotellet udefra Island Pacific Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Område: Hong Kong Island West Antal værelser: 343
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,8

baseret på 5299 anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
7,3
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,2
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (5299)
Sorter efter:
Kim M. Par Denmark, 6. august 2012
Dejligt hotel med god udsigt

Service, udsigt, personale
7,7
Pacific Island hotel er et godt hotel med service mindet personale, fine værelser, gode restauranter og en flot udsigt ud over havnen i Hong kong. Prisen for et værelse er fornuftig. Hotellet er et stykke fra den nærmeste metro station, men der kører sporvogne lige til døren
Birgitte J. Forretningsrejsende Denmark, 10. november 2011
Super venligt hotel

Lokation og maden var perfekt
8,7
værelserne var små men rent og rydeligt. Badeværelser lidt gammeldags men til prisen var standard helt ok. Havde harbour view som nu ikke helt var harbour view men mere fra side. Dette skal nu lige bemærkes. Men ellers lækker pool område og super service fra vi kom til vi rejste.
Tip om Restaurant: Alle restaurantens måltider var fantastiske. Personale særdeles venlige og imødekommende. Omgivelser dejlige lige til havnefronten
Jesper B. Forretningsrejsende Denmark, 18. april 2011
Dejligt hotel med rigtig god udsigt

Udsigten & gratis internet
7
Rent og pænt hotel med god udsigt. Ca. 10 min fra nærmeste metrostation, men tæt på busser og sporvogne. Gratis internet er et kæmpe plus, da de fleste hoteller i Hong Kong ofte tager sig dyrt betal for internet!
Peter B. Rejsende alene Denmark, 16. juli 2010
supergodt hotel til prisen

let at kommer til swemming pool god service meget hjæpesom personale
9
jeg synes at det jeg havde brug for på hotelet var god mad hurtig room cervice god pool jeg fik et godt værelse på 29 etager super godt
Tip om Natteliv: neder ved vandert hvor der sejler både til kowlon ligger en god øl bar megert hyggelig
Trine R. Familie med ældre børn Denmark, 20. juli 2009
Hyggeligt og rent

Der blev gjort meget ud af rengøring på hotellet. Personalet var venligt og god til engelsk.
8,7
Pænt og rent hotel, hvor man kunne fornemme at der blev gjort meget ud af rengøring. Flinkt og hjælpsomt personale, som var nemt at kommunikere med. Fine værelser med en fantastisk udsigt, dog i det mindste hvis man skulle bo 3 personer på samme værelse. Fin beliggenhed, nemt at finde rundt, og kort afstand til metro og andre transportmuligheder. Lækkert poolområde og fint motionscenter. Dejlig restaurant med udemærket udvalgt.
Trine R. Familie med ældre børn Denmark, 19. juli 2009
Positiv oplevelse

Poolområdet var dejligt. Personalet meget serviceminded og gode til engelsk. Pænt og rent.
8,3
Et meget pæn og rent hotel. Serviceminded personale, som var gode til engelsk. Fin central beliggenhed, med nem og hurtig adgang til metro og havneområde. Der bliver gjort meget ud af at holde hotellet rent, hvilket er meget prisværdigt. Lækkert poolområde, fint motionsrum. Dejligt restaurant. Hyggelige omgivelser. Værelset var lige i det mindste, men med lidt ommøblering kunne det sagtens lade sige gøre at være 3 på værelset. Helt sikkert et sted jeg/vi vil vende tilbage til.
Hiu Y. Familie med små børn China, 26. oktober 2014
Ticked all the basics

Food is good, overpriced hotel food of course but Good food. Location is great, not right in town to be too expensive but close enough. Staff is lovely and helpful.
10
Staying at Island Pacific is always good. It's not great as for the price we paid for. Considered all the basic boxes ticked. Housekeeping brought baby cot up to our room straight after we called. Didn't have any food with this stay, but food is good here. Also at a very good spot, surrounded with lots of local noodle joints. Not too far away, you can walk in 15 minutes to Hollywood road Soho with lots of new trendy great restaurants. Would love to have a dressing gown in-room but I understand why they aren't provided anymore with mainlanders stealing them.. Also would love to have some proper shampoo and hair conditioner. The all-in-one shower gel thingy left my hair very very dry.
Alan S. Par Canada, 24. oktober 2014
The View

Location Wi Fi and View
6,7
My fourth visit to this excellent hotel.. the staff has the place running on pride..
Santas C. Par Thailand, 23. oktober 2014
Good location

Near airport express, good location, clean room
8,3
Very good
Pheng P. Par Singapore, 21. oktober 2014
Excellent service, staff are couteous & helpful.

Room cleaniness, excellent staff service, attentive & helpful
7,7
Great! Nothing to complain except their price could be cheaper...

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Island Pacific Hotel HongkongIsland Pacific Hotel Hongkong - LobbyIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - Pub/LoungeIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - Mad og drikkeIsland Pacific Hotel Hongkong - FitnessrumIsland Pacific Hotel Hongkong - FitnessrumIsland Pacific Hotel Hongkong - SwimmingpoolIsland Pacific Hotel Hongkong - SwimmingpoolIsland Pacific Hotel Hongkong - Business CenterIsland Pacific Hotel Hongkong - Business CenterIsland Pacific Hotel Hongkong - Business CenterIsland Pacific Hotel Hongkong - Business CenterIsland Pacific Hotel Hongkong - Business CenterIsland Pacific Hotel Hongkong - MøderumIsland Pacific Hotel Hongkong - DansesalIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - UdsigtIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - Hotellet udefraIsland Pacific Hotel Hongkong - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3B05