Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Indtast dine datoer for at tjekke tilgængelighed og reservere dette hotel

Island Pacific Hotel

152 Connaught Road West, Hong Kong Island West, Hongkong (Se kort)

Book nu!

Island Pacific Hotel Hongkong - Lobby Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Pub/Lounge Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Mad og drikke Island Pacific Hotel Hongkong - Fitnessrum Island Pacific Hotel Hongkong - Fitnessrum Island Pacific Hotel Hongkong - Swimmingpool Island Pacific Hotel Hongkong - Swimmingpool Island Pacific Hotel Hongkong - Business Center Island Pacific Hotel Hongkong - Business Center Island Pacific Hotel Hongkong - Business Center Island Pacific Hotel Hongkong - Business Center Island Pacific Hotel Hongkong - Business Center Island Pacific Hotel Hongkong - Business Center Island Pacific Hotel Hongkong - Møderum
Island Pacific Hotel Hongkong - Dansesal Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Restaurant Island Pacific Hotel Hongkong - Udsigt Island Pacific Hotel Hongkong - Gæsteværelse Island Pacific Hotel Hongkong - Gæsteværelse Island Pacific Hotel Hongkong - Hotellet udefra Island Pacific Hotel Hongkong - Gæsteværelse Island Pacific Hotel Hongkong - Gæsteværelse
Område: Hong Kong Island West Antal værelser: 343
Gratis trådløst internet

Nye kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype

 

Meget godt

7,8

fra 5739
anmeldelser

Værdi for pengene
8,0
Beliggenhed
7,3
Personalet
8,1
Hotellets stand/rengøring
8,2
Værelsets komfort/standard
8,2
Mad/spisning
6,9
Alle anmeldelser (5739)
Sorter efter:
Kim M. Par Denmark, 6. august 2012
Dejligt hotel med god udsigt

Service, udsigt, personale
7,7
Pacific Island hotel er et godt hotel med service mindet personale, fine værelser, gode restauranter og en flot udsigt ud over havnen i Hong kong. Prisen for et værelse er fornuftig. Hotellet er et stykke fra den nærmeste metro station, men der kører sporvogne lige til døren
Indberet denne anmeldelse
Birgitte J. Forretningsrejsende Denmark, 10. november 2011
Super venligt hotel

Lokation og maden var perfekt
8,7
værelserne var små men rent og rydeligt. Badeværelser lidt gammeldags men til prisen var standard helt ok. Havde harbour view som nu ikke helt var harbour view men mere fra side. Dette skal nu lige bemærkes. Men ellers lækker pool område og super service fra vi kom til vi rejste.
Tip om Restaurant: Alle restaurantens måltider var fantastiske. Personale særdeles venlige og imødekommende. Omgivelser dejlige lige til havnefronten
Indberet denne anmeldelse
Jesper B. Forretningsrejsende Denmark, 18. april 2011
Dejligt hotel med rigtig god udsigt

Udsigten & gratis internet
7
Rent og pænt hotel med god udsigt. Ca. 10 min fra nærmeste metrostation, men tæt på busser og sporvogne. Gratis internet er et kæmpe plus, da de fleste hoteller i Hong Kong ofte tager sig dyrt betal for internet!
Indberet denne anmeldelse
Peter B. Rejsende alene Denmark, 16. juli 2010
supergodt hotel til prisen

let at kommer til swemming pool god service meget hjæpesom personale
9
jeg synes at det jeg havde brug for på hotelet var god mad hurtig room cervice god pool jeg fik et godt værelse på 29 etager super godt
Tip om Natteliv: neder ved vandert hvor der sejler både til kowlon ligger en god øl bar megert hyggelig
Indberet denne anmeldelse
Trine R. Familie med ældre børn Denmark, 20. juli 2009
Hyggeligt og rent

Der blev gjort meget ud af rengøring på hotellet. Personalet var venligt og god til engelsk.
8,7
Pænt og rent hotel, hvor man kunne fornemme at der blev gjort meget ud af rengøring. Flinkt og hjælpsomt personale, som var nemt at kommunikere med. Fine værelser med en fantastisk udsigt, dog i det mindste hvis man skulle bo 3 personer på samme værelse. Fin beliggenhed, nemt at finde rundt, og kort afstand til metro og andre transportmuligheder. Lækkert poolområde og fint motionscenter. Dejlig restaurant med udemærket udvalgt.
Indberet denne anmeldelse
Trine R. Familie med ældre børn Denmark, 19. juli 2009
Positiv oplevelse

Poolområdet var dejligt. Personalet meget serviceminded og gode til engelsk. Pænt og rent.
8,3
Et meget pæn og rent hotel. Serviceminded personale, som var gode til engelsk. Fin central beliggenhed, med nem og hurtig adgang til metro og havneområde. Der bliver gjort meget ud af at holde hotellet rent, hvilket er meget prisværdigt. Lækkert poolområde, fint motionsrum. Dejligt restaurant. Hyggelige omgivelser. Værelset var lige i det mindste, men med lidt ommøblering kunne det sagtens lade sige gøre at være 3 på værelset. Helt sikkert et sted jeg/vi vil vende tilbage til.
Indberet denne anmeldelse
Michelle T. Forretningsrejsende Indonesia, 1. september 2015
Good place to stay

Location
7,7
This is my 4th or 5th consecutive stay at this hotel so obviously, I do like it. The location is excellent - close to trams, buses and MRT. There is also an airport shuttle to and from the HK airport express station and in addition to this, the hotel also provides their own city shuttle service. The staff at the door is as great and helpful as ever. I really do like them. The staff at reception is superficially friendly. I am still waiting for one of them to 'welcome me back' when I check in because so far, they appear oblivious that I am a regular long-staying guest..., I may consider them a 4-star hotel when they start to improve on their check in service. In general, however, you can't go wrong choosing to stay here.
Indberet denne anmeldelse
Prisiano P. Familie med små børn Malaysia, 31. august 2015
Great Stay With Young Children

Mattress Shower & View!
7
(Location)Because the hotel it is a little far more from central to the west we must take public transportation to go to the HK central station and from there we start our journey. But it is close to the peak tram if you wish to visit the iconic place. (Room)Spacious and worth the money. We had the executive room with both city and sea view. It was beautiful from the 26th floor. We had bath tub and the children enjoy soaking in there. The bed was great not too soft and not too hard, our sleep was great. Not a compaim about the room. Overall was great! And clean too. (Staff)Very helpful and friendly. Every morning once you leave the room, you'll be expecting a big smile and greet from all staff. They all are great and English is fluent. Ask for any direction they have the guide map for you and very well assisance. Because the hotel is under a major renovation so we didn't get the chance to taste their specialities cuisine and breakfast. We somehow get our food from outside. PleAse note the shop outside close too early as in 7 or 8pm so must get your need ready before to close. Overall: Hotel was great and we had a pleasant stay. No complication all the way! Definelty gonna stay here again! Excited to see the new face in the future.
Indberet denne anmeldelse
Rosario C. Rejsende alene Philippines, 27. august 2015
Excellent service!

Hospitable, clean and good location.
9,7
Great service and cleanliness is superb. Staff are friendly and helpful. Will always come back to this hotel.
Indberet denne anmeldelse
Yu P. Forretningsrejsende Singapore, 22. august 2015
Good stay. Great service attitude .

Good location, Friendly Staffs, Free shuttle bus.
9
Clean cosy room. Helpful staffs. Hotel lobby under renovation, a little inconvenient getting in and out of hotel.
Indberet denne anmeldelse

Book nu!

Skynd dig - begrænset antal!

Island Pacific Hotel HongkongIsland Pacific Hotel Hongkong - LobbyIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - Pub/LoungeIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - Mad og drikkeIsland Pacific Hotel Hongkong - FitnessrumIsland Pacific Hotel Hongkong - FitnessrumIsland Pacific Hotel Hongkong - SwimmingpoolIsland Pacific Hotel Hongkong - SwimmingpoolIsland Pacific Hotel Hongkong - Business CenterIsland Pacific Hotel Hongkong - Business CenterIsland Pacific Hotel Hongkong - Business CenterIsland Pacific Hotel Hongkong - Business CenterIsland Pacific Hotel Hongkong - Business CenterIsland Pacific Hotel Hongkong - Business CenterIsland Pacific Hotel Hongkong - MøderumIsland Pacific Hotel Hongkong - DansesalIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - RestaurantIsland Pacific Hotel Hongkong - UdsigtIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - Hotellet udefraIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - LuksusloungeIsland Pacific Hotel Hongkong - BadeværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - BadeværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - BadeværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - BadeværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - GæsteværelseIsland Pacific Hotel Hongkong - Gæsteværelse


AS-AGWEB-3A08